- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
-
unclefucka
senior tag
válasz #75376384 #29801 üzenetére
LOL!
Ez nagyon durva.
Szerintem miután befejezték a Nexo Knights vonalat, felszabadult egy halom tervező.
Hogy ne kell jen lapátra tenni őket, beolvasztották a csapatot a Szuperhősös team -be.
Így születhettek ezek a "MECH"-ek.
Meg a többi cucc is, ahogy elnézem.
Nexo Marvel Heroes, Marvel Knights, Nexo Marvel, nem tudom, zavaros ez... egy kissé.[ Szerkesztve ]
Akkor válsz felnőtté, amikor a nálad fiatalabbak elől igyekszel eltitkolni, hogy még mindig gyerek vagy.
-
Throme
veterán
válasz unclefucka #29802 üzenetére
Erről beszélgettünk pár hsz-szel korábban, hogy a mai gyerekeknek ez a szuper hős vonal kell... mármint a lego szerint...
-
törölt tag
válasz [CsuCsu] #29804 üzenetére
Oké kelljen nekik az jó, de basszus az elmúlt évek színvonalát nézve. Tényleg ennyire futotta, mint Thanos mech?
Egy 20+ filmet magában foglaló “sorozat” és csináltak egy ilyen szériát. Tömve van az egész jobbnál jobb dolgokkal.
Ha szülő lennék bármennyire is kellene a kölöknek, ilyen szart tuti nem vennék.Megkérhetnék egy pesti lakost hogy vegyen nekem egy ilyet? Lego store akció lesz.
december végén (21-25) utazom Pestre. Természetesen akkor mindent elrendezünk. Ha az úgy megfelelő. Köszi.[ Szerkesztve ]
-
unclefucka
senior tag
-
Tony21
tag
-
törölt tag
fbn meg szoktak osztani, hogy mi várható. amit eddig láttam az a párizsi étterem, apocalypseburg, hajó az üvegben (vagy mi a pontos neve), a fenti hulkbuster.
illetve volt pár szavazás is, mustang vs harley és roxfort express vs ninjago ultra sárkány (70679). itt arról lehetett dönteni, hogy mi kapjon 30% kedvezményt.
[ Szerkesztve ]
-
Sordoran
addikt
válasz Mandi99 #29809 üzenetére
Mit jelent a nem becsomagolt? Nekem futár hozott múlt héten 2 db Roxfort expresst alza-tól, és mindkettő alaposan be volt bugyolálva bubis fóliával is. Nem egy karton dobozos csomagolás, de teljesen rendben volt ez. (MPL hozta)
Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
hami85
tag
válasz balint82 #29817 üzenetére
A magyar fordításos oldal egy sz*r, nézd amúgy Hungary lokalizációt de angol nyelven. Amúgy a Lego sem remekel a webáruházával, mer a VIP pontot pl. nem számolták duplán, sőt rendelés leadás után levelet se kaptam, se a rendeléseim között nem látom... 10/10. NOT!
[ Szerkesztve ]
-
Ha BL-en beüzemelek egy store-t, de mondjuk nem adok el semmit, mert a kutyának nem kellenek az útmutatóim, akkor ugye díjmentes? Tehát tulajdonképpen az eladások utáni 3%-os díján kívül nincs más költség? Mivel kb. ugyanazt csinálom, mintha aprón hirdetném, akkor ez elvileg nem adóköteles remélem... ? Én nem nagyiparilag akarom ezt űzni, csak a felesleges dolgaimtól akarok megszabadulni. max, 10db technic készlet, meg útmutatók.
Az se világos, hogy átutalással tudnak-e fizetni, vagy csak PayPallal, mert ez utóbbit kérte az oldal. Egyelőre úgy sincsenek még feltöltve az eladó cuccok, meg az adategyeztetést se csináltam meg.[ Szerkesztve ]
Eladó Lego: 42139 All terrain vehicle
-
MODERÁTOR
Black Friday
Időtartam: november 25. (hétfő) - december 3. (kedd)
Helyszínek: LEGO Store Árkád, LEGO Store Allee, LEGO Store WestendÁltalános információk és akció szabályzat
A Black Friday akció keretein belül bizonyos termékekhez kedvezményes áron juthatsz hozzá a fenti időszakban, a készlet erejéig, vagy visszavonásig.Az akciós termékek listáját november 24, 10:00-kor fogjuk publikálni mennyiségek nélkül. November 25-én, kora délután fel fogjuk tüntetni a termékek boltonkénti elérhetőségét is. A mennyiségeket sávosan jelentjük meg (a várhatóan nagy forgalom miatt pontos mennyiséget nem tudunk biztosítani). A terméklista 5-10 percenként fog frissülni. A lista csak olyan akciós termékeket tartalmaz, ami legalább az egyik üzletben aktuálisan elérhető. Üzleteinkben a termékek dobozain feltüntetett árak a teljes árat tartalmazzák. A termékeknél feltüntetett kedvezmény ebből az árból vonódik le. (A polcokon található digitális árucímkék viszont már a kedvezményes árat mutatják a LEGO Store Westendben).
Az üzleteink raktárkapacitása határozza meg az akciós termékek aznap elérhető mennyiségét. Bizonyos akciós termékek esetén lehetséges a mennyiségek visszatöltése a következő napon, napokban. Érdemes minden nap ellenőrizni a termékek elérhetőségét a fenti linken. Kérünk mindenkit, hogy ne eladóinktól próbáljanak információt szerezni, hanem a felületről tájékozódjanak.
Nincs lehetőség termékék foglalására. Eladóink nem tudnak terméket félretenni. Az akció időtartama alatt üzleteink telefonos elérhetősége valószínűleg korlátozott lesz. A termékekkel kapcsolatban minden fontos információ az online felületen lesz elérhető.
A Black Friday akciós termékeinek vásárlásakor nincs mennyiségi limit. Fizetéskor nincs lehetőség kedvezmény kártya használatára. Vásárláskor törzsvásárlói pontok beváltására van lehetőség, viszont a vásárlás után nincs pontjóváírás.
Az akció időtartama alatt szüneteltetjük a törzsvásárlói kártya regisztrációt, illetve korábbi kártya cseréjét a gyorsabb kiszolgálás érdekében.
Üzleteinkben az akció időtartama alatt, a boltban, egy időben csak meghatározott számú vásárló tartózkodhat. Ha a vásárlók száma eléri a korlátot, a többi vásárlónak várakoznia kell.
Az ajánlat 11.25. - 12.03 között, a készlet erejéig, vagy visszavonásig érvényes a LEGO Store Budapest üzleteiben (Allee, Árkád, Westend). Az ajánlat más akcióval össze nem vonható. Minden vásárlásnál, ami teljesít egy vagy több párhuzamosan futó ajánlatot mely ajándékot ér, maximum egy ajándék választható. A Black Friday akciós termékei kivételt képeznek: ha a megvásárolt termékek között szerepel Black Friday akciós termék, akkor nem jár ajándék. Több különböző teljesített akciós feltétel esetén egy kedvezmény érvényes. A vásárlások megfelelő bontásával, több tranzakcióban van lehetőség több ajándék megszerzésére.
Kérünk mindenkit, hogy a leírtak szerint járjon el! Várunk szeretettel minden LEGO rajongót ezen a fantasztikus héten a LEGO Store Budapest üzleteiben!
Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
balint82
senior tag
Az ajándék 2x4es piros építhető elemről van bárkinek bármi további infója az 1 db fotót leszámítva?
Nem tudom eldönteni, hogy megéri-e elérni a 65e-t limitet.
(egy Lego ideas Friends-szel pont elérném.Google Pixel 4a
-
thesound
addikt
válasz balint82 #29827 üzenetére
A SAH-ban lévő 30%-os készletek változnak holnap?
Akinek nincs meg a Voltron vagy a Ship in a bottle és elgondolkodott, az ne várjon, remek készlet mindkettő
Ooops, nem válasz akart lenni
[ Szerkesztve ]
Vannak a léleknek régiói, melyekbe csak a zene világít be. - Kodály Zoltán
-
balint82
senior tag
válasz thesound #29828 üzenetére
Na, úgy néz ki, hogy egy kicsit benéztem. :(
Voltron + még lego megrendelve, viszont közben temporary out of stockra futott.
Így az csak 30 napon belül kerül szállításra.
A rendeléskor még available volt a státusza.Ami csak azért nagy gond, mert a most kapott vip pontokat beforgattam volna a batmobile-ba.
Szerintetek megdumálható valahogy az ügyfélszolgálattal, hogy legalább a pontokat írják addig jóvá, hogy fel tudjam használni?
Hami85: mihez kaptál karifát?
[ Szerkesztve ]
Google Pixel 4a
-
lm83
őstag
Tescóban volt valaki megnézni az akciót? Első sorban családapákra gondoltam
-
Throme
veterán
Van pár VIP pontom és gondoltam átváltom forintokra, ha már a SAH-on fogok feltehetően vásárolni.
Ez se olyan egyszerű, mint máshol...
:
"Get money off your next purchase via phone order
Please note LEGO VIP Discount is for Phone orders only. They cannot be used at LEGO Brand Retail stores or LEGO.com
How do I redeem a LEGO VIP Phone Discount?
To redeem a LEGO VIP Phone discount simply call our helpful LEGO experts on: 1-800-835-4386"Szóval a BF-es akciókat megvárom és ha érdekel valami, akkor gyorsan beváltok pontokat forintra, és hívom az ügyfelest, hogy mit szeretnék rendelni?
Ugye csak félreértek valamit?! -
Sordoran
addikt
válasz Mandi99 #29830 üzenetére
Akkor nekem szerencsém volt. Persze így is nagyon jó áron volt, 15ezer+posta, szóval ha sérült volna kicsit, az se lenne gáz. Főleg, hogy csak egyik lesz ajándék, a másik pedig... szintén ajándék, de magamtól magamnak. (már 3 LEGO szinte biztos lesz nekem a fa alatt)
Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
Mandi99
csendes tag
válasz Sordoran #29842 üzenetére
Két nagyobb készletet vettem magamnak. Kevésbbé sérült sarok garázst megtartottam 40e-ért, Párizsi étterem 34ért is maradt (abból most kettő van, de láttam pár jó dupla moc-ot hozzá).
Felraktam szekrény tetejére, hogy majd karácsony után építkezek. Párom egyik este kérdezte, hogy nincs több Lego fent. Neeeem... Mindig is ennyi volt.Mondjuk nem tudom, hogy Lego miért nem optimalizálja jobban a dobozok méretét. Egyre nagyobbak lesznek és félig üresek.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
thesound
addikt
válasz turikoczka #29845 üzenetére
Én is vártam volna techniket.
Vannak a léleknek régiói, melyekbe csak a zene világít be. - Kodály Zoltán
-
LÁZ
Topikgazda
válasz koncsik #29844 üzenetére
Vhol olvastam, hogy bf-es cuccok után nem jár pont 🤔, összeghatáros ajándék lesz vmi? A párizsi meg a dinner csak meggondolandó 🙄
Szerk. Pont és ajándék sem jár a bf-es cuccok után 😔
[ Szerkesztve ]
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
-
Throme
veterán
Szerintetek, ha bemegyek hétfőn késő délután az Alleeba még lesz Harley?
Gondolom ilyenkor korlátozott a telefonos elérhetőségük.
(hogy miért nincs online rendelés ezeknél?????? guta megüt )
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hankook téli és nyári gumi szett - 1 szezonosak - 235/45 R 17
- 2 szezonos - Hankook K135 Ventus Prime4 XL 235/45 R 17 97 Y XL nyári gumi
- 1 szezont futott - HANKOOK Winter i cept evo3 W330 235/45 R 17 97 H XL
- Philips AVENT Premium elektromos cumisüveg melegítő (SCF358/00)
- Újszerű Philips kézi gőzölőkészülék GC360/30 valamennyi tartozékkal, dobozában
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest