Új hozzászólás Aktív témák
-
urandom0
senior tag
válasz
Steve_Brown #1407 üzenetére
Ilyenek minden operációs rendszer alatt előfordulnak. A múltkor a munkahelyemen 6 dolgozói gépről kellett eltávolítanom KB5005566 számú frissítést, mert az egyik (de csak az egyik!) nyomtatóval nem tudtak nyomtatni. Ha ráküldtek bármilyen nyomtatást, a program két másodperc alatt csontrafagyott.
Volt olyan, hogy az egyik backup DNS gépünk tökéletesen ment a Windows Server 2012-vel, a 2016-tal is, a 2012 R2-vel viszont folyamatosan teljes fordulaton zúgott.
Aztán nem is olyan rég az egyik Intel driverben volt valami bug, ami miatt kékhaláloztak a Windows 10-es gépek.
Az x11vnc-s problémát meg tudtam oldani úgy, hogy az /etc/gdm/custrom.conf-ban a WaylandEnable=false sor elől kivettem a komment jelet, így most Xorg session-ben vagyok, nem Xwayland-ben. Ezt már korábban megcsináltam, de úgy látszik, a frissítés felülírta.
Ami viszont érdekes, hogy a laptopon is Wayland-ben vagyok, ott pedig simán kiírja az x11vnc, hogy "Wayland display server detected...".Az NT alapú Windowsok, amik desktopra lettek kiadva (tehát Windows 2000-től fölfelé) sem asztali rendszernek készültek, arra ott volt a Windows 9x vonal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen házat vegyek?
- Renault, Dacia topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- SSD kibeszélő
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Milyen videókártyát?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged