-
PROHARDVER!
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
xedos
addikt
Megvettem a Saturn-t... rábeszéltek... most itt van dobozban és rágódom...
Elkezdtem így árulni, mert kéne a Lego Boost... de nagyon összeraknám.
Szerintetek 1x összerakás után mennyiért lehetne eladni? :-) -
LÁZ
Topikgazda
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
Freddy76
addikt
Hétvégén olyan kihalt a fórum... Mindenkinek csak munakidőben van ideje fórumozni .
"Uram, Ön részeg." "Hölgyem, Ön pedig csúnya. De én holnapra józan leszek."
-
Sordoran
addikt
válasz R3ĐßuŁŁ #17559 üzenetére
Nekem megvolt összes első generációs Bionicle, jó lenne megkeresni őket lakásban. Rajtuk kívül az összes LEGO figurám, és jó pár alkatrész (valószínűleg egy kisebb építmény formájában) el van tűnve. Pedig szeretném az összes eredeti készletem össze rakni, de ehhez jó lenne ha meglenne minden ami megvan valahol, és csak a tényleg hiányzó alkatrészeket beszerezni.
Amúgy én pénteken végeztem a Saturn-al, azóta tervezgetek egy dísz helyet neki: kb. 30x40 cm széles/mély üvegajtós szekrény mögött lenne, két oldalt egy-egy 1 méteres LED szalag, és a legfelső polcon egy USB-s hold lámpa lenne. Most csak az energia ellátásán vagyok megakadva, valami egyszerűbb kéne, vagyis egy áramforrásra kötni mindezt.
Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
-
Sordoran
addikt
válasz Saccco #17564 üzenetére
Igen, ilyesmi a terv. Csak mivel nem vagyok jártas a témában, így most szívom magamba a tudást ahogy böngészek a témában. Illetve még mindig próbálok valami olyan megoldást találni, hogy egy tápegység ellása energiával a két különálló szalagot és az USB lámpát, és ne keljen hozzá forrasztani, vagy hasonló (számomra) bonyolult dolgot elvégezni.
Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
nagyúr
válasz Freddy76 #17557 üzenetére
Én várom az alkatrészeket németből és magyarból, hogy az Arocsot távirányítani lehessen majd... De ez nem star wars... 🙄😁
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
thesound
addikt
válasz doggie #17569 üzenetére
Én élveztem az építést is. Féltem, hogy a sand green elemket végig a ház oldalára unalmas lesz rakni, de nem. Előtte olyan mintha nem lenne a ház bevakolva, és ahogy rákerülnek az elemek, még szebb lesz. A padlót sem volt unalmas rakni, a tetőt meg kifejezetten élvezetes, annak ellenére, hogy káosznak néz ki, nagyon jó az instrukció.
10 vagy 11 matrica van benne, ez az első ideas készletem, szóval nem zavart annyira mert mindem készletemben van matrica.
A macska, meg a sirályok (amik gumiszerűek) nagyon szépek, de pl. nálam a hajóskapitány mindent visz.
Rengeteg apró részlet van amit nagyon eltaláltak szerintem. A házon az elmozdult téglák, a homár alatt jégkockák vannak a ládában, a mólón a moha, lánccal odarögzített gumik. Bolton belül meg minden megvan ami kell: búvárfelszerelés, sticky notes, térkép, békatalp, uszógumi, evezők, horgászbot... és Sanyi a pók
[ Szerkesztve ]
Vannak a léleknek régiói, melyekbe csak a zene világít be. - Kodály Zoltán
-
Janaboy
veterán
Ugy tűnik a Tescoban nagy Lego akcio van.
Janaboy
-
Throme
veterán
válasz Janaboy #17576 üzenetére
Kérdés melyikben... de mire itt is megjelenik a hír, addigra már mindegy is.
#17578) Teszla_ : honnan tudod, hogy számodra érdekes szett ára ment le, vagy mindent megveszel, ami nagyon akciós? 1x volt batman akció valamelyik "hipermárketben' két 3x-4x fickó kihozatta a raktárban lévő készletet. Valszeg nem játszani akartak, gyerek se volt náluk...
Ez ilyen.Az ilyen szetteket el is kell adni. Nyilván tesznek rá hasznot, viszont a "hipermárket" árak általában lego shop árak, így erős a gyanúm, hogy a képlet :
[akciós ár] + [nepper haszon] + [szállítás] = [korrekt webshop ár] (ami 20k felett ingyenes kiszállítású)
Szóval jó eséllyel nem maradtál le semmiről[ Szerkesztve ]
-
Mcray
senior tag
válasz R3ĐßuŁŁ #17559 üzenetére
2 hete elkezdtem összerakni a Bionicle gyűjteményt amit 3 éve ömlesztve vettem. Minden nap hajnali kettőig fent vagyok és egyre jobban élvezem. Nagyon lenéztem a Bionicle-t eddig, de rájöttem, hogy kva jóóó
"Dö Pávaa det wí ár díling hír iz immezsöréböl" WoWs: das_booty
-
Teszla_
senior tag
válasz Throme #17579 üzenetére
Engem az zavar, hogy másnak esélyt sem adnak, hanem lecsapnak, mint a keselyűk és visznek mindent, amin látnak hasznot. Nyilván nem veszek meg mindent, csak ami tetszik (Nexo Knights, sok SW, Duplo, stb. pl. nem ilyenek), de elég sok akciós szetthez volt már szerencsém. A Batman-es is ilyen volt, amit említettél, le volt pusztítva a polc, mert kb. negyed áron adták őket. Én a polc tetején, a Lego logo mögött találtam még párat, de csak 1-1 darabot hoztam el, gondoltam hátha más is örül majd neki. Még meg is kérdeztem az ürgét, aki segített levenni, hogy nekik nem kell-e, mert nagyon jó áron van és láttam, hogy a kislányával van, aki rögtön mesélt is a Lego Batman Movie-ról
Persze, ilyen világot élünk, hogy pár ezer forintért néhány ember az anyukáját is eladná, de én attól még gusztustalannak tartom az ilyet. Főleg, amikor facebook csoportokban pont az ilyen Tescoban is kapható, bontatlan, korábban leakciózott szettek vannak hirdetve és még oda is van írva, hogy több darab is van neki belőle. Ilyenkor kívánom, hogy rohadjon rá mind -
thesound
addikt
Bricklinkes rendelésnél mire kell figyelni? Dobozos bontatlan szettben gondolkodom. (éppen magyar az eladó).
Van valami extra fee? A payment termsben nem írja.Tudom hülye a kérdés, de még nem bricklimkeztem soha és írhatok az eladónak is
csak "fura" hogy a jó webshopos ártól még 15%-kal olcsóbb
Vannak a léleknek régiói, melyekbe csak a zene világít be. - Kodály Zoltán
-
Throme
veterán
válasz Teszla_ #17581 üzenetére
Nem csak lego esetén fordul ez elő. Élelmiszeren kerszetűl, a ruházati termékek esetében is. Akció van (normális, nem csak ez az eredeti ár fölé írt magas ár áthúzva...), jön a vállalkozó és kitalicskázza a cumót, viszi a saját boltjába... Az üzletet meg nem érdekli ki veszi meg csak vigyék el mihamarabb, nem véletlen akciózta le...
Igazából a facsébúk csoport is lehetne olyan tökös, hogy bojkottál a nyilván való nepperkedés esetén, mivel előlük vásárolták fel a lego-t.
Valszeg inkább jófogás és hasonló helyeken árulják az akciós szetteket. Ott nincs közösség, csak egyén...szvsz
-
Throme
veterán
válasz thesound #17582 üzenetére
Nem vagyok képzett BL-es (eddig volt 1 vásárlásom ).
Ha van kérdésed költségekkel kapcsolatban, akkor írj az eladónak. Azt is nézd meg milyen a reputációja, mint pl az ebay-en is.szvsz, de majd biztos segítenek a hozzáértők is.
#17584) csubi82: És akkor egymást szopatják... ill, bocs, gazdagítják?
Hogy megy ez? Ma én keltem korábban, én vásároltam fel a lego készleteket, holnap majd egy másik?
Átlagember csak anyázik, hogy lemaradt az akcióról...
Amúgy meg kell keresni a tecsó játék részleg menedzserét, befűzni, és kérni, hogy dobjon infót mikor lesz 'ákcijóó'.
Következő lépcső, hogy tegyen is férre egy kis csomagot, majd megyek érte...[ Szerkesztve ]
-
csubi82
kezdő
válasz Throme #17585 üzenetére
Úgy megy,hogy szemethúnynak felette...Sajnos.Én már ki sem megyek a Tescoba mikor írják,hogy akció van....Van ,,poénosabb" magatartás is ,mikor az egyik fórumba kiírja a felvásárló ,hogy itt meg itt van akció,mellé odabiggyeszti ,hogy ő már a jobbakat bezsebelte ,de még van akciós szett azért....Nameg facen árulja is mindjárt azokat,nem mellesleg moderátora az adott csoportnak...Nekem hányingerem van az egésztől...
-
Throme
veterán
válasz csubi82 #17586 üzenetére
Mekkora akciók ezek?
Általam elgondolt "képlet" nem fedi a valóságot?
"[akciós ár] + [nepper haszon] + [szállítás] = [korrekt webshop ár] (ami 20k felett ingyenes kiszállítású)"
Abból indulok ki, hogy tecsó lego shop áron árul alapból... tehát ebből akció, az még nem jelenti azt, hogy a legolcsóbb, vagy van olyan ami tényleg webshop ár alá megy jelentősen? -
csubi82
kezdő
válasz Throme #17587 üzenetére
Változó,szerintem a szállítási költséget nem teszik rá,van webshopos ár alatt is ,de van olyan ami szinte már súrolja azt az árat.Nem csak a Tesco-s akciók cuccai vannak ott,hanem szinte minden áruház,vagy webshop akciós cuccai...Nameg ugye a nyíregyházi szettekről se feledkezzünk meg...
-
313313
addikt
válasz csubi82 #17588 üzenetére
Nem mintha a többi cucc (ami nem akciós vagy nyíregyházi...) értelmes lenne...
Van fent olyan, hogy összerakva drágábban kapom meg az illetőtől, mint webshopból...
Nepperes/Nyíregyházás cucc lehet olykor jobb vétel...HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
[CsuCsu]
őstag
En nemet amazonrol szoktam venni jo parszor, szep akciok szoktak lenni. Kiszallitas meglepoen olcso, foleg ha nagyobb adagot rendelsz.
-
azka79
aktív tag
A fogarasi tescoba nem voltak akciós legok, de egy ilyet találtam és 1db zsákoltam a gyereknek.
70320 2990,-Ft volt még pár doboz, az ára nincs kiírva fehér címke van helyette.
-
LÁZ
Topikgazda
aszonta a support, hogy a gyíkarc account kép adatbázis para, majd egyszercsak javítják..
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
Fr0z3n
őstag
70320 csabai tescoban is van, illetve menekülő gondola és hellfire droid szarásig
-
Teszla_
senior tag
Nyíregyházi Tescoban sincs semmi akció az újságban is hirdetett Ninjagokon és Creatorokon kívül. Bár a Creator lehet nem volt újságban, de a kisebbekre 20% kedvezmény van.
-
Teszla_
senior tag
A Lego store Budapest facebook oldalán előrendelhető a Winter Village Station 22500-ért, ingyenes szállítással és egy ajándék zöld Lego karácsonyfadísszel. Szerintetek lesz ennél olcsóbb? Én egyelőre leadtam a rendelést.
-
LÁZ
Topikgazda
válasz Teszla_ #17597 üzenetére
kivételesen az egy jó ár sztem, pláne a karácsonyfadísszel, legóéknál 24 ugye, kevés esélyt látok rá, hogy pl 19k alá becsúszik, max ha nyíregyházáról szalajtották vmelyik fészbukcsoportban
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó 3 szobás lakás Bp. 11. kerületben Őrmezőn!
- Gaming asztal Rapture Gaming Desk AURORA 300 fekete
- Raktáron! Új, 11kW-os, type2-es, 3 fázisú, 3x16A-es fali töltő, dobozában, 2 év garanciával!
- Hikvision kameravezérlő egység 1 TB HDD-vel féláron!!!
- ÚJ EcoFlow Delta 2 MAX 2kWh LiFePo4 3200W hordozható akku védőborítással, kempinghez is, GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest