Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • csucsotke

    aktív tag

    Próbálgatom az 50UM7500-at, és a belső lejátszója az jó az biztos , és a kezelése is a tévének hibátlan. Meglepődtem az sd-divx-en, hogy egész nézhető még tán szép is helyenként. Az összes képjavító kikapcsolásával, ki lehet küszöbölni a szappanopera jelenséget, ami még low opcióknál is beköszön. (A helyi adók zömén amilyen sd tartalom megy, ahhoz képest a divx 80K, minden elismerésem annak aki még tévét néz). Úgy érzem jól kell hogy felskálázzon, ha az anyagokból amivel megtámogattam, elő tudott csiholni valamit.
    A képminőség viszont nem túl biztató, de az lehet az lcd hibája meg hogy főleg divixxel hozom lázba, már két napja állítgatom, de a sötét részeknél állandóan beköszön a szaturáció, téglavörös és sötétkék pacákkal járkálnak a csávók a fejükön a 720p-nél is ha bemegy az Aladin a barlangba, de ott nagyobb sikerrel hangolom azért. Kínai 130 dolláros, 720p-s vetítőmmel, narancssárga falon több sikerélményem volt a sötét jeleneteknél, de nem ismerem az lcd-ket, még képcsövessel nyomulok, de hogy egy új tévét ennyit kelljen hangolni, régen megvettem, aztán évekig csodáltam a normál beállításon, most meg csak tologatom föl le a csúszkákat, és rettegek hogy lemennek a pincébe, mert kiderül hogy mégsem jó. Ráadásul rózsaszínnek érzem a fehéret is, és cefetül hiányzik a sárga, egy tűzszagú sárga lángcsóváért odadnám fél távirányítót. Lehet pár napig pihentetem az idegeim, hogy nem nézek olyan filmet amiben este van, vagy lemennek a pincébe vagy nem tudom.
    Időnként meg nagyon szép képe is van, hogy elcsodálkozok, nem akarok elrettenteni senkit tőle, mert lehet hogy az LCD-k ilyenek és ez jónak számít.
    Amúgy a backlight-ot csak 100 százalékon szabad? Lehet ott rontom el hogy azt 75 85 közé próbálom lenyomni.

Új hozzászólás Aktív témák