Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Kivizsgálja az Arc meghajtó magasabb többletterhelésének az okát az Intel
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
-
PROHARDVER!
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
Djuree
félisten
válasz
Kvelstadt #73741 üzenetére
hidd el van aki bedől. anno árultam ebayen moc-okhoz összerakásit meg ldd fájlt. ilyen 2-3000 ft-okért. legyen 4000 alkatrész benne.
utána többen reklamáltak hogy még mindig nem kapták meg a legot.
kérdem milyen legot? hát amit vettek. mondom le volt írva hogy ez csak összerakási, hogy a tökömben kapnának ennyiért ekkora legot, még szar kinaiban sincs ennyiért.
volt aki be is panaszolt az ebaynél.
utána ki volt írva több helyre nagy félkövér betűkkel hogy alkatrész nincs hozzá.
persze volt aki még ezek után is a legot várta.
nagyon buta emberek vannak.... -
umek
tag
válasz
Kvelstadt #73741 üzenetére
A vásárlás a lényege. Bedobálod a kosárba a cuccokat, majd átirányít egy bankkártyás vásárlásos oldalra, ahol megadod a bankártya adatait, és utána köszönték szépen a CVC-det.
És többször találkoztam konkrét hsz-ekkel, hogy bedőltek neki és megszívták, tehát tényleg működik a módszer.
Én annak idején nem is tudom hány ilyen oldalt jelentettem csalásként a facebookon, de olyan volt, mintha sosem akarna vége szakadni. Mostanában egészen ritkán dob fel ilyeneket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kivizsgálja az Arc meghajtó magasabb többletterhelésének az okát az Intel
- Linux kezdőknek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Fotók, videók mobillal
- PlayStation 5
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Veemann V-FS8 20 felnim új nyári abroncs szettel.
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- Suzuki Swift 1.3 2005 GC, 168e km, fapad, Alkuképes
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- Siemens EQ6 Series 700 premium ritka tipus keveset használt
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i7-10G I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest