Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • x64emulator

    tag

    Sziasztok!

    Van egy probléma a gépemmel, amiben ha tudnátok segíteni azt nagyon megköszönném.
    Alapvetően tápegység-gyanús (volt) a gondom, ami a videókártyámmal függ össze.

    Van egy AMD Gigabyte R9 270 (OC) féle karim, mellette AMD FX-8350 proci, illetve még 8giga Corsair dual ch. RAM stb...és ez mind egy Gigabyte 990XA-UD3 alaplapon.
    A gépem eredetileg egy CM GX-550W-os táppal ment, aztán fél év elteltével azt tapasztaltam hogy komolyabb leterhelésnél (pl GTA 5, FarCry 4, Fallout 4 alatt, de nem CS:GO, vagy WoT...) elsötétül a kép, a hang lefagy, és a videókártya leáll.

    Ezért utána kérdeztem hogy mi lehet a gond és mivel nem minőségi a táp, így azt mondták hogy ezt kellene cserélni egy jobbra. Így vettem egy Thermaltake London 550-et. A helyzet egy cseppet sem javult.

    Úgy voltam vele hogy lehet hogy lehet hogy egyáltalán nem megfelelő ehhez a konfighoz ez a teljesítményellátás, így ma kölcsönkértem egy Corsair CX750M tápot, amit kipróbáltam és ugyanaz történt.

    A sötét képernyőt és a GPU leállását instant el tudom érni a Heaven Benchmark programmal (kb 2 perc és kifingik a gép).

    Úgytűnik hogy off topic a problémám, de nagyon megköszönném hogyha valaki tudna segíteni hogy mi okozhatja ezt a dolgot. Mi az amit cserélni kéne. Hozzáteszem hogy a videókártya nem akkor kapcsol ki amikor 60-70°C-os hanem, akkor amikor épp elindul egy komolyabb grafikus leterhelés.

Új hozzászólás Aktív témák