Hirdetés
- Billentyűzet-választó: mechanikus vs membrános – kinek melyik a jobb?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- 3D nyomtatás
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- PLC programozás
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
SATtila144
újonc
Azt nem próbáltam.Ez egy pdf bankszámlakivonat volt és elég érdekesen nézett ki egyesek nélkül
a dátum 2014.10.10 helyett pl. így 204.0.0 és az összegek,számlaszámok is ilyenek lettek.Legjobban azért csodálkoztam mert eddig azt hittem hogy a pdf-ekhez nem kell hogy a gépen legyen a benne szereplő fontkészlet.
Próbáltam feltenni már a Mint17-et,de azt meg nem tudtam kikapcsolni !Keresgéltem a neten és többen is jártak így vele. Talán majd a 17.1 jó lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- sziku69: Szólánc.
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PH! Darts
- Billentyűzet-választó: mechanikus vs membrános – kinek melyik a jobb?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- 3D nyomtatás
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Apple iPhone 13 Pro 1TB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Eladó Nvidia GTX 650 1GB videokártya
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- LG 27US550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / Forgatható / sRGB 99%
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
a dátum 2014.10.10 helyett pl. így 204.0.0 és az összegek,számlaszámok is ilyenek lettek.Legjobban azért csodálkoztam mert eddig azt hittem hogy a pdf-ekhez nem kell hogy a gépen legyen a benne szereplő fontkészlet.
Rowon