Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Bluetooth hangszórók
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Házimozi belépő szinten
- Vezetékes FEJhallgatók
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Raspberry Pi
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szerintem maga az app vagy nem tudom hogyan nevezzem, nekem is rajta van a gépen, csak nem tudom hol tárolja a rendszer . Az iso-t hogyan lehetne kibontani? És azon belül hol lehet? Nem azért mert ennyire fontos az app (helyettesítettem pont a ktimerrel) csak ugye a kihívás.
Az ark nyitja meg alapértelmezetten, de az sfs fájloknál elakad. Gondolom fel kéne mountolnom hogy guberálhassak benne, de azt nem tudom hogyan kell.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Battlefield 6 - Digitális játékkulcs
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3223, 93% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 3500X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman N4 ADATA 600W
- Keresünk dokkolókat
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest