Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Házimozi haladó szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- LG LCD és LED TV-k
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Steam Deck
- Milyen egeret válasszak?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
DEGU83
tag
Sziasztok!
Sajnos még mindig nem oldódott meg a lefagyás problémám (ASUS INtel J2900, intel HD videokártya).
Főleg xfce alatt, próbáltam egyéb desktopokkal, de sajnos ott is lefagy néha. Semmi összefüggés nincs, hogy mit használok vagy mit csinálok, egyszer csak leáll az egérkurzor és semmire nem reagál. Próbálkoztam fórumokat olvasgatva ezt azt átírni rendszerfájlba, de az sem vált be. Valakinek volt hasonló problémája? Van rá valamilyen megoldás? Ja meg több kernerrel is megpróbáltam attól sem javult meg. A gépem viszonylag új [asztali gép]
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- FarCry 4 Kyrat Edition eladó
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
Üzleti előfizetők hirdetései
- Xbox One X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Behringer B-CONTROL BCF2000 USB/MIDI kontroller
- BESZÁMÍTÁS! MSI B350M R7 1800X 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD RX 5600 XT 6GB Rampage SHIVA 400W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4382, 100% Akkumulátor
- 360 áthajthatós! Dell Latitude 5330 2 in 1 i7-1265U 10magos! 16GB 1000GB 13.3" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest