Hirdetés
- Posztapokalipszis és nosztalgia szegezett a képernyő elé
- Elbaltázott tankolás miatt csúszik a NASA Holdutazása
- Francia ügyészek razziáztak az X párizsi irodájában, Muskot is beidézték
- Elégedetlen lenne az NVIDIA AI gyorsítóinak tempójával az OpenAI?
- Leleplezte az új Xbox generáció érkezését az AMD vezére
- Intel Core i7 9xx "Bloomfield" (LGA 1366)
- Házi hangfal építés
- VR topik
- Hobby elektronika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Új kezdeményezéssel pofoznák ki a Linuxot a játékosoknak
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bluetooth hangszórók
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
SsPL711
őstag
válasz
B.Á.L.!.N.T
üzenetére
Egyébként nem tudom miért húzzák le, szerintem szépen szól, én eléggé igényes vagyok arra amit hallgatok és ahogy az megszólal. De eddig azt vettem csak észre, hogy amiken eddig zenét hallgattam, annál jobb.
Tegnap máshogyan helyeztem el sz.gép asztal alatt a SUB-ot, most sokkal tisztábbak, határozottabbak a mélyek.
Egyre jobban, szebben szól, ahogy kezd bejáratódni, egyelőre még fél hangerőre sem tekertem fel.
Azt olvastam, hogy a bejáratás előtt nem ajánlatos nagyon hajtani.
A szatelitek nagyon közel vannak a fülemhez, kb. fél méter (vagy kevesebb), hangosabban csak úgy tudom hallgatni, hogy nem ülök a gép elé
Ha viszont ott kell ülnöm a gép előtt, akkor nem magam felé fordítom a szateliteket, és lejjebb veszem a hangerőt a lejátszó szoftveren (AIMP-ot használok)
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 39GX90SA-W - 39" Ívelt Smart OLED/ WQHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / G-Sync & FreeSync
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- Hp ProDesk/ EliteDesk SFF/MT G4/ G5/ G6 / i5 8-9-10.gen /Win11- Számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Legjobb kijelzős!!! HP ZBook Power 15 G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A2000 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs