- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janaboy
veterán
válasz szabonagyur #29199 üzenetére
A megfogalmazás fontos ebben a formában hirdetés, ha csak az árakat akarod tudni, akkor kérdezd úgy
Janaboy
-
LÁZ
Topikgazda
válasz szabonagyur #29199 üzenetére
Én elnézném 😉, mert nincs rendszer csinálva belőle, de a szabályzat meg egyértelmű ezügyben, mert ez sajna nem adokveszek csoport, és ha erre téved vmelyik admin, akkor úgy is törlés lesz a vége 😊
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
Saccco
nagyúr
Kellene egy 21319-et vennem karácsonyig.
Vajon lesz mód 23 alatt megvenni vagy csak a SAH a járható út?Egy világítás tutira kell bele:
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
félisten
-
törölt tag
válasz Saccco #29204 üzenetére
Én ma vettem át tesomét, mert hozzánk rendelte. Megláttam a dobozt és ment is a karácsonyi listára (vagyis 13. havi fizus listára). Szörnyű ez az egész.
A faház amit nagyon nézegetek még ideas témában, de 250 frank alatt sehol se kapni. Annyit meg nem ér.
[ Szerkesztve ]
-
Sordoran
addikt
válasz #75376384 #29206 üzenetére
Hétvégén láttam élőben a lombházat, és basszus, nem hittem volna hogy ez ilyen nagy. Tetszett, de elképzelni se tudom hova raknám. Most a nagy T-Rex-re várok, az jobban bejön, bár azt se tudom merre fogom rakni.
Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
Warton
őstag
Kompromisszummentes linux gaming.
-
LÁZ
Topikgazda
vmi leak a betmobilról ?, asszem csöppet rajta vagyok
@Warton: bármennyire is katonás, meg nem lesz legóbólsose én azért elviselnék egy porsche királytigrist a polcon
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
Warton
őstag
-
Espla
aktív tag
LEGO építőverseny: építs űrhajót és nyerj!
2019. október 25. 12.00 - a LEGO építmények leadásának határideje
-
Warton
őstag
Meglepően stabil az AT-AT, nem gondoltam volna, hogy ilyen "sokáig" bírja.
-
atila4
senior tag
Valaki tudja esetleg, össze van-e valahol gyűjtve az összes megjelent lego set? (Mondjuk képekkel)
Windows 11 / Galaxy S24+ / Asus ROG
-
LudiDOK
csendes tag
Lego alkatrész ügyben keresnék debrecenieket. Privátban átküldeném amiket keresek.
Illetve keresnék ilyet is ezt országszerte:
Előre is köszönöm a segítséget.
[ Szerkesztve ]
-
kishegyesi
csendes tag
Sziasztok!
Az alábbi Lego darabot keresem megvételre. Mindegy lenne a színe.
A lányom van rákattanva "Madinak" hívja, csak vele tud elaludni. Az én régi készletembe volt három. Sajnos már kettő eltört, ez az utolsó ez is nagyon kikopott már. Ha ez is eltörik nagy balhé lesz otthon. Még a nevét sem tudom így nem tudok rákeresni. Segítsetek.
Előre is köszi. -
edgR
őstag
válasz kishegyesi #29224 üzenetére
Tessék
Színválasztás után már dobja is a boltokat -
edgR
őstag
válasz kishegyesi #29226 üzenetére
Minden bolt esetén a jobb felső sarokban, a kosár mellett található az infó, hogy van-e min. buy, vagy avg lot érték. Úgy látom, feketében elég drága, ha jó a szürke is, abból pont magyar a legolcsóbb, ugyan van min. buy, de az elmesélésed alapján úgy is több darabra lesz szükség
-
nagyúr
válasz kishegyesi #29226 üzenetére
[link]
Itt keress rá így -> 3149c013 találat is van, ha ilyen színekben jó lesz neked.
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
draco31
veterán
Van olyan oldal ahol korábbi katalógusokat lehet megnézni?
ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
EV3-mat üzemeltet valaki 18650-es aksikról? Kicsit drágállom a gyári aksit hozzá, (meg az utángyártottat is) viszont találtam nyomtatható akku tartót amibe elvileg belefér 2db 18650es. Abból meg van még pár felesleges laptop bontásból.
Találtam tesztet, amiben az jött ki, hogy még 5v-tal is működik elég amperrel... Nyilván kéne valami védelem bele, de elég lenne neki..
Tudom nem annyira elegáns megoldás. Van pár lidl-ös AA aksim is de azokat hamar leszívja, nem újak, meg 2db aksit könnyebb, gyorsabb tölteni, mint 6-otEladó Lego: 42139 All terrain vehicle
-
LÁZ
Topikgazda
😁😎👏
-
hulp01
senior tag
Jól néz ki az új dínócsontvázas szett. Bár az eredeti IDEAS építmény kicsit csontvázasabb volt szerintem. Szellősebb volt mindegyik.
[ Szerkesztve ]
-
Sordoran
addikt
válasz hulp01 #29237 üzenetére
Még meg se vettem a nagy T-Rex-et, de már a következő is "megvan" mi lesz.
Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
Warton
őstag
Szerintem döntetlen lett.
-
Saccco
nagyúr
válasz unclefucka #29241 üzenetére
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
kbalage2
aktív tag
válasz unclefucka #29241 üzenetére
A YouTube studio-ból ilyen linket tudsz kimásolni, miért ne támogatnák? BTW az a baj hogy a megjelenített szöveg a link és egy random karakterhalmazra mutat.
Minden ami LEGO RC - racingbrick.com
-
xedos
addikt
-
békéscsabai. Egyelőre nem értem rá, de majd nyomtatok hozzá egy tartót, thingversen van. Végül találtam otthon mindenfelé, vérnyomásmérőben, fényképezőben szétszórtan 6db lidl AA aksit
Egyelőre még csak az elektronika (tégla, motorok, szenzorok) van meg az EV3-ból, nem értem rá még átnézni az ömlesztettet, mi van meg és mit kéne utánarendelni.Eladó Lego: 42139 All terrain vehicle
-
Warton
őstag
-
atila4
senior tag
Megnéztem kb 1 hete a Stranger Things sorozatot. Nagyon elvarázsolt, ezért Legobol is meg kellett venni :P
Egyébként szerintetek ez normális. Tavaly karácsonyra kaptam egy kis lego settet barátomtól és azóta nem tudok leállni (pedig nem vagyok már fiatal ).
[ Szerkesztve ]
Windows 11 / Galaxy S24+ / Asus ROG
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hankook téli és nyári gumi szett - 1 szezonosak - 235/45 R 17
- 2 szezonos - Hankook K135 Ventus Prime4 XL 235/45 R 17 97 Y XL nyári gumi
- 1 szezont futott - HANKOOK Winter i cept evo3 W330 235/45 R 17 97 H XL
- Philips AVENT Premium elektromos cumisüveg melegítő (SCF358/00)
- Újszerű Philips kézi gőzölőkészülék GC360/30 valamennyi tartozékkal, dobozában
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest