Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kissan4

    csendes tag

    !!! FIGYELEM !!!
    Egy dologra szeretném felhívni mindenki figyelmét, ami szerintem fontos, ezért is regisztráltam igazából, meg persze azért is, mert most akarok LG 3D tv-t venni :)
    Szóval kicsit visszaolvasva több hozzászólásban is találkoztam a "bementem a saturnba/auchanba/juronixba etc., megnéztem és nem volt szép a 3d-je" típusú hozzászólással.

    A passzív 3d technológiáról két dolgot mindenképpen tudni kell,
    1, a technológia jellege miatt gyakorlatilag NINCS szellemképesedés, a 3d élmény szinte tökéletes
    2, az 1-es pont csak abban az esetben igaz, ha jó szögben nézed a tv-t (+-10 fok max), ellenkező esetben a 3d kép nagyon hamar szétesik és megjelenik a szellemkép/másik szemnek szánt kép.

    Mostanság gyakran járom az üzleteket, és szinte mindenhol azt tapasztalom, hogy az LG 3D tv-ket sokszor a földre vagy a polcra teszik, de néha még a kiállított fő darab is rossz szögben áll és megjelenik a szellemkép.

    MEGOLDÁS: ha bemész egy üzletbe megnézni a kiszemelt tv-t és a 3d élmény nem tökéletes, akkor guggolj le a tv elé és lassan állj föl. Garantáltan lesz olyan pont, amikor előjön a "WOW" érzés. És sajnos ez legtöbbször nem a standard "megállok a tv előtt és nézem" póz, legtöbbször kicsit le kell hajolni, hogy teljes legyen az élmény. Sokszor még akkor is megéri kicsit lehajolni, ha elsőre jónak tűnik a 3d, mert lehet, hogy úgy lesz tökéletes.

    Otthon persze nem gond, mert egyszer kell csak beállítani a tv-t, lehet bárhová rakni, dönteni, hogy jó szögben tudd nézni. De egy boltban elég gáz, hogy erre nem figyelnek oda...

    Amúgy 42LW5590 lesz a drága, remélem már holnapra :) Az új széria nagyon pöpec, de kétlem, hogy az eb-ig, olimpiáig lemenne az ára elfogadhatóra...

Új hozzászólás Aktív témák