Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • norberto_th

    aktív tag

    válasz senki66 #84677 üzenetére

    eMagtól kaptam, így 2019. Októbere helyett 2021. Októberéig él a garancia. Most minden 150k feletti tv-het automatikusan jár, bármilyen modell is legyen az.

    A yt probléma? hat...ritkán de kidob, ma 6-7 órát nsomattam a yt-ot és nem volt semmi gond vle. Nemtudom miért csinálja néha. LAN-on keresztül megy a net végül, majd ha lez időm kicsit tesztelgetem a wifi-t, pedig 5Ghz-es a wifi elérhetőség, mennie kellene kábel nélkül is szerintem. Bár lehet valami volt a nettel mert telón meg ipdaen is elment egy kis irőe, meg néha fura volt.
    Az IPV6 miatt lehet lassú a tv-n? Ezt hogyan tudom megoldani? Kérjem a szolgáltatót hogy rakjon ipv4-re? Abból származhat bármi hátrányom?

    Az emag elektronikusan adja a garanciajegyet, a sajt fiókban ott csücsül. Annyi a feltétele hogy 150k feletti legyen a vásárlás értéke, legyen az sigmature tv, vagy egy középkategória, bármilyen márka. Huszonpárezer ft lenne a +2év de most adják automatikusan, viszont nem tudom még meddig.

    Egyébként ez a local dimming hol található a beállításokban? Mert én sehol sem találom, nekem nem lenne ilyn lehetséges? (UJ670V)

    [ Szerkesztve ]

     iPhone 8Plus Silver, iPad Air2 Silver - IOS 12, Apple Watch S3, LG 4K Active HDR - webOS 4.0 / Xbox One S /  Music

Új hozzászólás Aktív témák