Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Laci FULL HD

    csendes tag

    válasz B-L-A-C-K #3386 üzenetére

    Keves BLACK!

    Igen elmagyaraztad,de most,h ok is elmagyaraztak mar sokkal jobban ertem.
    Emlekszel akkor semmi aron nem akartam venni Y500-ast SLI-vel.Es eloszor itt is ozdodttam tole ,mert nekem a jatek csak masodlagos.De csak olyan gepeket tudttak ajanlani ok is ami SLI-s.Meg kellett alkudnom a helyzettel.Ugy latom Y500-ast nem tudok venni ennelkul.Igyhat ezt a dolgot megegyszer ki kellett vesezni kicsit.De hala Neked ezt mar annyira nem kellett,mert emlekeztem arra amit te is mondttal ezzel kapcsolatban.Ha az ember tobbszor kerdezi ugyanazt es ugyanazt hallja csak jobban kezd megbizni ebben amitol az elejen meg tiltakozott es mereven elutassitotta.
    En csak ennyit tudok mondani.
    Megertettem.Ott az SLI,jatszom vele Full HD -ben.Aztan ha mar nem jatszom azonnal ki is veszem,mert netezni,filmezni nem kel az.
    Mivel nekem kell egy DVD iro\olvaso kikapom az SLI-t es kiveszem a fiok reteszbol is majd belecsusztatom az iro\olvasot majd betolom a fiokot es a rendszer mar kerdezi is,h mit akarok irni vagy olvasni,vagy en kerdezem meg.
    Jol ertettem meg?Vagy valamit rosszul irtam?
    Ha tudttak volna SLI- nelkul ajanlani Y500-ast akkor nem kerdeztem volna erre ra ujbol ebben a topicban is.Szolj a zsacskos haverodnak,h allitsa le magat.Ha segiteni nem tud akkor nem ismocskolozzon.Koszonom.

Új hozzászólás Aktív témák