- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- Belépő táblagépet is villantott a OnePlus
- Bluetooth hangszórók
- SONY LCD és LED TV-k
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Aktív témák
-
BaLinux
tag
Végignéztem a kódot, és igazam volt. :)
Szóval ez a progi már nem egy mai darab, összesen P3-ig meg Athlonig ismeri a procikat, és meg tudja mondani milyen utasításkészleteket támogat amin futtatod(MMX, 3dnow!, SSE, ...)
Amúgy valószínűleg VC++-ra írták, de mindenképpen valami 32 bites, intel-féle inline assemblyt támogató fordítóhoz. -
Warlock_42
senior tag
Nos ha beléjük nézel valami szőnyegszerkesztővel (célszerűen pl.NotePad) akkor egészen olvasható sorokat látsz. Ez az amit a programozók irkálnak, de ezt a gép így ''nem eszi meg'', le kell fordítani a gép nyelvére. Ha megnézel egy futtatható exe-t, láthatod hogy nem látsz semmi érthetőt (illetve néha szövegdarabkákat). Ez már a gép számára lefordított cuccos.
Az a forráskódból nem fog neked kiderülni (legfeljebb csak profibb programozóknak) hogy mit is csinál a proggi. De azért nézz bele hátha írtak bele kommentként némi használati utasítást.
Ha nem tudsz programozni mondjuk sok értelme nincs vele szórakozni, mert ezt még le kellene fordítani valamilyen C fordítóval, de hát az sem világos hogy pontosan milyen C-be írták.
Az utasításkészletes topicot nincs kedvem végigolvasni, bocs :DD -
BaLinux
tag
Ahol van támogatás, ott az adott program magától ''bekapcsolja''. Ahol nincs, ott nincs. A filenévről leginkább arra tippelek, hogy ez egy példaprogram, mely megállapítja, hogy milyen utasításkészlet-bővítményei (képességei) vannak az adott procinak (get CPU capabilities?). Linket tudsz adni? Kíváncsi lennék a kódra!
-
sebela
aktív tag
válasz
Warlock_42 #2 üzenetére
Szerintem az Utasításkészletben szereplő AMD patch forráskódja lehet.Bár nem tudom.Szóval mit kezdjek vele?(programozásban elég szar vagyok, addig értem, hogy c :DD)
-
Warlock_42
senior tag
''bekapcsolja a 3dNow! támogatást azokban a programokban, ahol lehet''
hmm. ez nem egészen világos... sőt egyáltalán nem... hogy tudna egy kis proggi egymagában x féle különböző alkalmazásban bekapcsolni a 3dNow! támogatást ?
a .c és a .h C forráskódú állományok le kellene őket fordítani, ahhoz hogy megkapd a futtatható programot (egész pontosan a .h a header-file)
de hogy ők ezt milyen C fordító alá képzelték az kérdéses....
Azt inkább gyanítom, hogy ez inkább a fejlesztők számára lenne valami kis példaprogram akik a fantörpikus 3dNow!-t óhajtják használni programjaikban. -
sebela
aktív tag
HI!
Letöltöttem az AMD.com-ról vmi utilt ami bekapcsolja a 3dNow! támogatást azokban a programokban, ahol lehet.Egy kb 7K-s zip fájl amiben van egy h és egy c fájl.Ezzel mit kell kezdeni?Biztos, hogy windows-hoz való?
A segítséget előre is kösz.
A zip fájl neve:getcpu_caps.zip (remélem segít)
Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti játékok OFF topik
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Motoros topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- OLED TV topic
- Háztartási gépek
- Építő/felújító topik
- Belépő táblagépet is villantott a OnePlus
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest