Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Hirtelen rájött az AMD, hogy mégsem szűnt meg egy funkció az egyes Radeonokon
- Mini PC
- Aggódhatnak a amerikaiak: a Huawei újabb lépést tett a modern AI gyorsítók felé
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Három lett, maradhat?
- 
			  PROHARDVER! A rendelkezésünkre álló információk alapján, a szoftver PC-re való telepítése Magyarországon nem minősül illegális cselekménynek. Ettől függetlenül a szoftver módosítása továbbra sem megengedett, ezért a továbbiakban az ilyen verziókra történő bárminemű utalástól kérjük mindenki tartózkodjon!  
 Tartalomjegyzék: 
 1. Előkészületek
 2. macOS telepítő USB létrehozása
 3. Clover telepítése
 4. macOS telepítése
 5. Telepítés utáni tennivalók
 6. Támogatott Grafikus processzorok
 7. Előforduló hibák, támogatott WiFi+BT/Ethernet eszközök
 8. Hogyan kérjünk segítséget, ha nem működik?
 9. Hasznos linkek
 10. Hasznos alkalmazások
 11. Hasznos alkalmazások (társtopikból a hasznos programok és hasznos apróságok címek alatt)
 12. Windows Dual-Boot (egy meghajtón/külön meghajtón)
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Lanak csendes tag iATKOSt feltelepítettem, és mikor be kellene jelentkezni, akkor nem tudok, mivel egy kör van az apple logó felett ami át van húzva.. miért van ott? mit lehet vele csinálni?:S 
- 

Lanak csendes tag Sziasztok! 
 Mac-et szeretnék feltenni Pc-re, de mindig valami hibába ütközök! :S
 iATKOS v7-t kiírtam dvd-re, aztán fel is tette, és mikor vége az installa-nak, akkor ugye újra kell indítani a gépet! Ez meg is történt, és szépen betöltene az alma, aztán kiírja hogy: apple wireless keyboard... és keresi szépen, de sehol se találja... mi lehet a gond? :S
 Aztán nem hagyott nyugodni a dolog, sok oldalt átolvastam, ugye a gugli segítségével.. és rábukkantam egy hasonló mac-es cuccra: SL_10.6.6i_by_Hazard.. azt írták csak simán felteszem, és kész.. kiírtam szépem dvd-re szépen fel is ismerte, behozott valami boot menüt. ott kiválasztottam a SL_10.6.6i típust, és idő múlva fent írja hogy: Ebios read error 0x4 Block ox6a2618 sector 0 és itt sajnos meg állt az élet meg minden... nem tudok tovább lépni sehogy sem.. én arra gondolok nem-e a biosba kell valamit átállítani?! de nem piszkálok bele! Mi lehet a gond? :S
 Előre is köszi a segítséget!
 (Laptop konfigom:
 HP 550
 CPU típusa: Mobile DualCore Intel Core 2 Duo T5270, 1400 MHz (7 x 200)
 Videokártya: Mobile Intel� 965 Express Chipset Family (256 MB) 3D gyorsító Intel GMA X3100
 Hangkártya: Analog Devices AD1981HD @ Intel 82801HBM ICH8M - High Definition Audio Controller
 IDE vezérlő: Szabványos AHCI 1.0 Serial ATA-vezérlő )
Új hozzászólás Aktív témák
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Windows 11
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Alphine Green 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3745
- Nintendo Switch 2 // Számla + Garancia //
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

tlac
 tlac