Hirdetés
-
PROHARDVER!
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
sabeur
csendes tag
válasz
Reset Elek
üzenetére
szia
köszönöm a lehetőséget, lehet is hogy élni fogok vele, mivel kecskeméti vagyok, megpróbálom az egyik fotószervizes Urat, akivel egész jó a viszonyom,
bár már egy éve nem vittem hozzá javítani valót, hátha meg tudja oldani, ha nem akkor minden képp megkereslek, biztos rászánok pár ezer ft-ot mert optikailag nagyon szép az "üveg"üdvözlet

és köszi a segítséget
Fecó -
ottkar
addikt
válasz
Reset Elek
üzenetére
Nekem olyan érzéseim vannak mivel a tolórúd se műkődik hogy ott a mechanika rozsdás akad gyenge a rúgó. Persze mindenhogyan szét kell szedni imádkozással nem megy Én egyszer javítottam egy 135-ös Domigor blendéjét örök életemre megutáltam, ráadásul egy baromi tervezési ökörséget követtek el ami miatt alkatrészt kellett csnálni hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sony gyári akkumulátorok és töltő, NP-BX1 típusú 1240 mah akkumulátor 3 darab és BC-TRX típusú töltő
- Mantona Luis Retro kamera hátizsák fekete
- Nikon D810 Full-frame, 36MP Workhorse Magas expószám, rendkívül alacsony ár!
- DJI Osmo Action Akciókamera és Kiterjedt Tartozékszett Eladó
- Sony FE 100 mm F2.8 Macro GM OSS
- Új SteelSeries Arctis GameBuds fülhallgató
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
- G.SKILL Trident Z RGB 32GB (2x16GB) DDR4 4800MHz
- iKing.Hu Apple iPhone 17 Pro Deep Blue ProMotion 120 Hz újszerű 100% akku Apple garancia 202
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
bár már egy éve nem vittem hozzá javítani valót, hátha meg tudja oldani, ha nem akkor minden képp megkereslek, biztos rászánok pár ezer ft-ot mert optikailag nagyon szép az "üveg"