Hirdetés
- ASUS notebook topic
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen SSD-t vegyek?
- Projektor topic
- Philips LCD és LED TV-k
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- UHD filmek lejátszása
- Mini-ITX
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Lalikiraly: A Vodafone nem akar eladni? (Vagy csak én vagyok hülye?)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anubris
őstag
Lehetséges hogy két ütemben érkezik belőle szállítmány, nagy az érdeklődés és aki később rendelt elő az csak a másodikból kap? Csak ötletelek. Jövő hét elején talán többet megtudunk majd.
-
mugencivic
tag
iPON-ban, MySoft-nál már átvehető elvileg az új szériás Y510P, GT755m-el és 8 GB-os SSD-vel. Igaz, jelenleg csak olyat látok a listában, ami nem SLI-s... Konkrétan 276e Ft az iPON-ban. (Nekem az 1 videokártyás verzió jobban kéne az Optimus lehetősége miatt)
Szóval ha valaki már nagyon nem bírja, akkor lehet venni most is. -
csoresz2
tag
válasz
mugencivic #3104 üzenetére
Az SLI-s verziot is hasznalhatod optimussal. Ha nem kell a kakao, kikapcsolod az SLI-t, es maris ott az Optimus
Eddig en is ugy voltam vele, hogy az egyvideokartyasat veszem, de mondtam magamban hogy ODD minek bele, akkor inkabb megegy GT755 bele felaron, ha valami eroforrasigenyes jatekot akarok, akkor SLI on, es mehet. De azon kivul en is Optimuson fogok logni javareszt.
-
HondaCB
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék egy kis szakmai és tapasztalati tanácsot kérni.
Most vásárolnék egy két hónapos Y500-át.
- i5-3230M proci
- 8 Gb ram
- nVidia 750M SLI
- 1 Tb HDD
Arra lennék kíváncsi, hogy ez a melegedési dolog mennyire igaz.
Valamint azt szeretném megkérdezni, hogy ez az i5 proci elég bele?/játék, stb/
Mindenféle tapasztalatot meghallgatnék.
Előre is köszönöm. -
M.T.
senior tag
válasz
HondaCB #3106 üzenetére
Szia!
Nem tudom milyen melegedésre gondolsz nekem pl i7 el van ami jobban kéne, hogy fűtsön mint az i5 és ezekben a kánikulai melegekben sincs vele gond (van mikor itt a szobámban 36-37 fok van ha megáll a ventilátor meghalok kb).
Igaz van alatta egy nagy ventis kínai 1500Ftos hűtőpad kb 500at fordul percenként ami szerintem 2-3 fokkal szedi le max a hőjét nem is nézegettem csak ha már van had menjen alatta.
Mindennap használom mint játék mint Autocad stb-re és semmi extra nincs vele. -
teguran
tag
Ezt neztetek mar? [link]
Szoval erdekes, hogy van ahol jobbnak hozzak ki, van ahol nem. Kivancsi vagyok az a clock speed miben jelenik meg.
[ Szerkesztve ]
-
Sz4bolcs
senior tag
Hali, ha van egy nagy ventillátorom, milyen szögből érdemes fújatni a gépre a levegőt?
-
Defterdar1
csendes tag
Laptopszalonnál módosult szeptember elejére a beszállítás :'( . Ebben az esetben az megoldható szerintetek, hogy veszek egy szimpla vidkaris gépet, és ultrabaybe pedig később beszerzek egy 2. 755m-et?
-
Anubris
őstag
válasz
Defterdar1 #3111 üzenetére
Én is most kaptam róla e-mail értesítőt, lehet visszamondom a rendelést így, kitudja mikor érkezik be.
A gond csak az hogy más oldalakon a már 755-el felszerelt egy vid karis változatok 290 körül mozognak 4 giga memóriával szóval valószínűleg ráfizetéses ha az ember utólag rakja bele a második vid karit, ha egyáltalán megoldható? Engem is érdekelne mert akkor lehet én is ezt csinálom.
Amúgy azt sem értem, hogy lehet az hogy a Lenovo oldalán csak ezt az egy SLI változatot írják hogy lesz és nekik nincs sima egy vid karis 755 már?
-
Defterdar1
csendes tag
Én inkább megvárom, valóban lenne egy 60-65k a ráfizetés... Mit nekem az a 20 nap?! B-)
-
teguran
tag
válasz
Defterdar1 #3111 üzenetére
nagyon elszomorít a hír
én megvárom, ha már ennyit vártam rá... bár lassan így 1 hónapja nincs laptopom, az előzőt elpasszoltam direkt ezért.
-
csoresz2
tag
Nem gondoljatok, hogy kicsit ellentetbeb van a tegnapi emailukkel, miszerint mar a hajon van a pakk? Lehet, hogy visszafordult a hajo
Egyebkent ez nagyon szemet huzas volt toluk, nagyon ajanlom nekik hogy szeptember eleje az max az elso 3 nap. Nem azert, mert nem tudok ra varni, hanem mert munkaeszkoz. -
-
csoresz2
tag
Az a problema hogy mar szeretnem a tulajdonomban tudni
Most megint varni 3 hetet.... :\
-
Anubris
őstag
Már ott sem kapható az egy vga-s változat sem...
Amúgy Ők azt mondták hogy szeptember 9 előtt nem jön szállítmány. -
M.T.
senior tag
Egy kis off Y500 ról:
Most játszottam végig a Metro Last Lightot húzott kártyákkal elég szépen vitte Full Hd ban high beállításokkal a Very High is játszható így de ott jobban ugrál az fps aki erre érzékeny (hogy 25 körülire esik az fps) akkor annak visszább kell venni a felbontást.
Jó kis gép ez[ Szerkesztve ]
-
Bomc
aktív tag
Valakinél volt olyan hiba hogy az egyik hangszoró halkabb mint a másik?
-
Anubris
őstag
Sziasztok,
mivel nekem sajnos nem fért bele, hogy kivárjam a 755 verziót ezért visszamondtam a rendelést és megrendeltem ezt:
http://www.computerimperium.hu/images/Lenovo_IdeaPad_Y510_59-377255_16GB.jpgKedden megérkezik. Amúgy egy vicc volt az egész,. pénteken vagy 5 helyet hívtam fel a sima 755 vga változatot több helyen is ki volt téve hogy raktáron van, aztán bárkit felhívtam mindenhol elfogyott, ez a hely is ahonnan rendeltem a 8 gigás 750 SLI már nem volt készleten. Én nem értem hogy lehet ennyire kellendő cucc vagy pedig mindenhol csak pár darabot rendeltek be a kereskedők.
Azt szeretném kérdezni akinek ilyesmi változata van, hogy az nvidia videókártya driveren kívül, milyen szoftvert érdemes még letölteni ahhoz hogy az SLI normálisan működjön?
-
teguran
tag
-
M.T.
senior tag
Aki szeretne +20 Fpst full hdban ebben a játékban (Metro Last Light) az tegye az SSAA opciót 0.5-re.
Elvileg ez az élsimításba szól bele, ez a funkció a felbontás felén számol ilyenkor, és az után konvertál a beállított értékre.
Ha Ful hd alatt játszik valaki akkor talán kevesebb az értelme, lehet offon hagyni.[ Szerkesztve ]
-
maartin182
csendes tag
Sziasztok. Most vettem egy y500at használtan i5 +8gb ram+750SLI és telepíteném ráa windows-t, de nem engedi ugyanis nem látja a merevlemezt. Kivettem a merevlemezt, mjad 1 másik gépen leformáztama merevlemezt, de azután se lett, jó. valakinek valami ötlet? Akár privátban is jöhet.
-
Dicker
őstag
Január 1.
Egy dátum, amit jól jegyezzetek meg, mert onnantól fogva Magyarországon lesz az IdeaPad szerviz.
-
Anubris
őstag
Sziasztok,
megjött a gép, szép darab, tetszik külsőre, pixelhiba nincs.
Win 8 után felraktam rá az összes szoftvert ami a lenovo honlapján volt, de még mindig nem ismeri fel a kábeles internetet a gép csak a wifi-re reagál. Próbáltam intel lan card meg realtek intel cuccokat feltenni de egyiket sem fogadta el telepítésnél.
Mivel még nem játszottam egyelőre melegedés nem vészes, de a bal oldalsó részen látom a gyenge ponton, holnap viszont már megérkezik a hűtőpad igazából a lényeg az lenne hogy ha azzal használom ne legyen gond.Hang egyelőre rendben van. Touchpad, mindig is utáltam őket, egeret használok, szóval sokat nem tudok róla mondani.
Azt hogy két vid kari vana gépben így kell hogy jelezze a rendszer?
-
Ediva8
tag
Itt a linkje,bocs elírtam az előbb,nem Broadcom,hanem Atheros. Atheros Lan driver Ennek mennie kell.
-
Ediva8
tag
válasz
Anubris #3149 üzenetére
Sajnálom,pedig nekem is ez van fenn,de mivel én is csak szinte a wifit használok netre,mondom kipróbálom kábelesen,pedig már másfél hónapja vettem a lapost.Egyből bejött a net amint csatlakoztattam.Lehet most kicsit meredeket írok,de nekem is először mikor becsatlakoztattam bement az RJ45 dugasz egy darabig,és azt hittem ennél már nem megy tovább,nem is jött be a net
,aztán kattanásig csatlakoztattam,és egyből beindult,tökéletesen be is jött minden.
Ha azonban ez sem jön be akkor a modem vagy a router körül célszerű keresni a hibát.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- HP Elitbook 840 G4 / I5 / 8GB / 256 M2 SSD
- Többé ne kell kompromisszum Tervező/Gamer DELL Precision 7720 i7-6920HQ/32GB/256SSD/P3000/17,3"
- HP ProBook 640 G5 / 8GB DDR4 / 256 M2 SSD
- Lenovo Flex 5 14ALC7 14.0"FHD+ IPS Érintő - Ryzen 3 5300U - 8GB - 256GB SSD- Win10 - 2,5év garancia
- Több darab Dell PA-4E 19.5V 6.7A (130W) gyári laptop hálózati töltő
Állásajánlatok
Cég: Fluffy Stone Media GmbH
Város: Budapest
Cég: Test Innovation Technology Zrt.
Város: Budapest