-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
OldMike
őstag
válasz Watt25 #56547 üzenetére
Most néztem meg a YT alkalmazást a 42LM660S tévémen. Jelenleg teljesen úgy működik, mint korábban, nem jobb nem rosszabb.
Az biztos, hogy ez a nem támogatott változat, megnéztem a linkelt súgóban, pont ugyanaz a szürke felület van, mint a képen, amire azt írták, hogy a régi változat.
Nekem az LG Támogatás azt mondta, hogy működni fog, de nem lesz támogatva. Viszont azt ne reméljem, hogy a 2012-es vagy korábbi tévékre felteszik a YT alkalmazás újabb változatát.
Egyébként várjuk meg a 20-a elmúltát, lehet hogy holnap már semmi sem lesz
42LM660S
-
Stevenstyle
senior tag
válasz lukgab #56549 üzenetére
Amíg nincs hivatalosan megerősítve az LG-től vagy amíg nem jön ki az update, addig szerintem ezt azért kezeljük a városi legenda szintjén.
Plusz, ha lesz is belőle valami akkor a leírtak alapján azért nem egy teljes értékű 2.0 lesz, de ismétlem ezt ne vegyük hivatalos forrásnak, bízni persze lehet benne...
-
lukgab
tag
válasz Stevenstyle #56553 üzenetére
+1
Amúgy hetente szoktam rákeresni erre az infóra, szal bízok benne
Ryzen 5900X + TUF x570 + RTX 4090 // LG C2 // LG CX // ZyXEL 326 NAS
-
traktorgumi
aktív tag
sziasztok
A segítségeteket szeretném kérni
50" tv keresek 150 ezer köröl
Csak a képminőség ami fontos mert smart vagy a 3d része nem érdekel és van külső média lejátszom.köszi
-
-
oldmanoka
tag
sziasztok kis segítség kéne lg47lb731 hez esetleg valaki egy korrekt szín beállítást ?
-
traktorgumi
aktív tag
-
geza7345
újonc
válasz traktorgumi #56557 üzenetére
Köszönöm a választ, én is ettől félek... :-(
-
Shingen
addikt
válasz traktorgumi #56560 üzenetére
Van eltérés képminőségben.
Azt írtad nem kell 3D ilyesmi de azt tudnod kell amiben nincsen, abban gyengébb panel is van.
Ha ragaszkodsz a 150 árhoz akkor a LG 50LB5800 válaszd.
Azt meg próbáld meg kideríteni nézz szét melyik boltba kaphatsz gyári garit a készülékhez.
Akár a forum keresőjét is használd mert volt róla szó, hol kaphatsz gyári garit, melyik webshopba.風林火山
-
törölt tag
válasz traktorgumi #56560 üzenetére
Az összefoglaló a garanciáról is informál, de a lényeg, hogy 2 évig, bármelyik üzletből is vennéd a tévét, az LG gyári szervize kijavítja neked az otthonodban, felesleges oda vissza fuvarozás nélkül.
Most írta be az Atomtv/TvRaktár nevű bolt illetékese/tulaja a másik topikba, hogy a náluk vett tévéket, ha velük intéztetnénk a garanciát, akkor ők is a gyári szervizzel javíttatnák/javítják meg.
A képességei alapján ezek közül én a 650V-t tartom a legjobbnak, meg dizájn és felszereltsége miatt is, de olvass vissza róla, mert volt vele 1-2 esetben probléma. Valakinek nem elég jó a netezésre, vagy youtube-ra, vagy wifivel film lejátszásra. Pedig az árukereső toplistáján is a 42-es az első helyen van. -
aProPeti87
aktív tag
válasz aProPeti87 #56538 üzenetére
Senki ?
Isten lustának teremtett, én pedig nem akarom romba dönteni a terveit...
-
Fleed
aktív tag
Hali. 60lb650 tv-n a rádiót hol találom? ( kábeles digi van bekötve, set box meg kártya nélkül, mert itt nem kell a digitális adathoz)
-
Stevenstyle
senior tag
válasz aProPeti87 #56569 üzenetére
Nincs előttem most per pill egy Tv sem, de tippre a következőket nézzed meg, már amelyik elérhető a te készülékeden.
- Beállítások/Kép/Energiatakarékos üzemmód/Ki
- Beállítások/Kép/További vagy Speciális beállítások/Dinamikus kontraszt ki
- Beállítások/Kép/Képüzemmód/ itt még csak véletlenül se az ECO/APS legyen kiválasztva
- Beállítások/Kép/Képbeállítás/Szemkímélő és / vagy a Mozgás alapú szemkímélő legyen kikapcsolva
[ Szerkesztve ]
-
spiritex
veterán
Bahangoltuk az LN 536B tévét a kábeltv digitális és analóg adóira, és először van a rengeteg digitális adó, majd utánuk jönnek az analógok. Azt valahogy meg lehet oldani, hogy ne keljen elmenni a digitálisok végére ahhoz, hogy elérjük az analógokat? Mert azok már nem sima sorszám szerint jönnek, hanem újra indulva, de már egy S betű után, tehát S01 stb. Van olyan gomb az LG távirányítókon, amivel a DVB-C analóg és digitális adói között lehet váltani?
[ Szerkesztve ]
Ha te az vagy, akinek képzeled magad, akkor ki az, aki képzeli magát annak a valakinek?
-
tonnni1
tag
Sziasztok.
A youtube pár perc lejátszás után megáll kiírja, hogy betöltés és ott a vége a mutatványnak. Mi lehet a baj? LG LB650V
-
huncutka1029
addikt
válasz spiritex #56577 üzenetére
van
a program listát előhívod, és a dtv tv radio opcióból válogatsz. akkor csak azokat adja
Vagy kedvenc csoportot készítesz, és oda bepakolod a digitálist, a másikba az analógot, és váltogatsz.
de miért akarod az analóg adást, ha van digitális?[ Szerkesztve ]
a női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!
-
spiritex
veterán
válasz huncutka1029 #56579 üzenetére
Köszi szépen! Értem. Azért akarom az analógot is, mert van pár adó, ami csak abban van.
Ha te az vagy, akinek képzeled magad, akkor ki az, aki képzeli magát annak a valakinek?
-
ilyenezalaci
tag
válasz Stevenstyle #56571 üzenetére
Nekem épp a dinamikus kontraszt bekapcsolása enyhíti a tüneteket (global dimming). LB650v-t cseréltettem LB679-re, az is ugyanezt csinálja HDMI-n, de a 679 képét be tudtam lőni alacsony dinamikus kontraszttal elég szimpatikusra úgy, hogy alacsony fekete szint beállítással gyengébb legyen a sötétedés. Egyértelműen a dinamikus kontraszt halványítja a dimminget, minden kombinációt kipróbáltam. Vagy ott a fekete szint magasra állítása, amivel nem tudtam számomra elfogadható képet beállítani.
-
Fleed
aktív tag
válasz #94529552 #56576 üzenetére
Köszi, igen, rossz volt a beprogramozás. De most újra programoztam, és be is jött a 2 rádió állomás, de nem mentek, meg már az m1,m2duna... stb köztelevíziók sem, viszont a többi digitális meg ment. Aztán kikapcsoltam a véletlen keresést automatikus hangolásnál és akkor mentek a köztv-k , de nem találta a rádiót. Meg 120 helyett csak 116 ot talált. Mi lehet a probléma? ( digi kábel csomag)
-
Dave567
addikt
válasz traktorgumi #56582 üzenetére
Azt a 3"-t nem fogod észre venni szerintem, de 3m-re az 55" lenne az ideállis.
-
Shingen
addikt
-
aram01
nagyúr
-
MIHI111
csendes tag
Hali.
Tudna valaki segíteni?
LG tv bekapcsolásnál hálózati azonosítót kér.
Ezt csak pár hete csinálja nagyon zavaró. -
LittleSami
csendes tag
Mi a véleményetek erről a tv-röl?Panasonic TX-50AS500E jó e a képminőség, tapasztaltatok problémákat vele?
-
ferensz
senior tag
válasz LittleSami #56597 üzenetére
Ez az LG topik, nem a Pana.
"jah, mert a többi nyelvben a for nem for, hanem kapswagenschmetterling"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest