Hirdetés
Aktív témák
-
Ma lezártam egy 8 hónapos kapcsolatot... Álljon itt egy összegzés is az elmúlt időszakra vonatkozólag:
Gondolkoztam, és arra jutottam, hogy nem is velem, hanem a környezettemmel volt/van a probléma. Ha őket kizárom / elmegyek máshova, akkor teljesen már vagyok, jobban érzem magam, felszabadultabb, boldogabb, nyitottabb vagyok.
Így, hogy még záros határideig ebben a környezetben maradok azt feltételezi, hogy nem szabad átvettem az ő szokásaikat, amik a következők:
- Nem motiválnak
- Nem bíztatnak
- Nem dícsérnek meg
- Csak a "negatív ösztönzés" létezik.Én nem akarok ilyen lenni, így magamnak / jobbnak kell lennem, mint ők. Ezt fejben kell tartanom mindenképp. Amilyen szeretnék lenni:
- Önálló, talpraesett
- Előrelátó, megfontolt
- Következetes.Ilyen, példaértékű karaktereket a következő helyeken találtam:
- LOST / Jack, Benjamin Linus, John Locke
- Death Note: L, Light
- Így jártam anyátokkal: Barney Stinson ( ő kissé kilóg, de mégis megfogott az alakítása )Így kezdődjön a lelki megújulás. Beszámoló időpontot nem ígérek, de lesz, mindenképp

Aktív témák
- Dell Latitude 7430 2-in-1 i7-1265U / 32GB / 1TB SSD Érintőkijelzős üzleti laptop 12 hó garanci
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 4070 OC 12G GDDR6X (ALZA GARANCIA 2027.03.ö
- Hikvision HIKSEMI E3000 CITY 512GB PCIe 3.0 NVMe M.2 2280
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook Air M1 13" 16Gb 256GB SSD Space Gray - magyar billentyűzet
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar - 12.18
- Google Pixel 10 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest