Hirdetés
Aktív témák
-
Motion_Blur
félisten
12V elég gyengeEz mire van negatív hatással
-
Motion_Blur
félisten
Kicsit off,de....
Gigabyte K8NS lapom 3 napja (legalábbis eddíg abban a hitben voltam), ma vettem egy Abit NF8-at helyette.
Gigabytenál: bekapcsolásra semmi reakció, nagy csönd, se vinyó, se semmi nem pörög fel
Abitnál: bekapcsolásra felpörögnek a ventik kb. 2 mp-ig, utána leállnak. Az alaplapon a piros led ég. Vinyó nem pörög fel.
Tápom egy 350W-os Chieftec (4 napos, 12-es venti...), először azt hittem, hogy az küldte el a Giga lapot, de átvittem haverhoz, neki gond nélkül ment. (MSI K8N Neo4) Illetve kipróbáltam egy 400-as Codegennel a lapot (Giga), azzal se indult el.
Kezdem már kurvára unni ezt az egészet, jó lenne ha valaki tudna segíteni! Plz help, mert kezdek beleőrülni
Most akkor mi a szar?? A táp? Vagy mind a 2 lap?? -
Motion_Blur
félisten
8400 pénzért vettem egy 350W-os Chieftec tápot (12cm-es venit, 7 molex, 2 sata). Kár, hogy meghalt az alaplapom, egyébként a táp hibátlan, ajánlani tudom mindazoknak, akiknek nincsenek exrta igényei (SLi, 4 vinyó, stb...)
-
Motion_Blur
félisten
Cheiftec 350W 12cm.
Teljesítményadatok: +5V/30A, +3,3V/28A, +12V/18A, -5V/0,3A, -12V/0,8A, +5VSB/2A.
Ár: 8K
Vélemény? -
Motion_Blur
félisten
válasz
Motion_Blur #3016 üzenetére
-
Motion_Blur
félisten
Ezek a fesz értékek rendben vannak?
Sajnos nem igazán stabilak
[Szerkesztve] -
Motion_Blur
félisten
válasz
Csaba_20_ #2984 üzenetére
Ott van a konfigom az adatlapnál. X2-t és SLi-t nem tervezek, olyan táp kellene, ami elvisz egy S939 A64-es redszert mondjuk egy 6800GT-vel + 2HDD + 2 optikai drive...
FSP BlueStorm nem lenne jó választás?
szerk: és nem csak el szeretném költeni a pénzt, hanem olyan táp kéne, amin min. 6-7 tápcsati van + most egy 400-as Codegen ''dolgozik'', kicsit aggódom miatta...
[Szerkesztve] -
Motion_Blur
félisten
válasz
Motion_Blur #2900 üzenetére
RE valaki?
-
Motion_Blur
félisten
Hi Főnök!
15K-ért hol és mit (nem a design érdekel)?
-
Motion_Blur
félisten
Üdv!
Erről a tápról mit lehet tudni? [link] 14K-ért tudnék. -
Motion_Blur
félisten
FSP Bluestorm 500W lett nálam a győztes, ezt fogom megvenni
Köszönöm a tippeket
-
Motion_Blur
félisten
Üdv!
Valami hozzáértő (vagy tulajdonos) nyilatkozzon már ettől a tápról plz!:[link] -
Motion_Blur
félisten
Üdv!
A Mistralban újra kaphatóak a Chieftec/Sirtec tápok elég jó áronSzerintem a 420W-os, dupla ventis csifi éri meg a legjobban (12K)
-
Motion_Blur
félisten
#30-ra valaki?
-
Motion_Blur
félisten
válasz
oceanearth #43 üzenetére
attól, hogy más színű a ventije és nincs rajta 230-as kapcsoló még lehet azonos a teljesítménye. valszeg félreértettél
-
Motion_Blur
félisten
válasz
oceanearth #38 üzenetére
De egyébként ugyanolyan teljesítményre (pl: amper értékek)?
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Motion_Blur #32 üzenetére
Itt van róla egy teszt Bővebben: link
-
Motion_Blur
félisten
FSP BlueStorm 400W 12cm venti
Bővebben: link -
Motion_Blur
félisten
Hali!
400W-os PFC-s Codegen tápom van, 8cm-es ventivel (tudom, hogy szar, ezen már túlvagyunk). Akinek van/volt ilyen, mondja már meg, hogy mennyire pörgött a venti, mert szvsz nekem nem pörög többet 6-700-nál (csak tipp). A táp mögé teszem a kezem, és alig érzek ''légmozgást''. Lehet, hogy a leadott teljesítmény és a hőmérséklet függvényében szabályozza a fordulatszámot?
Egyébként 360W-os Sirtec-et tervezek (12cm-es LED-es venti)
Aktív témák
Hirdetés
- Lian Li Galahad II Trinity Performance 360, Fekete, !!! AKÁR 20.000ft-ért !!!
- Lian Li HydroShift LCD 360R, Fekete, !!! Akár 40.000ft-ért !!!
- Dream Big (Ray.mod) egyedi zöld szilikon kábel szett Corsair SF750-hez
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 2200G 8GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T6 Zalman 500W
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest