Hirdetés
- Olyan lesz a Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- Alaposan kitolhatod az Steam Deck üzemidejét egy új funkcióval
- Lassú lett a PC? Micsoda meglepetés: egy Windows frissítés lehet a ludas
- PlayStation 5 nélkül kínál PlayStation 5 játékokat a Sony
- Bekrepáltak a régebbi Forzák az NVIDIA új drivereivel
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Melyik a legerősebb Low Profile VGA kártya?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Alaposan kitolhatod az Steam Deck üzemidejét egy új funkcióval
- Ezek a gaming monitorok az AOC jó ajánlatai közé tartoznak
- Lassú lett a PC? Micsoda meglepetés: egy Windows frissítés lehet a ludas
- Projektor topic
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
üzenetére
Ma meg már sokkal egyszerűbbek a PC-s szokásaim, mint 4-6 éve, úgyhogy most sokkal könnyebb és egyszerűbb is rendszert váltani, érdemes volt várni is.
Bíztam benne, hogy erre a kérdésemre majd csak később fogsz válaszolni.
Én 6 éve váltottam Win7-ről, talán gyengébb gépem volt, de nekem az, hogy a rendszert agyonnyomó online virusírtót meg tűzfalat elfelejthettem, már az nagy megkönnyebbülés volt, a többi csak hab a tortán, de majd pár hónap múlva meglátod. Ez a mai Linux Mint rengeteget változott a 6 évvel ezelőttihez képest.NTFS-t érdemes átformázni, mert a Linux ugyan dolgozik vele, de lassabb és komolyabb processzorterheléssel. Hosszú távon át kell formázni EXT4-re mindenképpen.
HDS helyett a gsmartcontrolt szoktam használni időnként, AIDA64 helyett viszont rengeteg terminalos monitorozó megoldás van, de kezdetnek az alternativo.net oldalán érdemes Linuxos alternatívákat nézegetni az eddig programjaid helyett.
Pár monitorozó megoldás itt is van.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 512GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3867, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD Strix RTX 2070 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Én 6 éve váltottam Win7-ről, talán gyengébb gépem volt, de nekem az, hogy a rendszert agyonnyomó online virusírtót meg tűzfalat elfelejthettem, már az nagy megkönnyebbülés volt, a többi csak hab a tortán, de majd pár hónap múlva meglátod. Ez a mai Linux Mint rengeteget változott a 6 évvel ezelőttihez képest.
Rowon