Hirdetés
- E-book olvasók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kegyvesztett lehet a Radeon termékskála középső tagja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mini-ITX
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bluetooth hangszórók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Daelion
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Ha nem lehet akkor elvileg az fel van tüntetve piros felirattal, ezen amit én vettem nem volt rajta azt mondom akkor csak lehet.
Nincs Lawmakerem tehát passz, belépni meg nem tudok hogy megnézzem marketen.Én is 1-1 árnyalattal kevésbé feketét akartam de meló előtt léptem gyors be és nem vettem észre hogy ez full 0-ás fekete paletta mielőtt véglegesítettem.

Amúgy a színező üvegeket valami quest rewardból kaptam tehát azt nem kellett vennem mert erre pont elég volt. 'amúgy venni kell kristályért shopba de nem tűnik vészesnek'Zónánként lehet színezni és zónánként 10 üvegcsébe kerül, színt azt raksz amit akarsz mert kapsz egy RGB palettát és hajrá. 'hála isten mert ez Vindibe nagyon gány volt..'
Ezen felül lehetett volna rakni rá mintákat is mint pl virágok,csíkok,koponyák meg minden izé + fényességet is lehet rakni anyagra amit én raktam is 50%-ot.
Azokra is külön üvegcse van 10 darab/használat.Sajnos én eléggé ilyen Skin/Transmog/kari kinézet mániás vagyok tehát menni fog ebbe még kristályom/pénzem ha játszok hosszabb távon.

Új hozzászólás Aktív témák
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- E-book olvasók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Microsoft Excel topic
- Opel topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- NVIDIA NVFP4: itt az új, 4 bites lebegőpontos AI adatformátum
- Linux Mint
- iPhone topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 2 munkaállomás - i7 11850H 16GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W11
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Slim 5 16APH8 Gamer notebook - R7 7840HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 8GB
- BESZÁMÍTÁS! LG 29WP60G-B 29 75Hz IPS UWFHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Air 5 10.9 64GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Thinkpad L14 Gen 1 notebook - i5 10210U 16GB DDR4 512GB SSD Intel UHD GraphicsW11
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3590
- Netatmo Presence okos kültéri kamera / 12 hó jótállás
- Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Seagate 2TB tárhely bővítő kártya Xbox Series S/X konzolhoz
- Dell Latitude 7330 i7-1255U 16GB 1TB 400nites legjobb kijelző! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest