Új hozzászólás Aktív témák
-
SsPL711
addikt
válasz
B.Á.L.!.N.T
üzenetére
Egyébként nem tudom miért húzzák le, szerintem szépen szól, én eléggé igényes vagyok arra amit hallgatok és ahogy az megszólal. De eddig azt vettem csak észre, hogy amiken eddig zenét hallgattam, annál jobb.
Tegnap máshogyan helyeztem el sz.gép asztal alatt a SUB-ot, most sokkal tisztábbak, határozottabbak a mélyek.
Egyre jobban, szebben szól, ahogy kezd bejáratódni, egyelőre még fél hangerőre sem tekertem fel.
Azt olvastam, hogy a bejáratás előtt nem ajánlatos nagyon hajtani.
A szatelitek nagyon közel vannak a fülemhez, kb. fél méter (vagy kevesebb), hangosabban csak úgy tudom hallgatni, hogy nem ülök a gép elé
Ha viszont ott kell ülnöm a gép előtt, akkor nem magam felé fordítom a szateliteket, és lejjebb veszem a hangerőt a lejátszó szoftveren (AIMP-ot használok)
Új hozzászólás Aktív témák
- Parkside szerszám kibeszélő
- BestBuy topik
- Fogyjunk le!
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Google Pixel topik
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A55 - 256 GB - kék (311) Újszerű, 10000 Ft kiegészítő ajándék, Garancia
- Minőségi dobozos Asus TUF RTX 3070 VGA kártya garanciával!!! AkciÓÓÓ
- Apple iPhone 14 Pro - 256 GB - szürke (310) Használt, 10000.- Ft ajándék kiegészítőkre, garancia
- Apple iPhone 13 Pro Max - 128 GB - kék (309) Használt, 10000.- Ft ajándék kiegészítőkre, garancia
- Apple iPhone 14 - 128 GB - feher (308) Újszerű, 10000.- Ft ajándék kiegészítőkre, garancia
- Dobozos ÚJ ASUS TUF 17 Ryzen 9 7940HS 16 GB DDR5 512 SSD RTX 4070 (8 GB) 2.5K 240Hz Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781
- 27% - iiyama ProLite XUB2763QSU-B1 IPS Monitor! 2560x1440 / 100Hz / 2ms / FreeSync
- ÚJ Apple Airpods Pro 3 - www.stylebolt.hu - 1 Év Apple garancia - 27 százalékos Áfá-s száma !!!!
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest