Hirdetés
- Sok pénz mellett az NVLink Fusiont is felkarolja a Marvell
- Mit rejt a telefonod? – A tranzisztorok elképesztő világa
- Fogyókúrával kínálnak több tányért a Toshiba új merevlemezei
- Kicsit visszafogottabban nyávog az Intel Wildcat Lake
- Gyorsabb processzort igen, memóriát alig kapott a Xiaomi új HD tévéokosítója
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lathronos
őstag
válasz
olivera88
üzenetére
Ez valami járvány lehet. Én is nemrég dicsekedtem, hogy a 10 éves 120 GB-os PATA Samsung HDD-m kora ellenére tökéletesen működik, erre tegnap reggel tönkrement(ráadásul a dvd írómmal sem lehet már lemezt írni, abból is vehetek újat).
Szerencsére van saját összeállítású telepítőlemezem a Mintből, de a családi digitalizált fotóalbum (kb. 800 kép) és elmentett könyvjelzőim mentek a levesbe. Kezdhetem előről a fotó szkennelést, hurrá.
A többi adatom pedig javarészt pótolhatatlan, dehát ez van. Így jár aki nem írja lemezre rendszeresen az adatait. Hiába én is ember vagyok, csak a saját hibáimból tanulok.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Gamer PC! i9-9900K / RTX 3060 Ti / Z390 / 16GB DDR4 / 500GB SSD / 850w!
- 0perces DDR5 5600 vadiúj 2x16GB memória 1 év garancia
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Szerver / szerverterem / szerver infrastruktúra felvásárlás, 1-1db is, kiszállással, logisztikával
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo LOQ 15AHP10 FHD GAMER notebook - Ryzen7 250 16GB DDR5 1TB SSD RTX 5060 8GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Szerencsére van saját összeállítású telepítőlemezem a Mintből, de a családi digitalizált fotóalbum (kb. 800 kép) és elmentett könyvjelzőim mentek a levesbe. Kezdhetem előről a fotó szkennelést, hurrá.
A többi adatom pedig javarészt pótolhatatlan, dehát ez van. Így jár aki nem írja lemezre rendszeresen az adatait. Hiába én is ember vagyok, csak a saját hibáimból tanulok.
Rowon