- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- E-book olvasók
- Extra D betűvel jöhet GeForce RTX 5090D utódja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- Játékra optimalizált chipkínálatot tervez a Microsoftnak az AMD
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Bluetooth hangszórók
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ezekiel Ston
senior tag
Hát őszintén szólva, most van a laposon egy jól működő winfos 8.1...de mindenképp kipróbálom amit írtál, mert kíváncsi vagyok így tud-e valami változni nála...
Az asztalin semmi gond nincs MINT alatt. Szépen fut a battle.net is...szóval csak laposon az intel szívatott... -
Skilly
aktív tag
Na nem adtam fel, kicsit keresgeltem meg. Sikerult megoldani.
Nyilvan az fps nem annyi, mint windowson de legalabb tudok jatszani.A kovetkezot telepitettem terminalban:
sudo apt-get install libtxc-dxtn-s2tc0:i386
Utana terminalban futattam a steamet, mar mint onnan inditottam:
force_s3tc_enable=true steam
Majd a steamen belul a CS:GO-t a kovetkezo beallitassal futtatom:
force_s3tc_enable=true
Lehet, hogy az utolso ketto hulyeseg, mert azert kezdo vagyok a linuxban, de SIKERULT!
Mukodokepes lett.
Ezekiel Ston
Szoval probald ki Te is igy, meg masoknak is ajanlom. Remelem tudtam segiteni.lev258
Persze, probaltam mindent a CS-ben, de nem lett jo. Ahogy fentebb irtam, ugy sikerult megoldani. En meg kezdo linuxos vagyok, csak igy tudtam megoldani.Udv Skilly
-
lev258
veterán
Azt az Intel frissítő progit 14.10 alatt nem is ajánlják (a Mint 14.04 alapú). Amúgy phoronix-on láttam teszteket HD 4600-zal és ott nem jeleztek problémákat. Kíváncsi lennék, ez esetleg Mint specifikus dolog-e, vagy egyéb oka van. Esetleg a játék grafikai beállításaival próbáltál játszani?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest