- Milyen házat vegyek?
- Helyenként instabil lehet az Arrow Lake, de ez eleinte normális
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen processzort vegyek?
-
PROHARDVER!
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
LÁZ
Topikgazda
hát, nem sok sale van , sztem a 3x vip pontokat se írja a készleteknél
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
bobafett
tag
Poszterre azért vevő lennék, ha valaki rendel és nem kell neki.
-
LÁZ
Topikgazda
válasz Teszla_ #17253 üzenetére
remélem hnapra normalizálódik a helyzet, mert egy bb8-ben azért gondolkozom, elvileg az is elseje, de még nem elérhető, viszont vmi olyanra emlékszem az elsőről, hogy naponta más készletek akciósak, szóval a 3napban simán lehet jó deal
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
LÁZ
Topikgazda
válasz Teszla_ #17256 üzenetére
ja igen, bár a listázásban még coming soon van, de ha meg rányom már berakja, viszotn a 3x pontokat még nem igazán akarja a rendszer, úgyhogy kivárom , mi lesz hnap belőle
-
unclefucka
senior tag
OK, tök jó, meg tényleg nagyon szép és hatalmas az új UCS Falcon, le a kalappal.
Megvenni nem fogom mondjuk.
Viszont nekem úgy tűnik, hogy van egy aprócska kis spoiler a szettben.
Ha összekapcsoljuk Rey-t, az öreg Han Solo-t és a két Porg-ot, akkor nekem az jön le, hogy a vénember nem is halt meg a Csillagölő bázison a fia keze által??
És viszontlátjuk őt az Utosó Jedi-ben?!Lehet, túlkombinálom a dolgokat.
[ Szerkesztve ]
Akkor válsz felnőtté, amikor a nálad fiatalabbak elől igyekszel eltitkolni, hogy még mindig gyerek vagy.
-
Djuree
félisten
ki veszi meg a falcont majd megjelenéskor?
nekem nem éri meg az árát, én ennyiből kb. 4 másik nagy ucs-t összerakok bl-ről.
pedig befektetésnek is jó lesz tuti, de arra meg sokat kell várni mire megtérül, ki tudja mi lesz akkor.
meg helyem se lenne, de persze az nem szokott visszatartani.
pedig tényleg nagyon szép, a doboza is tetszik.
de ha esetleg megvenném ennyiért akkor tuti megölnek otthon. meg nem is lenne etikus a két kisbaba elől elvenni a pénzt.
bár van egy üzleti tervem (nem lego), ha bejön akkor lesz pénz falocnra. bár ennyiért akkor se venném meg lehet...LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
MODERÁTOR
válasz unclefucka #17258 üzenetére
Az imdb szereplőlistáján ott van Han Solo a VIII. részben, de lehet, hogy csak visszaemlékezésekben...
Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
balint82
senior tag
Hát, ez a Force Friday Lego "akció" elég érdekesre sikeredett.
Falcon 250e? Egész jól váltották az EUR-t
[ Szerkesztve ]
Google Pixel 4a
-
Mcray
senior tag
Sziasztok! Hol/hogy tudom megnézni hogy mennyi a Falcon Euróban?
"Dö Pávaa det wí ár díling hír iz immezsöréböl" WoWs: das_booty
-
balint82
senior tag
-
Djuree
félisten
válasz balint82 #17261 üzenetére
én gondoltam, nálunk mindig ilyen szarság van.
kb. webshop árak vannak most, de nem is a legolcsóbb webshop árak.
máshol vannak egész jó 50%-os akciók, nálunk meg 25%, jobb esetben...LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Throme
veterán
válasz Djuree #17259 üzenetére
Ez mikor hozna igazán hasznot? 10 év múlva, ha közben nem lesz hasonló kiadás (akár kicsit kisebb, olcsóbb verzió is)?
Ahogy írtátok itthon nem nagyon lenne rá akkor vevő, mondjuk 600k-1 misi, vagy nem tudom mennyiért...
Ilyen szettet hogy küldesz el egy vásárlónak? Futár beb@xa a furgonbaShop-ban 250k. Szép összeg. Én is ezen a véleményen vagyok, hogy ebből több, frankó szett is kijön
-
b12gege
csendes tag
válasz Ereshkigal #17263 üzenetére
Köszönöm, hogy nem nekem kellett leírnom...
-
[CsuCsu]
őstag
Na, lehet el kellett volna adnom azt a 10179-et. Mindegy, ez van. Legyen ez a legkisebb gondom az eletben.
(Azert az €5000-bol mennyi szep LEGO-t lehett volna venni... )
-
nagyúr
-
LÁZ
Topikgazda
válasz Napfénysüti #17277 üzenetére
beletörődött, meg már egy ideje tart az agymosás
-
Ereshkigal
őstag
Közben postára dobták a legutóbbi backorderes Saturnöket. Egész gyorsak voltak.
-
bozig
tag
válasz XFishboneHUN #17285 üzenetére
Szerintem nagyon vicces
Déjà vu: Állapotfüggő asszociatív paradoxon.
-
LÁZ
Topikgazda
-
Jim-X
őstag
Ugyis vege a nyarnak...mehet bele a granulatum
A játék az nem játék!
-
Teszla_
senior tag
Mára sincs semmi érdekes akció ahogy látom, de coming soon státuszba lépett a Winter Toy Shop (25ezer) és a Winter Holiday Train (32ezer).
-
R3ĐßuŁŁ
őstag
A tollfirkálást próbáltátok már leszedni az alkatrészekről? Szappannal lejön, vagy van rá esetleg valami speckó módszer?
Te mondd, hogy rablótámadás, a te hangod mélyebb!
-
Saccco
nagyúr
válasz R3ĐßuŁŁ #17294 üzenetére
Tippre a Müller-es sensitive babapopsitörlő lehozza, az minden foltot és koszt leszed mindenhonnan.
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
LÁZ
Topikgazda
na, bb8 már backorder, még szerencse, hogy a csodás bankom elintézte a forsz frájdéjemet, marad a máshonnan vadászás
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Raktáron! Új, 11kW-os, type2-es, 3 fázisú, 3x16A-es fali töltő, dobozában, 2 év garanciával!
- ÚJ EcoFlow Delta 2 MAX 2kWh LiFePo4 3200W hordozható akku védőborítással, kempinghez is, GARANCIA
- Dreame D10 Plus robotporszívó és nedves feltörlő
- Mebby 2in1 Baba és csecsemőmérleg
- Yose Power 350w (hátsó kerék) Feat Imotor2 240w (Első kerék) 26" + 36v24ah , 36v10ah
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest