-
PROHARDVER!
Mass Effect 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
KubanitoS
veterán
Spoiler
Megcsináltam ezt a Shadow Brokeres kiegészítőt és egészen elámultam rajta, annyira szuper volt.
A nyomozósdi, az üldözés, az árulás és a végén az igazi WTF pillanat, amikor kiderült, hogy Liara átveszi a Shadow Broker helyét. Az nagyon durva volt.Egyedül a kicsit monoton lövöldözések nem tetszettek, főleg amikor Varis lezuhant a kocsijával és szinte megállás nélkül jöttek az ellenfelek.
Összességében nekem nagyon bejött a dolog!

Ezen kívül a Firepower(?) DLC-t kezdtem el, amelyben megkapjuk az új járművet. Igazi felüdülés volt számomra ez az új játékmenet, főleg, hogy kivették a Makot.
Megnéztem még a Normandy crash site-ot is, az is nagyon jó volt. Aki kicsit mélyebben "benne volt" az első részben, annak nosztalgikus pillanatai lehetnek, na meg egy kicsit megható is volt. A környezet + zene is rásegített minderre, szal összességében eddig nagyon meg vagyok elégedve.

Új hozzászólás Aktív témák
Mass Effect 2
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Autós topik
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Horgász topik
- OLED monitor topic
- Motoros topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Óra topik
- További aktív témák...
- ÚJ Lenovo Yoga 7 - 14" WUXGA OLED - Intel Ultra 5 226V - 16GB - 512GB - Win11 -3 év gari - HUN - PEN
- Sudokoo NEXAURA 360 Liquid Cooler, 360mm vízhűtés!
- Ghost of Tsushima Director s Cut
- 27% - HP Omen 35L GAMER PC! Ryzen 8700F / RTX 4070 Super / 64GB DDR5 / 2TB NVMe! BeszámítOK
- Samsung Galaxy S26 Ultra - White - 512GB - BONTATLAN - TELJESEN ÚJ - 3 Év Jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A nyomozósdi, az üldözés, az árulás és a végén az igazi WTF pillanat, amikor kiderült, hogy Liara átveszi a Shadow Broker helyét. Az nagyon durva volt.