- Házimozi haladó szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- OLED TV topic
- SSD kibeszélő
- Home server / házi szerver építése
- Dell notebook topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- CPU léghűtés kibeszélő
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
-
PROHARDVER!
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
sabeur
csendes tag
válasz
Reset Elek #963 üzenetére
szia
köszönöm a lehetőséget, lehet is hogy élni fogok vele, mivel kecskeméti vagyok, megpróbálom az egyik fotószervizes Urat, akivel egész jó a viszonyom,
bár már egy éve nem vittem hozzá javítani valót, hátha meg tudja oldani, ha nem akkor minden képp megkereslek, biztos rászánok pár ezer ft-ot mert optikailag nagyon szép az "üveg"
üdvözlet
és köszi a segítséget
Fecó -
ottkar
addikt
válasz
Reset Elek #963 üzenetére
Nekem olyan érzéseim vannak mivel a tolórúd se műkődik hogy ott a mechanika rozsdás akad gyenge a rúgó. Persze mindenhogyan szét kell szedni imádkozással nem megy Én egyszer javítottam egy 135-ös Domigor blendéjét örök életemre megutáltam, ráadásul egy baromi tervezési ökörséget követtek el ami miatt alkatrészt kellett csnálni hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
- MOZA Thumb Controller /MOZA-AIR CR W/L /
- GOPRO Hero 12 BLACK akciókamera sok tartozékkal
- Sigma 18-50mm f/2.8 DC DN (C) Sony E objektív + Sigma 55mm WR CPL szűrő
- Moza Aircross gimbal stabilizátor párszor használt
- Canon EOS 1300D gép szettek, objektívekkel, kiegészítőkkel (1400 - 7900 expos gépek, újszerűek! )
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest