Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• janos666

nagyúr

válasz LLam #19476 üzenetére

Igen, ref.
    Nem hiszem, hogy erről van szó, mert mindhármon ugyan az a BIOS is, és látszólag számított neki, hogy melyiken van aktív kijelző és melyiken nincs (bár ez lehetett véletlen), illetve nem konzekvens (látszik, hogy valami "beragadt", nem rendeltetésszerűen működik).
    Szerintem ref kártyán is engednie kéne mindet, amit elérhető a WattMan felületen, hisz ez is az eredeti AMD szoftvercsomag része és pontosan a referencia kártyákhoz lett kitalálva. A többi gyártó mellékeli a saját tuning szoftverét az egyedi kártyáihoz, ha szeretné (és szokta is, még a refekhez is).

Azért is szeretem a ref kártyákat, mert ezek általában határozottan egy irányba fújják a levegőt (és így jó nagy lendülettel), így nem kötelező külön egy nagy ventilátor a kártyakupac mögé, ami messzebb fújja a szerteszét lengedező meleg levegőt (hogy ne "egymást fűtsék" a kártyák).

Nézegettem most a GTX1060-asakat is, hogy esetleg legyen kicsit diverzifikáltabb a gép (úgy látom vannak most algók, amiket szeretnek a Geforce-ok), de csak olyat találtam belőlük raktáron, amin két ventilátor ereszti mindenfelé a levegőt, nem a kijelzőcsatlakozók felé fúj (létezik ilyen, de azt 3 hetes rendelési idővel találtam).

TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."

Új hozzászólás Aktív témák