- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Kellemes karácsonyi ünnepeket!
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- És akkor a memóriapánik után beköszöntött a HDD-pánik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zahze
csendes tag
Sziasztok.
Újra feltennèm a kèrdèsem hogy valaki nem tudja mitől lehet az hogy a laptopomon a Mint furcsa hangot ad ki induláskor ès leálláskor ? (Nem mindig, csak az esetek 90%-ban)
A hangeffektek ki lettek kapcsolva. Valaki ?
-
Zahze
csendes tag
válasz
Just_Reboot
üzenetére
Szia.
Cairo-dock + default panel fentre, kisalkalmazások hozzáadásánál pedig beállítottam hogy a menü-nek más ikon jelenjen meg (menü szerkesztésnél), az ablaklistát kivettem, az asztal megjelenítését is, és a panel indítót is.
A cairo-dock-on pedig a igazából kattingattam össze vissza, és néztem a változást

Bár igazából nem ajánlanám... vagy csak én voltam a béna, és sikerült kiakasztanom a cinnamon menü-jét, mert amint a képen is látszik, elég hiányosan jelenik meg
Most ezt próbálom visszaállítani.Valaki esetleg nem tudja hogy hogy lehetne a cinnamon menüjét visszaállítani ? (cinnamon --replace-vel már próbáltam, csinál valamit aztán így marad)
Illetve, a Kisalkalmazások hozzáadásánál-->menü-->menüszerkesztő megnyitása nem csinál semmit.

Valaki erre valamit ? -
Zahze
csendes tag
-
Zahze
csendes tag
Sziasztok.
Nemrég felraktam egy Linux Mint Cinnamon-t a laptopomra és adódott 2 gondom.
Az egyik az az, hogy amikor elindul a rendszer, illetve amikor leáll, a hangszórókon fura hang jelentkezik. Akkor is ha hangfalra kötöm, akkor is ha fülhallgatóra. Ez mitől lehet, illetve hogy lehetne orvosolni ? Kicsit féltem a laptop hangszóróit, illetve az egyetemen is zavaró lenne az ilyen "kisülés" hang bekapcsolás/kikapcsolásnál.
A másik problémám egy kis menü hiba lenne.

Amikor a cairo-t felraktam és beállítottam még működött a menü. Kisalkalmazások --> Menü -- > Beállítás --> Menüszerkesztő megnyitása se nyílik meg. Valakinél előjött már ilyen ?

Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Ubiquiti hálózati eszközök
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Kellemes karácsonyi ünnepeket!
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- És akkor a memóriapánik után beköszöntött a HDD-pánik
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 6GB Zalman T4 Plus Cooler Master 650W
- Xbox One X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 4650G 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Most ezt próbálom visszaállítani.

Rowon