Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Milyen nyomtatót vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
- Logitech Z906
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Projektor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Electrolux Pure szériás légtisztító tetejének tisztításával van valakinek tapasztalata, le lehet vajon házilag műteni ezt a felső, műanyag részt vagy marad a sebészi pucolás a bordák között?
毋捌食過豬肉,嘛捌看過豬行路。
-
Most elsősorban azokhoz fordulnék, akinek van tapasztalata Electrolux termékekkel. Pár napja előjött, hogy az app hosszabb-rövidebb időintervallumokban nem jelenít meg bizonyos adatokat. Eddig ez az időintervallum legfeljebb fél-1 óra volt, a hőmérséklet viszont ezúttal már több mint 8 órája nem frissül. Nem volt áramszünet, senki nem nyúlt a géphez.
毋捌食過豬肉,嘛捌看過豬行路。
-
Egyébként ki mennyi ideig járatja a gépét? Asszony azt mondja, hogy míg nem vagyunk otthon, minek menjen, csak eszi a villanyt (mondjuk mondtam, hogy ez még hosszútávon is szinte elhanyagolható), elég bekapcsolni 1-2 órával hazaérkezés előtt, addigra kitisztítja a hálószoba nem túl nagy terét. Sok weboldal a 24/7 járatást javasolja, de most így hirtelen én sem látom be, hogy ez mivel jobb, mint szükség esetén ki/bekapcsolni.
毋捌食過豬肉,嘛捌看過豬行路。
-
A szinglik napja (november 11.) alkalmából viszonylag kedvezményesen, 190 ezer forintnak megfelelő tajvani pénzért jutottunk hozzá egy Electrolux A9.2-höz (EP71-56) meg egy ajándék szűrőhöz. Nem t'om, Magyarországon lehet-e kapni ezt a konkrét típust, lehet, hogy valami regionális változata az A9-nek, mert eddig semmi különbséget nem találtam.
Pofás, jól összerakott cucc, ez ehhez hasonló, kisebb tartós fogyasztási cikkekben rég láttam már ennyi fémet, úgyhogy elég jó minőség benyomását kelti. Kevesebb, mint 9 kiló, 555m³/h CADR, 9,3m³/min CASR és tényleg baromi csendes, legalacsonyabb fokozatban 17, legnagyobban is csak 50dB(A). Itt egyébként nótoriusan rossz a levegő, főleg az év ezen szakában, úgyhogy viszonylag gyorsan érezni lehetett a berendezés jótékony hatását. Én eddig elégedett vagyok vele, remélem a szűrő élettartama is annyi, amennyit a gyártó meg az eladó jósol (8-10 hónap).
Jól működik a mobil app is, nem volt gondom a beállításkor sem, bár a készülék nem ismeri az 5GHz-es WiFit.
毋捌食過豬肉,嘛捌看過豬行路。
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest