- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
- Kihátrál az x86S architektúra mögül az Intel
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Milyen processzort vegyek?
- Redmi Pad Pro - jól sikerült
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós kamerák
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Azonnali informatikai kérdések órája
-
PROHARDVER!
A rendelkezésünkre álló információk alapján, a szoftver PC-re való telepítése Magyarországon nem minősül illegális cselekménynek. Ettől függetlenül a szoftver módosítása továbbra sem megengedett, ezért a továbbiakban az ilyen verziókra történő bárminemű utalástól kérjük mindenki tartózkodjon!
Tartalomjegyzék:
1. Előkészületek
2. macOS telepítő USB létrehozása
3. Clover telepítése
4. macOS telepítése
5. Telepítés utáni tennivalók
6. Támogatott Grafikus processzorok
7. Előforduló hibák, támogatott WiFi+BT/Ethernet eszközök
8. Hogyan kérjünk segítséget, ha nem működik?
9. Hasznos linkek
10. Hasznos alkalmazások
11. Hasznos alkalmazások (társtopikból a hasznos programok és hasznos apróságok címek alatt)
12. Windows Dual-Boot (egy meghajtón/külön meghajtón)
Új hozzászólás Aktív témák
-
menyko
tag
válasz Amoonre1717 #24810 üzenetére
Van olyan hardver igen, a gyári apple gépek ilyenek.
De egyébként egy programot kell elindítanod, és egy pipát kell elhelyezni a hangkártyád típusa mellé.
Ennyi lenne az egész. Windows alatt egy driver telepítése tovább tart.
Látom közben beneveztél egy i5-ös procira is -
davidsz
senior tag
válasz Amoonre1717 #24810 üzenetére
MultiBeast-et töltsd le előre, azzal tudsz majd hálót és hangot csinálni.
Ezen mennie kell.Turbófeltöltők forgalmazása, javítása *** http://www.turbodave.hu
-
menyko
tag
válasz Amoonre1717 #24803 üzenetére
Hello!
Én a tuningos alaplap helyett vennék inkább + 4gb ramot, mivel nem K-s processzorod lesz, így elég lehet egy H87-es is.
pl: GIGABYTE GA-H87M-D3H 23,5kNekem az "M" nélküli változata van, és a hangon kívül nem kellett semmihez külön kext.
-
tDr1v3r
veterán
válasz Amoonre1717 #20629 üzenetére
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
Ragnar95
félisten
válasz Amoonre1717 #20629 üzenetére
Innen bármelyik alaplap jó
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Ragnar95
félisten
válasz Amoonre1717 #20617 üzenetére
Ha HD4000-el szerelt CPU-t választasz, nem fog kelleni dedikált GPU
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Ragnar95
félisten
válasz Amoonre1717 #20613 üzenetére
Alaplapot cseréld le inkább, csak a szívás lesz vele és sosem lesz tökéletes, ugyanilyenem volt...
-
tDr1v3r
veterán
válasz Amoonre1717 #20613 üzenetére
Milyen erős kell? nVidia GT630 és felett mindent lehet, AMD-nél meg 7750 és felettieket. Ha új kell...
A lapot ne erőltesd szerintem.
[ Szerkesztve ]
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
Phantomhive
aktív tag
válasz Amoonre1717 #20317 üzenetére
véleményem szerint nem nagyon lehet ellenőrizni az osx tisztaságát, mivel nincs is neki nagyon(cd kulcs sincs a lemezekhez pl.)
attól, hogy nem tartozik a fiókodhoz regelt osx verzió, az nem jelenti hogy loptad, mert vehetted a gépet használtan, telepített rendszerrel illetve bitokolhatod akár az usb-n forgalmazott verziót is
az apple nem a szoftverre törődik, inkább a hardware-rel.én Lion óta ugyan azzal a fiókkal használom együtt iphonnal, itunes, stb és nem küldött még levelet az FBI
[...] and on the sixth day God created Manchester
-
V.Stryker
nagyúr
válasz Amoonre1717 #20317 üzenetére
Én a jelenlegi accounttal használom, amivel a telóm és az ipad-et is, tehát nem kamuval és még a TEK nem törte rám az ajtót. Pedig én se a bótba vettem, de mondjuk csak a próba miatt. Mivel bevált, meg fogom venni a következő verziót.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest