Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • torma1981

    veterán

    Sziasztok!

    Na tegnap elhoztuk a 47LM669-es tv-met. Nem volt egy kicsi darab. Az összeszerelésével elbajlódtam egy kicsit. :) Éppen a befért a helyére. Tényleg nagyon szép a tv. Féltem kicsit a ezüst,fehér színtől hogy látszik sötétben, de semmi. Nagyon szép. Fehér távirányítókat kaptam hozzá. Szerintem sokkal szebb mint az unalmas fekete. Ha mar megszoktam a Magic remotét. Kicsit furcsa így elsőre. Tényleg sokkal jobb vele az irányítás.Van egy kis bevilágítás a bal felső sarokban. Nem vészes de azért látszik. Igaz csak ha fekete a háttér. Felhők semmi.

    Tv nézés UPC boxal: Még egy régebbi box van a UPC-hez. Igaz nem is nagyon nézek tv-t vele. Ez még Scart csatlakozós. A tv-ben nincs de adnak hozzá egy átalakítót. Elég tűrhető lett így a képe. Itt is még egy kis finomra hangolás és elég jó lesz. A digitális csatornákhoz kellene egy antenna. Azt még nem néztem. Pedig kíváncsi lennék a HD F1-re. Itt milyen antennát ajánlotok?

    PC: Rákötöttem gond nélkül.Simán átneveztem PC-re a bemenetet és opcióknál kiválasztottam a játékgép funkciót. Ezzel kikapcsolt mindent. Nyomtam is mindjárt egy Far Cry 3-mat. Tökéletes volt. Na ennyit a nagy imput lagról. :) Még a képen csiszolni kell a beállításokkal. A Hdmi 4(PC)-hez kötettem. De ha pl a Hdmi 1(ARC)-re kötöttem ugyan úgy átneveztem semmivel nem volt rosszabb. Legalábbis én nem vettem észre. Nem tudom itt is mi a különbség.

    3D pc-ről: Itt sem volt semmi baj. Pc-ről elindítottam az Avatart tökéletes volt. Splash 1.13-mal. 3d gomb kiválasztás és tökéletes lett a kép. Volt mélység, kijöttek a tárgyak stb. Pedig szerintem egy sima mezei 1500Ft-s Hdmi kábelem van. Nem tudom miért van sok embernek baja a Pc-ről való 3d lejátszásnak. Egyedül a 3d-s feliratot nem töltötte be. Azt nem tudom mivel kell. Ma kipróbálom többféle lejátszóval is.

    3D tv beépített lejátszójával. Én nem vettem észre különbséget a pc-s meg e között. Ugyan úgy szép volt.

    ARC funkció: Na itt elakadtam. Hiába kapcsoltam be a tv-n is meg az erősítőn( Onkyo 508) is nem vitte át a hangot. Azt elértem, hogy a tv hangerőszabályzásával tudjam az erősítőt is szabályozni. Most azt nem tudom, hogy van ehhez köze-e az ARC-hoz.Lehet a kábel nem 1.4-es. Ha a tv saját lejátszójával pl HDD-ről játszottam le egy filmet akkor nem szól a házimozi. Nem tudom mit kell beállítani hozzá még. Ha ebben tudna valaki segíteni megköszönném.

    Pár óra használat után ennyi eddig a benyomásom.

Új hozzászólás Aktív témák