Hirdetés
- Gaming notebook topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Dobozcserére kárhoztatja asztali csúcs-CPU-ját az Intel
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- ZIDOO médialejátszók
- iPad topik
-
PROHARDVER!
Mass Effect 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
SPILER
Azért kicsit lelombozó, hogy mindig szeretnek összevágni a dolgok 1-2 év átfutásban. Pl. a 2009-es Star Trek részben is sötét anyagot dobtak a nap magjába, és az időugró bányászhajó is hasonlít egy picit a gyűjtőkére (bá itt még nem tudom mit hoznak ki ebből a sötét anyag témából). Jó, hát mostanság ez a divat, csak kicsit olyan, mint mikor 5x adják el ugyan azt.
Gondolom a 2. helyre pályázik a két "Classified" csapattag, ami a honlapos leírásban van. Na most találtam egy upgrade-et geth páncélokhoz (nem geth technológia humanoid páncélhoz, geth páncél...). Ez most komoly? Jön majd egy geth, aki kiszakad a kaptártudatból, és úgy dönt, hogy a "népe" ellen fordul? Vagy Talinak sikerül meghekkelnie egyet az apja kutatásai nyomán?
De inkább nem merengek többet, majd kiderül. De végül is jó játék lett ez. Riogattak itt páran 20-30 óra játékidővel, de én saccra ezzel a résszel is elleszek majdnem annyit, mint az elsővel.
(#335) Xelo - Az első 4 szó után úgy döntöttem inkább mégsem olvasom tovább.

Új hozzászólás Aktív témák
Mass Effect 2
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell P2419H / P2719H Full HD LED IPS 24"-27" LCD monitorok
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest