Hirdetés
- Visszafogott, vékony és vezetékmentes ProArt billentyűzet jött az ASUS-tól
- Nem tiltották be a Teslát Kaliforniában, Robotaxival ünnepelt a márka
- Az ARM részvényeinek eladásában csúcsosodott ki az NVIDIA felvásárlási kísérlete
- Jobb tömörítő algoritmussal kínálja meg a DirectStorage API-t a Microsoft
- Mi történik, ha minden PCIe slot tele van?
- 3D nyomtatás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Máris elfogytak az idei évre szánt HDD-k a Western Digitalnál
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- "Krémes" kopogással és pajkos külsővel hódítana a Yunzii klaviatúrája
- Milyen széket vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen asztali médialejátszót?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zomb€€
őstag
Hi,
kb fel eve szenvedek a fulessel, mert allandoan lekapcsolodik, holott nem lenne ra oka. Mindent kiprobaltam, bezavar-e valami, vagy az USB port rossz, de minden ilyesmi indifferens, a problema a Logitech hivatalos szarkupac szoftvereben rejlik. Ezt bizonyitja, hogy ha nem kerul fel semmilyen Logi driver, akkor tokeletesen mukodik windows driverrel...
Atturva az internetet kb miota megjelent az eszkoz azota keptelenek ezt javitani, ez valami hihetetlen bicskanyitogato egy iylen draga eszkoznel...
Nade. Ma utana neztem valami custom drivernek, es a sok ide-oda linkeles utan ismet a logi oldalara jutottam, ahol egy bö egy hetes drivert lattam, ezzel a release notes-szal:
"Fixed a bug that caused G930 to turn off or disconnect after 15 minutes even if audio was playing"Most teszem fel, nagyon kivancsi vagyok, tapasztalatokat megosztom. Ha masnak is ilyen gondja van, akkor tegyen ezzel egy probat, vagy ha ez se valna be, akkor le kell pucolni minden logi hulladekot a geprol.
Új hozzászólás Aktív témák
- 3D nyomtatás
- Zenless Zone Zero (ZZZ)
- Linux felhasználók OFF topikja
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NIOH 3
- Máris elfogytak az idei évre szánt HDD-k a Western Digitalnál
- Elektromos cigaretta 🔞
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- Corsair gamer fejhallgató HS80 MAX
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- AKCIÓ! 100/100 - 0Perc - WD BLACK SN850P 1TB - Playstation 5
- Bomba ár! HP ProBook 430 G6 - i5-8265U I 8GB I 128SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest