- Ízléses lett a Drop kompakt, vezeték nélküli klaviatúrja
- Jól felszerelt, csúcskategóriás külső videokártya jött a Gigabyte zászlaja alatt
- Gamescom 2025: Limitált szériás Godlike X lap és más finomságok az MSI-nél
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- India betiltja a pénzalapú online játékokat
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- SSD kibeszélő
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- iPad topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
#89309696 #11743 üzenetére
Ma meg már sokkal egyszerűbbek a PC-s szokásaim, mint 4-6 éve, úgyhogy most sokkal könnyebb és egyszerűbb is rendszert váltani, érdemes volt várni is.
Bíztam benne, hogy erre a kérdésemre majd csak később fogsz válaszolni.
Én 6 éve váltottam Win7-ről, talán gyengébb gépem volt, de nekem az, hogy a rendszert agyonnyomó online virusírtót meg tűzfalat elfelejthettem, már az nagy megkönnyebbülés volt, a többi csak hab a tortán, de majd pár hónap múlva meglátod. Ez a mai Linux Mint rengeteget változott a 6 évvel ezelőttihez képest.
NTFS-t érdemes átformázni, mert a Linux ugyan dolgozik vele, de lassabb és komolyabb processzorterheléssel. Hosszú távon át kell formázni EXT4-re mindenképpen.
HDS helyett a gsmartcontrolt szoktam használni időnként, AIDA64 helyett viszont rengeteg terminalos monitorozó megoldás van, de kezdetnek az alternativo.net oldalán érdemes Linuxos alternatívákat nézegetni az eddig programjaid helyett.
Pár monitorozó megoldás itt is van.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Filmvilág
- Nők, nőügyek (18+)
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- Motorola Moto G72 - a titkos favorit
- Hardcore café
- További aktív témák...
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Path of Exile 2 early access kulcs
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Utolsó 4 darab - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- Samsung Galaxy A23 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 3100 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S2 TG Chieftec 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest