Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ebben az összefoglalóban megtaláljátok a leírást arról, hogy hogyan állítsátok össze magatoknak egy saját sorozat illetve filmes jukeboxot. Az eredmény ehhez hasonló lesz:
Új hozzászólás Aktív témák
-
rappit4
őstag
válasz
Intelligencs #2551 üzenetére
Korrekt leírás, hasonlókat tapasztaltam én is. Ha van hozzá affinitása/tudása (mivel hangsugárzót maga épített ezért gondolom van) apukádnak, mondd neki, hogy építsen egy rendes végfokot a cambridge helyett. Szerintem sokat javítana a hangzáson. Én nemrég építettem egy HTA-30-ast, nagyon jó hangja van és nem is nehéz megépíteni.
-
Perillustris
senior tag
válasz
Intelligencs #2551 üzenetére
Korrekt leírás, kösz. Azért az nem meglepő, hogy a százdolláros 600-as nem rúg labdába audiofil körökben, hiszen egy-egy referencia lejátszóba ennél drágább alkatrészek vannak beépítve (és még nem is egy McIntosh MCD1100-ról beszélünk
).
Új hozzászólás Aktív témák
- VoLTE/VoWiFi
- Akciókamerák
- Villanyszerelés
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest