- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Milyen házat vegyek?
- Apple asztali gépek
- Hobby elektronika
-
PROHARDVER!
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
grigo
őstag
Racionalizálnom kellene, mert hát pont ezaz, ott van az 55 1.8 Zeiss. Gyakorlatilag nincs dolga szegény Yashica ML 50 1.7-nek. Maximum olympuson de az meg mivel játszós gép, vagy a 12-32 vagy a 75-300 van rajta. (viszont sajnos ez utóbbi sincs kihasználva lehet ő is cserélve lesz) És akkor még még ott van 2 domiplan, két helios, mir, meg a 28-as vivitar meg fene tudja még mi. Szegények ott fekszenek és nincs értelme foglalniuk a fókot, arra gondoltam kellene egy olyna fényerős amit még a zeiss helyett előveszek ha gond van vagy csak kreatívkodni. Meghagyok egy domiplant Ezért gondoltam 1.2 obira, hogy hátha esetleg rekeszelve még magához tér. Jófogáson van egy canon 1.2 de flickr képvadászaton nem voltam elájulva tőle. Ezért érdekelne, hogy van-e értelme 1.2 fényerejű obit venni vagy inkább legyen 1.4 de akkor az 1.4-en használható is legyen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sigma 18-35mm f/1.8 DC HSM Art (Nikon) + Sigma USB dokkoló
- Canon EOS 2000D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel, (ÚJ! / 100 / 1100 / 4200 expoval )
- Canon EOS 6D digitális fényképezőgép
- Sigma 12-24mm f/4 DG HSM Art ( Canon ) -Újszerű-
- GOPRO Hero 12 BLACK - 5.3k akciókamera - két akku, mágneses csíptető, 64GB SD
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Vásárold meg most a Zalman T7-et, és élvezd a minőséget!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest