- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
b12gege
csendes tag
válasz balint82 #30100 üzenetére
Persze, mert nagyjából senki nem tudta megrendelni, aki akarta...
Én éjjel másfél órát frissítgettem, próbálkoztam, míg végül sikerült megrendelnem. Szerintem leginkább a rendszerhibának köszönhető, hogy eddig húzta.
Azért egy ilyen blama után többször meggondolnám a cég helyében, hogy biztosan savazgatni kell-e Musk-ot és a terepjáróját.
-
C4mp3r
addikt
most jovok a siofokibol, minden jatekra -25%, mar tartalmazzak az akciot az arak. sajnos persze a 10k feletti -30% mar nem ervenyes, ugyhogy kb ugyanannyi ha nem kicsit dragabb most minden, mint azzal az akcioval. a valasztek is nagyon gyer. szokasos magyar kamu black friday. nem eri meg lemenni sem
[ Szerkesztve ]
-
őstag
Sziasztok!
Kockaváros nektek szokott reagálni?
Rendeltünk tőlük (11.22.), ki lett fizetve, azóta se kép, se hang. -
törölt tag
válasz golya87 #30106 üzenetére
Ha megismétlik a tavalyi mutatványt akkor még várnod kell “kicsit”. Legutóbb karácsony környékén én majdnem egy hónapot vártam a csomagra. Van aki többet, van aki azonnal megkapta. Olvasd el a lego.arukereso véleményeket.
Egyébként meg lehet próbálni őket felhívni. Hátha az is segít.
-
-
Parson
addikt
válasz Fr0z3n #30113 üzenetére
Igazság szerint még 4 készlet (köztük a bugatti is) hiányzik a repertoárból... utána stop van. De lehet már elötte is.
(#30114) vzarmo: jó ötlet, köszi a tippet. Eztán igy lesz.
Hogy mi lökött mélyebbre a szakadékban? Hát a 42078, 42099, 42110
A 42070 pedig még mindig kérdéses...[ Szerkesztve ]
───────────── P r o / E N G I N E E R ─────────────
-
Parson
addikt
Melyik oldal támogat olyan listázott megjelenitést, amiben a teljes lego készlet elemeinek darabszáma van megmutatva? Tehát pl egy adott fogaskerék-böl hány darabom van összesen, ha rendelkezem X és Y készletekkel.
-
Parson
addikt
Azt nem tudom. Én a mueller.de-n vettem... csak személyesen.
Halkan kérdezném meg, mi az a SAH?[ Szerkesztve ]
-
axod
tag
Köszi mindenkinek!
-
C4mp3r
addikt
nem tudom sajnos a city es a friends vonalat en nem kovetem, de ezekbol volt a legtobb. ezeken kivul kb 3 fajta kisebb hp set meg star warsbol is csak a kicsik. sajnos a tavalyi eleg komoly akcio utan mar elegge downgradeltek a lego szekciot semmi komolyabb set nincs mar, szerintem nem is lesz, biztos nem tudjak eladni csak szuper akciozva.
btw 10257 Carousel mennyire kifuto mar? lattam a ferris wheel mar retired szerencsere tavaly megvettem, de ez is kellene. felek mar nem sok van neki. 49k most kockashopban nem tudom varjak-e akciora de szerintem ennel olcsobban nem nagyon lesz.
[ Szerkesztve ]
-
b12gege
csendes tag
Más is járt úgy, hogy törölték a rendeléséből a mini Batmobile-t, mert elfogyott!?
[ Szerkesztve ]
-
LÁZ
Topikgazda
válasz b12gege #30130 üzenetére
bármekkora fanatik vagyok, azért ez vicc, amit a lego művel évek óta az ilyen ajándékokkal...ennél már az is jobb lenne, ha kiírnák, hogy pl az első 5000 rendelő kap, mert akkor tudja az ember, hogy gyorsnak kell lenni, és nem az van, hogy még 2.áig kéne kapjon, mert ugye promózták, aztán kb fél órát (most mondtam vmit) volt ajándék az ajándék.
arra is kiváncsi leszek, hogy ha vipeknél ez megy, akkor mi lesz a normális megjelenéskor, ott már csak ajándék nélkül adják .
vagy idióták vannak ott, akik az ilyen ajándékok mennyiségét tervezik meg, vagy tényleg ennyire nem vágják, hogy mennyire lesz népszerű egy ilyen cucc, ebay-en már 25-30k a junior...
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
b12gege
csendes tag
Nem akarom telesírni az internetet, hogy mennyire csúnya volt velem a Lego, de ezt már tényleg nem tudom szó nélkül hagyni... Sík ideg vagyok.
23:55 körül bepakoltam a kosárba a Batmobile-t, de nem csekkoltam ki, mert szerettem volna egy Saturn-t is venni és azzal várni akartam, míg akciózzák. Éjfélkor megdöglött az egész honlap, kidobott, kiürítette a kosarat, hiába próbáltam berakni a készletet, sajnálatos hibára hivatkozva folyamatosan b*szott a fejemre. Másfél órán keresztül frissítgettem az oldalt, míg végül fél2-kor végre sikerült. Minden a helyén, ajándékkal együtt kicsekkoltam. Erre ma délben jött az email, hogy törlik a Mini-mobile-t, mert elfogyott. Mikor és hogyan, ha végig egy kupac kula volt a honlap!? Sajnos csak elérhetőségi időn kívül olvastam az üzenetet, ezért nem tudtam telefonálni...
Sz*rnak rá, hogy esetleg csak az ajándék miatt rendelnéd meg másfélszeres áron a készletet, amire ráadásul az évek alatt felgyűlt összes pontodat is beváltod. Meg sem kérdezik, hogy így is kell-e a többi, pedig minden rohadt rendelésnél meg kell adni a telefonszámot. Inkább odalöknek egy emailt, amit ki tudja mikor olvasol el, nehogy véletlenül törölni tudd a rendelést.
Felháborító.
Tudom, ez legyen a legnagyobb fájdalmam az életben, de ez akkor sem a megfelelő mód a dolgok intézésére a Lego részéről.
[ Szerkesztve ]
-
Throme
veterán
Ez az elnyújtott BF is marhaság volt. Az ember reménykedik aztán helló.
Ma voltam a lego store-ban és holnap mehetek vissza, mert nem volt amit venni akartam, ráadásul nem része a BF akciónak, így is elfogyott.
Amúgy pl a motor is elfogyott a fekete péntekre, jó hogy ez a neve az akciónak....Egyébként ez egy eléggé általános szitu itthon. Néhány kivételtől eltekintve mindenhol vicc volt a BF. A kockashopnál pl végig elégedetlenkedő commenteket lehet olvasni, hozzáteszem joggal. Ugyanúgy a szarokat akciózzák azok is....
-
-
csigay2k
csendes tag
Azt tudni, hogy ma éjfélkor mi lesz a s@h-ban akciós?
[ Szerkesztve ]
-
Throme
veterán
Egy kis értekezés a jövőre megjelenő új Speed Champion-okról Jangbricks-től:
-
Parson
addikt
válasz Parson #30135 üzenetére
Eh. Ez válasz akart lenni a (#30134)-re
Azért azt a karácsonyfát sajnálom én is, igazán jópofa lett volna... de hát vhogy nekem is volt egy olyan érzésem h felesleges eröltetni...
Nem mellesleg pedig BF másik nagy hátránya h egy napra bezsufolsz mindent amit lehet. Miközben egyesével megvásárolva sokkal élvezetesebb szvsz...
[ Szerkesztve ]
-
b12gege
csendes tag
Már megtörtént, de általában úgyis csiga lassúsággal válaszolnak.
Amúgy felhívtam őket a karácsonyfás készletes "affér" miatt, elmagyaráztam a hölgynek a helyzetet, aki leginkább csak hebegett-habogott, viszont azt mondta, hogy megérti a nyomoromat és megpróbálja újra hozzáadni a rendeléshez. Meg is jelent, de végül ma azt is újra elkaszálták.
Szóval ebben az esetben is valószínűleg annyit ér majd a háborgásom, mint a sz*rnak egy pofon.
-
Throme
veterán
válasz Parson #30140 üzenetére
Nem tudom milyen BF-t néztél, de a lego, ill sah, már hétfőtől nyomta (a sz@rt ). Aztán csütörtökre ígérte a soha nem látott óriási akciókat (ismét semmi különös) . Pántekre megérkezett a batmobil, egy oldal összeomlással egybekötve. Páran ezt beszívták. Azóta nuku különösebb tétel. Így megy majd ez dec 2 ig..... de minek? .....
-
balint82
senior tag
válasz b12gege #30141 üzenetére
Nekem tegnap este shipped státuszba került a batmobile elvileg a kicsi batmobile & karifa kombóval. (mindezt úgy, hogy múlt héten a vip hétvégén már elküldtek egyet szintén). Mondjuk meg még nem kaptam azt a csomagot sem.
Majd jövő héten megírom, hogy meg is jött-e minden.
Nagyon nem értem a Lego logikát (legikát:)).[ Szerkesztve ]
Google Pixel 4a
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hankook téli és nyári gumi szett - 1 szezonosak - 235/45 R 17
- 2 szezonos - Hankook K135 Ventus Prime4 XL 235/45 R 17 97 Y XL nyári gumi
- 1 szezont futott - HANKOOK Winter i cept evo3 W330 235/45 R 17 97 H XL
- Philips AVENT Premium elektromos cumisüveg melegítő (SCF358/00)
- Újszerű Philips kézi gőzölőkészülék GC360/30 valamennyi tartozékkal, dobozában
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest