- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- Ráműthető a Linux PlayStation 5-re, de csak egy boot erejéig
- Mindenféle környezeti behatásnak ellenállnak az ASUS új TUF tápjai
- A kínai felsővezetés blokkolhatta Mark Zuckerberg óriási AI üzletét
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- LG LCD és LED TV-k
- A szellőzésre is figyel a Lian Li kábeleket rejtő, Infinity sorozatú mikrotornya
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED TV topic
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- Apple asztali gépek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zomb€€
őstag
Hi,
kb fel eve szenvedek a fulessel, mert allandoan lekapcsolodik, holott nem lenne ra oka. Mindent kiprobaltam, bezavar-e valami, vagy az USB port rossz, de minden ilyesmi indifferens, a problema a Logitech hivatalos szarkupac szoftvereben rejlik. Ezt bizonyitja, hogy ha nem kerul fel semmilyen Logi driver, akkor tokeletesen mukodik windows driverrel...
Atturva az internetet kb miota megjelent az eszkoz azota keptelenek ezt javitani, ez valami hihetetlen bicskanyitogato egy iylen draga eszkoznel...
Nade. Ma utana neztem valami custom drivernek, es a sok ide-oda linkeles utan ismet a logi oldalara jutottam, ahol egy bö egy hetes drivert lattam, ezzel a release notes-szal:
"Fixed a bug that caused G930 to turn off or disconnect after 15 minutes even if audio was playing"Most teszem fel, nagyon kivancsi vagyok, tapasztalatokat megosztom. Ha masnak is ilyen gondja van, akkor tegyen ezzel egy probat, vagy ha ez se valna be, akkor le kell pucolni minden logi hulladekot a geprol.
Új hozzászólás Aktív témák
- Arc Raiders
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Napelem
- Gitáros topic
- LG LCD és LED TV-k
- Háromtagúvá bővült a Motorola Razr 70 család
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Intel Core ULTRA 9 285K +32GB 7600MHz Patriot Viper XTREME 5 DDR5 kit! (Bolti ár: kb 600ezer Ft!)
- 16GB (2x8GB) SK Hynix DDR5 5600MHz SODIMM kit
- Makulátlan,lemezes PS5 Slim 1TB (CFI-2116) eladó/Media Markt garancia 2027.12.10-ig/beszámítás van
- Honor Magic 8 Pro 512Gb (7100 akku + 100w adapter!) fekete - 1 hónapos -
- Sony Alpha A7C eladó - GARANCIA 2027.05.10
- 278 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Lenovo L13 Core i3-10110U / 4GB DDR4
- AKCIÓ - Surface 4 - 15" 2496 x 1664 ~2k touch, i7-1185G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest