- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
legenda
-
thesound
addikt
válasz Sirandrish #30404 üzenetére
Jó lett. Thx.
Kbalage2-nek is köszönjük a review-t.
Szerencsére nem indult el a vezérhangya, de az ötlet szerintem remek.
[ Szerkesztve ]
Vannak a léleknek régiói, melyekbe csak a zene világít be. - Kodály Zoltán
-
Throme
veterán
Apa, kezdődik.....
Egyébként a kirakni, berakni, összerakni, felrakni ....stb stb stb dolgon túl jutottál, vagy ezt is elölröl kezded majd?
Igen ajándékba, de nem először fordulna elő, hogy valaki elkezdi árulni valamelyik fórumon (facse, apró...akárhol) az ajándékot.
Mit nem értesz ezen?
Miért baj, ha valakinek igénye támadna dolgozói ajándékot venni/kapni/megszerezni, civilként (értsd: nem legó dolgozó)? -
kbalage2
aktív tag
válasz Throme #30406 üzenetére
A LEGO-nak sztem van vagy 20e dolgozója világszerte, azaz legalább ennyi példány készül. Ha valakinek megtetszik maga a szett akkor egy (nem túl izgalmas) figurát leszámítva meg tudja építeni alkatrészből, ha pedig gyűjtő és a teljes körítést akarja akkor az első őrült és teljesen értelmetlen roham után meg fogja tudni venni a megfelelő fórumokon.
Anno a 41999-ből is csak 20e sorszámozott példányt gyártottak mégis jutott annak aki nagyon akarta, sőt a mai napig lehet bontatlan példányt venni ha valaki épp arra vágyik.
Az már egy más lapra tartozik hogy a neppergárda mennyiért veszi meg a parkolóban a dolgozóktól és utána mennyiért ad túl rajta...
Minden ami LEGO RC - racingbrick.com
-
Pötyi
őstag
válasz Throme #30408 üzenetére
Ha TE nem értetted volna meg, ez lett volna a lényeg:
Az már egy más lapra tartozik hogy a neppergárda mennyiért veszi meg a parkolóban a dolgozóktól és utána mennyiért ad túl rajta...
Ja, és nem jutottam túl azon a dolgon sem, amit elvileg anyanyelvnek hívnak, de úgy látszik, vannak olyanok, akiknek ilyesmit kár magyarázni...QNX is cool!
-
mallory55
friss újonc
ez valódi store vagy átverés? csak bank/credit kártya használható és nem találok róla semmit.
Bár az árak túl jók ahhoz, hogy igaz legyen:https://bezt.boeficu.com
-
Mahrenburg
őstag
A "kirakni" és az "összeépíteni" szavak használata a Lego-elemekből való építéssel kapcsolatban miért helytelen?
"Egy fel nem használt Phenom II matrica olyan mint egy nap ami sosem kelt fel, egy múló szerelemről szóló dal amit sosem énekeltek, egy harcos szív amely sosem dobbanhatott..!" by Habugi
-
soo277
őstag
-
Sirandrish
legenda
válasz soo277 #30417 üzenetére
Én abba a 10.000be vagyok, ugyanis LEGO dolgozó vagyok, de ilyen olcsón lehet veszek egyet pluszba
Remélem rongyos 118-ba ideadjaEgyébként úgy alakult hogy van néhány karácsonyi üdvözlőlapom...az is limitált, csak dolgozók kapják
Viszont nekem egy is elég, így néhány rajongónak (nektek) felajánlom, ha érdekel valakit...szívesen odaadom.......szaros 30K-ért
Viccelek...természetesen ingyen...[ Szerkesztve ]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Throme
veterán
válasz sodokan #30337 üzenetére
...és így is lett...
Vissza is írták a VIP pontjaimat (pontosabban a fel nem használt forintot vissza VIP pontra). Mivel email-t választottam, így kicsit tovább tartott, számítottam is rá.
Ha a telefonhívást választom, módosították volna az aktuális rendelésemet.Azt mondjuk megkérdezhettem volna, hogy esetleg létezik ilyen " forint visszaváltó" opció a VIP oldalon.
Nekik is egyszerűbb lenne. -
Pötyi
őstag
-
Sordoran
addikt
válasz Janaboy #30423 üzenetére
Elnézte az országot, valóban ennyiért mennek külföldön, de itthon ahogy elnéztem apró piacot ennek feléért se kínálják. Bár még az is elég túlárazott, szerintem.
Nekem is itt van már, és hétvégén össze is rakom. Valamint nekem megvan/volt a 20 évvel ezelőtti X-Wing is. Sajna hiányos, szóval lehet ezzel új lendületet veszek és össze szedem mik hiányoznak, és pótlom. Egymás mellett jól mutatnak majd.
Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
balint82
senior tag
-
Sirandrish
legenda
-
balint82
senior tag
-
Janaboy
veterán
Nem semmi mennyi lego pörög ezeken a facebook csopikon.
Janaboy
-
thesound
addikt
Vannak a léleknek régiói, melyekbe csak a zene világít be. - Kodály Zoltán
-
-
-
nagyúr
Igen, megveszed a creator mustangot és abból ezt tudod megépíteni, ha megveszed tőle az útmutatót. Úgy látszik a téli vasútállomás és a vonat után ezt is meg kell építeni, mert megvettem az összerakásit tőle.
[ Szerkesztve ]
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
Throme
veterán
válasz Tony21 #30442 üzenetére
Annyiért új nem hiszem hogy volt bármikor is. Olyan 34 - 35k volt az alja.
Bár az alza kuponnal .... jah.. úgy igen....Be szoktam próbálkozni más kategóriával is.
Legónál még nem, de pl okosóránál sport kupon, vagy xbox kontrollerhez kiegészítők kupon... stb.Már így is van néhány szett a kívánság listán, ezt megdobni egy nem olcsó szettel... de tényleg baró ez a MOC.
-
Nebular
újonc
Sziasztok! A segítségeteket szeretném kérni... Még pár évvel ezelőtt vásároltunk egy LEGO 10697 Classic készletet. Most lenne esedékes, hogy megkapja a kisfiam, de miután rákerestem a neten és úgy láttam, hogy már nem kapható, így erősen elbizonytalanodtam. Szerintetek egy ilyen készletet érdemes bontatlanul megtartani, abban bízva, hogy később esetleg jó áron értékesíteni? Előre is köszi a válaszokat!
-
Nebular
újonc
válasz thesound #30445 üzenetére
Köszi szépen a választ! Józan paraszti ésszel én is úgy véltem, hogy ha valaki 1500 építőelemet szeretne venni, az nem a régebbi készleteket fogja drágán megvenni, hanem megveszi az aktuálisat, de gondoltam rákérdezek, hisz ezeknél a méheknél sohase lehessen tudni... Köszi mégegyszer és persze kellemes ünnepeket!
-
Djuree
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hankook téli és nyári gumi szett - 1 szezonosak - 235/45 R 17
- 2 szezonos - Hankook K135 Ventus Prime4 XL 235/45 R 17 97 Y XL nyári gumi
- 1 szezont futott - HANKOOK Winter i cept evo3 W330 235/45 R 17 97 H XL
- Philips AVENT Premium elektromos cumisüveg melegítő (SCF358/00)
- Újszerű Philips kézi gőzölőkészülék GC360/30 valamennyi tartozékkal, dobozában
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest