- Akciókamerák
- Mégsem lettek annyira pénztárcabarátok az új Intel CPU-k
- Apple MacBook
- Törölte az idei asztali csúcsprocesszorát az Intel
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Windows 11: miért nem vált mindenki?
- Felfüggesztette egyes memóriakártyáinak forgalmazását a Sony
- iPad topik
- 3DMark (2013) eredmények
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Daelion
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Ha nem lehet akkor elvileg az fel van tüntetve piros felirattal, ezen amit én vettem nem volt rajta azt mondom akkor csak lehet.
Nincs Lawmakerem tehát passz, belépni meg nem tudok hogy megnézzem marketen.Én is 1-1 árnyalattal kevésbé feketét akartam de meló előtt léptem gyors be és nem vettem észre hogy ez full 0-ás fekete paletta mielőtt véglegesítettem.

Amúgy a színező üvegeket valami quest rewardból kaptam tehát azt nem kellett vennem mert erre pont elég volt. 'amúgy venni kell kristályért shopba de nem tűnik vészesnek'Zónánként lehet színezni és zónánként 10 üvegcsébe kerül, színt azt raksz amit akarsz mert kapsz egy RGB palettát és hajrá. 'hála isten mert ez Vindibe nagyon gány volt..'
Ezen felül lehetett volna rakni rá mintákat is mint pl virágok,csíkok,koponyák meg minden izé + fényességet is lehet rakni anyagra amit én raktam is 50%-ot.
Azokra is külön üvegcse van 10 darab/használat.Sajnos én eléggé ilyen Skin/Transmog/kari kinézet mániás vagyok tehát menni fog ebbe még kristályom/pénzem ha játszok hosszabb távon.

Új hozzászólás Aktív témák
- Akciókamerák
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- LEGO klub
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Kipukkadt a videós AI lufi? A Sora elkaszálása csak a kezdet
- PlayStation 5
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I CAM I W11 I Gar!
- HP EliteOne 800 G4 All-in-One i5-8500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- 265 - Lenovo ThinkBook 16 (G6 ABP) - AMD Ryzen 5 7530U, no GPU
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Bomba ár! HP ZBook 15u G3 - i7-6G I 8GB I 256SSD I Radeon R7 I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest