- A processzor tokozásán szállítja a memóriát a GMKtec legfrissebb mini PC-je
- Fél évszázados Apple jubileumot ünnepel a 8BitDo ízig-vérig fém billentyűzete
- Nem csak nagy, de gyors is az LG önerőből AI felskálázást biztosító monitora
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Szó szerint kifüstöli az AI-t a Közel-Keleten Irán
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Melyik tápegységet vegyem?
- Nem csak nagy, de gyors is az LG önerőből AI felskálázást biztosító monitora
- A processzor tokozásán szállítja a memóriát a GMKtec legfrissebb mini PC-je
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zomb€€
őstag
Hi,
kb fel eve szenvedek a fulessel, mert allandoan lekapcsolodik, holott nem lenne ra oka. Mindent kiprobaltam, bezavar-e valami, vagy az USB port rossz, de minden ilyesmi indifferens, a problema a Logitech hivatalos szarkupac szoftvereben rejlik. Ezt bizonyitja, hogy ha nem kerul fel semmilyen Logi driver, akkor tokeletesen mukodik windows driverrel...
Atturva az internetet kb miota megjelent az eszkoz azota keptelenek ezt javitani, ez valami hihetetlen bicskanyitogato egy iylen draga eszkoznel...
Nade. Ma utana neztem valami custom drivernek, es a sok ide-oda linkeles utan ismet a logi oldalara jutottam, ahol egy bö egy hetes drivert lattam, ezzel a release notes-szal:
"Fixed a bug that caused G930 to turn off or disconnect after 15 minutes even if audio was playing"Most teszem fel, nagyon kivancsi vagyok, tapasztalatokat megosztom. Ha masnak is ilyen gondja van, akkor tegyen ezzel egy probat, vagy ha ez se valna be, akkor le kell pucolni minden logi hulladekot a geprol.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szép! HP EliteBook 855 G7 Fémházas Strapabíró Laptop 15,6" -65% AMD Ryzen 3 PRO 4450U 16/256 FHD
- Logitech G923 + állvány (PS5/PS4/PC) újszerű
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FULL HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- HP ProDesk 600 G3 Mini,i5-6500T,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11, WIFI
- MSI Gaming Thin 15 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 4060 - 2,5 év gari
- Ulefone RugKing Pad Pro strapatablet
- iKing.Hu - Használt, karcmentes Google Pixel 9 Pro Fold Obsidian színben, 256 GB tárhellyel, 6 hónap
- Sony PS3/PS4/PS5 és kézikonzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - MÁR 13.00-S PS4 IS!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest