- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
arfer
senior tag
válasz balazs1022 #97299 üzenetére
Sajnos nálam csak az alaplapcsere oldotta meg anno a dolgot.... Úgy emlékszem, 30eFt körül volt a vége, de lehet, 40...
-
SPF
senior tag
Csatornalista szerkesztésére a Chansort az ajánlott program?
-
Forestjo
senior tag
A segítségeteket kérném arra, hogyan tudok felvenni műsorokat a tv-ből? Egy 7390-es tv-t vettünk egy hónapja. Raktam bele egy 32 gb-os pent, , de nem sikerült a felvétel. Mit kell beállítani?
Ha úgy élsz, ahogy eddig, ha azt teszed, amit eddig, akkor ugyanoda jutsz, ahol most vagy.
-
Cseri0058
őstag
Sziasztok!
Erről a tv-ről van tapasztalatok?
[link]
monitornak is lenne használva. Tényleg tudja a 100hz-et? -
Forestjo
senior tag
HDMI kapcsolatú tv műsorról nem lehet felvételt készíteni? Nekem itthon a telekonos hapsi azzal kötötte össze a modemet a tv-vel.
Hogy van ez, segítsetek légy szíves,
Ha úgy élsz, ahogy eddig, ha azt teszed, amit eddig, akkor ugyanoda jutsz, ahol most vagy.
-
Forestjo
senior tag
-
törölt tag
válasz Forestjo #97311 üzenetére
Üdv! Egy cam modult kell kérni ( nem tudom van-e ilyen a t-nél, nekem digis van)ami a tv CI+ slotba illesztkedik, abba kerül a smart kártya és akkor a tv tunere kezeli a csatornákat. Akkor lehet külső eszközre rögzíteni, de inkább külső hdd vagy ssd javasolt erre a célra. A pendrive nem ilyesmire lett kitalálva. Van olyan tv amelyik nem is hajlandó pendrive-ra rögzíteni. A tv tunere ahogy néztem ezeket tudja: DVB-T2/C/S2, digitális földfelszíni/kábel és műholdas.
-
Doller
tag
Sziasztok!
Szerintetek egy LG Oled55C9PLA vagy egy LG 65SM9010PLA?
Az oled 440 ezer, a ledes 400.
Filmek, sorozatok letöltve (nagyrésze blueray, HDTV és web rip). Sok Netflix.
Sima tv adásnál Forma1, foci.
Az a7 és a a9 proci között nagy a különbség?
Köszönöm! -
huncutka1029
addikt
válasz dongasre #97298 üzenetére
True motiont állítsd, vagy kapcsold ki. Ha ezt használod, akkor minden más képjavítót, (Dinamikus kontraszt, valósághű mozi, szemkímélő, felbontás javítás) ki kell kapcsolni, mer bezavarják egymást. A jelenség, amit leírsz, a szappanopera hatás. A true motion okozza, ha a deblur érték és a dejudder túl szélsőséges értékekre van húzva.
a női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!
-
Forestjo
senior tag
Na ja! Kellemes ünnepeket kívánok, érezzétek jól magatokat, akinek most új tv-je van, remélem segít benne.
-
atosan
veterán
Kellemes Karácsonyi ünnepeket!
Maine coon
-
aktív tag
válasz huncutka1029 #97319 üzenetére
Amit írtál én ezeket a opciókat nem találom a kép beállításnál.
Hol lehet megtalálni őket? -
gago1975
őstag
válasz Doller #97316 üzenetére
Szia.
Csak is OLED.
Az LCD nek rengeteg hibája van, "elavult" technológia.Ha egyszer OLED-et veszel, soha többet nem veszel mást. Ilyen ár különbözet mellett pedig nem kérdés.
Igen van különbség az A7 illetve az A9 között. Még a 2018-as A9-es(C/E/W8-as széria) illetve a 2019-es A9-es(C/E/W9-es széria) között is van.Egyik LCD/LED technológia nem tud olyan pontos, élethű képet,színeket, feketét megjeleníteni mint bármelyik gyártó OLED TV-je, bár mindenkinek az LG szállít, hiszen csak az LG gyárthatja az OLED technológiát, tehát minden gyártónak a termékébe LG panel van.
1080p-nél rosszabb felbontású MKV fájlokat egyenesen bűncselekmény 4K OLED tv-n lejátszani, letölteni. Nincsenek csodák, azt ne várd el semelyik 4K Tv-től, hogy egy sd/720p-s webrip majd tökéletes legyen, nem fogsz olyan szép képet kapni mint egy sima FullHD-s megjelenítőnél hiszen könnyebb 7xx x 3xx felbontásról 1920x1080-ra felskálázni mint ugyanazt 3840x2160 ra.
Én már 4 éve csak OLED-et veszek, volt már B7-esem is és én pld csak 4K 2160p UHD MKV-kat játszok le rajta külső HDD-ről vagy Win 10-Ről.
Csak ha muszáj mert nem jött ki valami film csak 1080p-be, akkor töltöm le.
Nekem 1db 2Tb, 1db 3Tb illetve 1db 4Tb-s HDD van egyszerre bedugva a Tv-be.
Netflix-nél pld majd a 4K HDR illetve a Dolby Vision, Dolby Vision/Atmos nál fogod látni, hogy milyen szép a kép megfelelő beállítások mellett.(#97317) Sefter Hülyeségeket ne írj, B/C/E/W7-es sorozat megjelenése óta egyáltalán nincs, nem hallani beégésről, tesztelték is és arra jutottak a tesztelők, hogy masszívan 2 évig kellene ugyanazt a logót napi 24 órában, maximális oled fény, szín, stb... beállítás mellett megjeleníteni, hogy egyáltalán legyen valami. Tehát már nincs ez az anomália az OLED-nél.
Mindenkinek Kellemes Karácsonyi Ünnepeket
Kellemes karácsonyt, Te mocskos állat!...És boldog új évet!Predator Helios 700 i9-10980HK RTX2080s 8/64GB RAM,OLED77C32,Marantz AV7705+MM7055x2db,Focal Aria 936+Aria CC900+Aria 926, Dome Flax ATMOS® 4db,SVS SB3000x2,Oehlbach nf214 Sub 3-400,QE3280,Oehlbach XT-SL500
-
Doller
tag
válasz gago1975 #97323 üzenetére
Szia!
A felskálázástól nem várok csodát, tudom, hogy az még sem közelíti egy alapból 4K-ban készült film minőségét.
Hisz azok is ritkán tudnak olyan szép képet visszaadni, mint amiket az áruházakban látunk a direkt a promóra készült videókban.😃
Igazából az lenne a jó, ha ugyanabban a méretben lenne mindkettő tv (65"), kicsivel nagyobb árkülönbözettel. Akkor tuti az oled lenne a befutó.
De be kell valljam, azért az az LCD sem alapkategória. Meg a 2 közötti +25 centis képátló...
Bár a jelenlegi 42es után az 55 is nagy ugrásIgazából még nem tuti a vétel időpontja. Most egy kb 9 éves Philipsem van, ami a maga korában ha nem is a csúcs volt, de majdnem.
Ráadásul jó áron jutottam hozzá. Annyiért alap Samsung/LG lett volna.
Az még nem a tv hibája, hogy a gyár letojta a fejlődést, így 2 év után megszűnt okostv lenni.😁 -
d.véderjoe
tag
Kellemes Ünnepeket! Csak egy kérdés: 49UJ6307 nem kompatibilis a Sennheiser HD 4.40 BT-vel???
-
gago1975
őstag
válasz delta1017 #97322 üzenetére
Szia.
Itt kell minden kisegítő elemet kikapcsolni.
És itt kell a többit, többek között a TruMotion-t kikapcsolni
A végén pedig miután kikapcsoltál mindent, akkor pedig az alkalmazás minden bemenetre fűlnél kell elmenteni.
Annyi, hogy BluRay, külső HDD, Media Player, PC, Youtube, Youtube HDR, Netflix, Netflix HDR, Netflix Dolby Vision megjelenítésnél, használatnál szintén végig kell zongorázni az egészet, mindent ugyanígy le kell kapcsolni és elmenteni.Predator Helios 700 i9-10980HK RTX2080s 8/64GB RAM,OLED77C32,Marantz AV7705+MM7055x2db,Focal Aria 936+Aria CC900+Aria 926, Dome Flax ATMOS® 4db,SVS SB3000x2,Oehlbach nf214 Sub 3-400,QE3280,Oehlbach XT-SL500
-
gago1975
őstag
válasz Doller #97324 üzenetére
Szia.
Hisz azok is ritkán tudnak olyan szép képet visszaadni, mint amiket az áruházakban látunk a direkt a promóra készült videókban.
Nem a promó miatt van, hanem mert az beállításnál van egy olyan opció, hogy Üzleti/Otthoni és az üzleti megjelenítésnél minden érték maxra van állítva. Ezért nem szabad kiállítottat venni, mert
1. nem tudhatod mióta van kiállítva
2.mennyi üzemidő van a panelba
Egyébként ezek a promó videók 4K HDR/2160p/60fps-el vannak készítve, Youtube-on mind megtalálható.Igazából az lenne a jó, ha ugyanabban a méretben lenne mindkettő tv (65"), kicsivel nagyobb árkülönbözettel. Akkor tuti az oled lenne a befutó.
Igazából szinte az lenne a legjobb ha ingyen adnákDe be kell valljam, azért az az LCD sem alapkategória.
De, el kell keserítselek, hogy az. Hogy miért? Mert LCD/LED sajnos. Jó oké jobb mint a belépőszintű termékek, mert azok 60Hz a te általad kiválasztott pedig 120Hz-es de az alap hibák amik az LCD/LED tv-kre jellemző, az ugyanúgy megmaradtak. És itt egy nagy SAJNOS-t kell megemlíteni.
Ezzel a Full Array Local Diming-el próbálkoznak csak hát IPS.Figyelj én jelenleg kb: 4,5m-5m-ről nézek egy 77"-os C8-ast.
A gyerekeimnél minden szobába amik egyenként 20m²-esek (3) 55"-os C8-asok vannak, Ők kb:3,5m-4m-ről nézik.
Én mikor bemegyek valamelyikhez, egyáltalán nem érzem olyan "kicsinek" az 55"-os képét. Szerintem bőven elég.Te nem tudom milyen távolságból néznéd, ha 3,5m-4m-ről akkor az 55" is elég, ha távolabbról 4,5-5m-ről akkor kellhet a a 65"-os. Viszont ha ugyanarra a helyre teszed mint a 42"-est, akkor ahhoz viszonyítva jóval "nagyobb" lesz az érzés hatás.
[ Szerkesztve ]
Predator Helios 700 i9-10980HK RTX2080s 8/64GB RAM,OLED77C32,Marantz AV7705+MM7055x2db,Focal Aria 936+Aria CC900+Aria 926, Dome Flax ATMOS® 4db,SVS SB3000x2,Oehlbach nf214 Sub 3-400,QE3280,Oehlbach XT-SL500
-
Doller
tag
válasz gago1975 #97327 üzenetére
Ezért nem szabad kiállítottat venni, mert
1. nem tudhatod mióta van kiállítva
2.mennyi üzemidő van a panelbaKiállítottat nem vennék. Ugyanezen okokból. Pedig itt már beégés sincs.
Anno, mikor még Euronicsben dolgoztam, reggel 10kor elindítottuk A Nap könnyei című filmet. Egyszerre jópár tvn (plazma és projektoros) Előfordult, hogy legközelebb záráskor (este 9) jutottunk vissza. A 2 órás film lement, így 9 órán keresztül Bruce arca, a menü és még pár kíírás volt csak látható.
Voltak plazmák, amiket már ez elintézett. A projektorosnak a fele is elég volt. Utána bármi ment, Bruce még mindig látható volt.
De megvették az emberek azt is, eredeti áron. 😁😁
A távolság a tv-től kb 4 méter lenne. Ide simán mehetne egy 77es is. Belegondolva, 15 éve ez még a 32 collosnak volt az ideális távolság...
De 400 ezer fölé nem szívesen mennék árban. Sőt, amit kényelmesen megengedhetnék magamnak, az 200 lenne. Viszont mindig úgy voltam, ha műszaki cikket veszek akkor mindig az indokoltnál többet adok ki rá.Amúgy nem kell, hogy ingyen adják. Csak nyerjem meg a lottót. Vagy kapjam meg ugyanazt a fizut, mint az osztrák cégnél lévő kollégáim. 🙂
-
d.véderjoe
tag
válasz d.véderjoe #97325 üzenetére
Erre valaki?
-
Doller
tag
válasz d.véderjoe #97332 üzenetére
Szerintem működnie kellene.
Egyik sem 1000 éve kifutott termék, hogy annyira eltérjen a Bluetooth verzió.
De ez csak az én véleményem, vannak itt olyanok, akik sokkal profibbak a témában. -
Sefter
veterán
Hülyeséget...ha telefonoknál, tenyérnyi méretben előfordul (galaxy s10, oneplus 6t), addig 100x ekkora kijelzőben megoldották
Valamiért monitort se nagyon gyártanak oleddel, pedig lenne rá igény (ott is 8-10-12 órát menne rajta a statikus téma naponta).
Nem azt mondtam, hogy mind ilyen, és biztos előjön...Psn ID: sefter_hun
-
gyeniko
őstag
"Hülyeségeket ne írj, B/C/E/W7-es sorozat megjelenése óta egyáltalán nincs, nem hallani beégésről, tesztelték is és arra jutottak a tesztelők, hogy masszívan 2 évig kellene ugyanazt a logót napi 24 órában, maximális oled fény, szín, stb... beállítás mellett megjeleníteni, hogy egyáltalán legyen valami. Tehát már nincs ez az anomália az OLED-nél."
Nem vagy túl udvarias, pedig csak a tényeket írta le. Nagyjából ugyanúgy áll a dolog, mint a plazma kijelzőkkel, ott is sokáig tabu volt a beégésről beszélni (beégés nem is létezik, csak "ghost"-osodás lehetséges, persze, ez is csak elméleten, a valóságban nem ), mégis szinte mindegyikünk látott már beégett plazma panelt. Nem szükséges "vetítened", utána lehet olvasni a külföldi és magyar fórumokan ennek a témának, mindjárt árnyaltabb lesz a "kép". Arról nem is beszélve, hogy - ha már utánaolvasol - kiderül, hogy másféle képi hibák is léteznek az OLED paneleknél, nem csak a beégés veszélye. Nincs szükség tehát az OLED fetisizálására, ez nem egy - elvileg - szakfórumra való...
A szakfórumra az való, hogy a hivatkozott teszt linkjét közzéteszed, erre kérlek, mert érdekel a téma. Lassan esedékessé válik a 2 legnagyobb TV-nk cseréje (78" és 82"), igaz, hogy a 78" egy nagyon fényes nappaliban van és csak háttér TV-zésre használjuk, de biztosan találsz érvet, hogy miért vegyek helyette OLED TV-t ekkora méretben, annak ellenére, hogy a háttér megvilágítást jól fel kellene húzni rajta a környezeti fény miatt.
Ettől függetlenül nagyszerű dolog az OLED, egy technológia fogja utolérni (a nagy méretű panelek piacán): a microled.[ Szerkesztve ]
Nem tehetünk meg mindig mindent, amit kellene, de azt mindig meg kellene tenni, amit lehet!
-
gago1975
őstag
válasz Sefter #97334 üzenetére
Szia.
Már megint ..... na mindegy.
ha telefonoknál, tenyérnyi méretben előfordul (galaxy s10, oneplus 6t), addig 100x ekkora kijelzőben megoldották
1. Sokkal könnyebb nagyobb méretben megoldani bizonyos problémákat mint kicsiben. A kocsiknál is a Downsizeing nem igazán válik be, 1l-es motorokból akarnak ugyanakkora teljesítményt kihozni mint mondjuk egy 2l-ből. Aztán jön a sírás, hogy 100K km után kikönyököl a motor.2. Azok a telefonok amiket felsoroltál, hát ne haragudj de főleg a samsung egy ipari hulladék.
Valamiért monitort se nagyon gyártanak oleddel, pedig lenne rá igény (ott is 8-10-12 órát menne rajta a statikus téma naponta).
3. Szerinted ha az emberek max 3-5%-a vesz csak OLED tv-t, akkor a monitoroknál u.a milyen arány lenne? Milyen költség hatékonysággal lehet-lehetne megfizethető OLED TV és/vagy monitorokat gyártani?
Ettől függetlenül gyártanak már OLED monitort, Alienware AW5520QF Monitor & Dell’s 55″ 4K 120Hz OLED, EIZO FORIS NOVA, ASUS ProArt PQ22UC, [link] csak az áruk ami sokaknak elrettentő, és nem a technológiai fejlettség ami gátat szab neki.
Ja kérlek, majd ha minden user áttér az OLED technológiára, Tv vételére akkor lehetne olcsóbban adni, addig viszont megmarad a privilégium.Az LCD/LED pedig egy elavult technológia, főleg az IPS, csak sajnos ezt sokan nem akarják belátni, illetve sok gyártó, mivel az OLED szabványt az LG tulajdona, szabadalma, nem veszi meg.
Az idióta Samsung sem akarja megvenni, addig ez így fog maradni. Nekik úgy látszik jobban megéri 10-20$-os elavult technológiát fejlesztgetni, ilyen-olyan elnevezésekkel rávenni a hiszékeny user-eket, hogy ez milyen jó stb.... és drágán eladni. Tudod, sokkal szemetebb ez a hozzáállás.
Lehet próbálkozni himi-humi QLED LCD technológiával de semmi nem tudja jelenleg az OLED-el felvenni a versenyt.Ha te 10-12 órát ülsz a TV-d előtt és statikusan csak egy műsorképet nézel, akkor gratulálok.
PC-hez, munkához monitort kell használni. Semelyik Tv-n nincs DP, Thunderbolt csatoló felület ezért tv-t monitorként használni???.
Ok, most már kijött a HDMi 2.1-es csatolófelület sok TV-nél, de PC/Laptop csatlakozásához nem tudod használni még. Nincs olyan GPU/VGA (Nvidia/AMD) ami támogatná, beépítenék a HDMi2.1-es csatoló felületet.
Sima HDMi1.4-2.0-át PC/laptopnál munkára, video/kép vágásra, szerkesztésre, játék kiküldésére pedig csak a nem hozzáértők, használnak.
Mindent arra kell használni amire kifejlesztették.
A PC monitoroknál is attól függetlenül, hogy nem Oled, már teret hódít magának a VA panel. Jelenleg a régi plasma tv-ken kívül, a VA panel ami közel van az OLED hez, de ott a betekintési szög (főleg TV-knél) ami kisebb, rosszabb.
De határozottabban jobb már egy VA paneles monitor mint egy IPS monitor.
Predator Helios 700 i9-10980HK RTX2080s 8/64GB RAM,OLED77C32,Marantz AV7705+MM7055x2db,Focal Aria 936+Aria CC900+Aria 926, Dome Flax ATMOS® 4db,SVS SB3000x2,Oehlbach nf214 Sub 3-400,QE3280,Oehlbach XT-SL500
-
seger
addikt
Sziasztok!
LG tv-n val lehetőség youtube hirdetések megszűntetésére, és az állandó megerősítések kikapcsolására?
Sokszor gyerek bézi a mesét és megáll, hogy nyomj igent mert addig nem megy tovább, mellesleg a mesék közben nem gyereknek való reklámokat ad... -
Falconer
aktív tag
válasz gyeniko #97330 üzenetére
Áhh sorry most látom hogy monitoron alig látszik, OLED telón jött át csak.
Itt egy világosabbra exponált kép…. Sokkal közelebb áll ahhoz amit szabad szemmel is lehet látni.
LG 55UM7610...Vélemények? Ez ilyen, el kell fogadni?
Ismerősnek van egy tavalyi belépő kategóriás Philips TVje, sokkal de sokkal homogénebb a feketéje (a fényereje jóval kisebb azt tegyük hozzá).
-
-
gago1975
őstag
Szia.
Segítek neked, illetve mindenkinek(#97340) Gixxer88 (#97341) zoleeno1, hogy reklám mentessen tudja a gyereked a tv-n nézni a meséket és ne kelljen Youtube premium-ra előfizetned, váltanod.kérdések:
Van a gyerekednek okos telója? Ha igen vagy ha nincs akkor a tiéd is megfelel.
Ha van neki:
1. hozz létre egy google fiókot neki, születési dátum 13 évesnél öregebbről szóljon! Policy!!!
(a sajátod itt aggájos lehet, mert felhozhat 18+ explicit videókat is)
2. lépj be a telón youtube ra az ő google felhasználó fiókjával, jelszavával.
3. A Tv-n a Youtube beállításoknál van egy olyan pont Tévé és telefon összekapcsolása
Itt kiválasztod, hogy kapcsolódás tv kóddal. és amit a tv kiír kódot, beírod a telefonba.4. A telója wi-fi kapcsolata legyen ugyanazon a hálózaton amin a Tv-d is, a Tv-d lehet wifi vagy lan kapcsolaton az mindegy.
5. Mikor ez megvan akkor akkor a telefonon a felső részen meg kell jelennie szürkén amit bekarikáztam.
6.
7.
és kész is.Innentől kezdve a gyereked bármikor megnyitja a youtube-ot a telefonon és az 5-7-es pontig betartja a lépéseket, rögtön reklám mentessen fogja tudni nézni a meséket, videókat.
Tegyetek be a telefon youtube lejátszási listájába minél több mesét, bármit amit akar, hogy tudja folyamatosan azokat nézni. Ami még megjegyeznék, hogy mivel így van a youtube indítva (átverve), így ha a tv távirányítójával léptetsz oda-vissza a mesék-videók között se lesz reklám.
Ennyire egyszerű.
Garantált reklám mentes!!!!!!
Jó szórakozást[ Szerkesztve ]
-
gago1975
őstag
Jaj ez a figyelmeztetés lemaradt.
Addig tart a reklám mentesség amíg a lejátszási lista nem ürül ki, illetve a tv távirányítóval nem léptetsz tovább.
Amennyiben a listában beillesztett videók elfogytak és nem léptetsz időben tovább (ezáltal nem íródik be pluszba a lejátszási listába) utána lesznek megint reklámok.
-
Akhilles01
junior tag
sziasztok. Van egy 55Q7F-modellem, és ez az One connect szarság elkezdett szarakodni. laptop monitornak használnám a TV-t, de állandóan fel, le csatlakozik a port, de még ps4-nél is. Nem aranyozott a HDMI-m lehet az a probléma forrás? mert kép meg hang van, csak rá jön az 5perc és elkezd lecsatlakozni mindenről, van hogy elmegy a hang stb...
-
TBMC
addikt
Üdv!
65B9 érdemes lehet mostanában venni?
vagy fog hamarosan lentebb menni az ára?
kb 2héttel ezelőtt volt MM-be, 20al olcsóbban... jelenleg 600 mindenhol.
(alzában van 550ért kiállított, illetve emagban szintén, de szürke importot am sem vásárolnék)
-
00bcs
csendes tag
Sziasztok,
Van egy nemrég vásárolt LG 65UM7000 tv-t, amin a dlna néha működik néha nem. Egy Qnap nas van itthon, minden más notebook, telefonon, Tv box azonnal látja a filmeket. De a tv csak ha épp olyanja van. Jelenleg internet nincs bekötve, pont ezért használnánk a Nason lévő filmeket. Már mindent végig turtam a router és Nas beallitasain, és mostmár ott tartok hogy a tv rossz. Valakinek valami ötlet?
-
blakey
titán
DLNA-ra használj Serviio-t, illetve DLNA helyett Plex vagy Emby jobb választás.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
gago1975
őstag
Szia.
Sugár Media Markt ban nem kiállított tv árak
55B9: 379K,
55C9: 449K,
65B9: 520K,
65C9: 590K
volt Dec. 22-én mikor bent jártam ajándékokat venni.
Ha gondolod 27-én bemegyek és megnézem, lefotózom az árakat és feltöltöm ide.
Sajnos nem mindegyik MM-ben ugyanaz az ár.
Az Online MM pedig más cég mint a bolti MM.
Hol itt, hol ott az olcsóbb.
Négy boltot tudok neked ami ajánlott cég és tuti magyarországi garis: MM, Edigital, Euronics, T-Com, +1 lutri cég ami hol szürke import hol hazai beszerzés az pedig az eMag.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest