-
PROHARDVER!
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
Freddy76
addikt
Valahol azt olvastam, hogy a korábbi UCS Falconnál nem voltak számozott zacskók, a több ezer darab válogatás nélkül volt a doobzban. Ez igaz? Kiváncsi vagyok, itt hogy lesz...
"Uram, Ön részeg." "Hölgyem, Ön pedig csúnya. De én holnapra józan leszek."
-
LÁZ
Topikgazda
válasz Freddy76 #17652 üzenetére
igen, nem voltak, a 10030am-nál se volt számozott zacsi, az volt az igazi kihívás , ennél számozottak
az elsőbálozós riporter esete az ucs falconnal, sajnos fészbukos a videjó
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
bobafett
tag
Hát nem tudom, sorba azért nem állnék érte.
Mondjuk ilyen menő kártyáért már meggondolnám.
-
LÁZ
Topikgazda
válasz Teszla_ #17658 üzenetére
ja, láttam a képet, pure idiot, aztán az ilyen kezébe adnak 1et, hogy review-t csináljon róla
ps. jana említette a raktárat korábban, kb ez lehet ott
[ Szerkesztve ]
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
Teszla_
senior tag
Vip tagoknak reggel 7:30-tól elérhető a Falcon [link]
-
bobafett
tag
Na, rendelhető a Falcon.
-
bobafett
tag
Aaaaand it's gone.
Vagy csak az oldal döglődik...
[ Szerkesztve ]
-
balint82
senior tag
Teljesen behalt a S@H, ilyet sem láttam még, azért ez elég nagy blama...
@JanaBoy: azért ez már megy 1 órája, hogy lesz így printscreen-em a Falconról a kosárban, amit átküldök a feleségemnek?
[ Szerkesztve ]
Google Pixel 4a
-
LÁZ
Topikgazda
backorder október 1re
mondjuk sztem várható volt, a sor is 200+ os volt...a kérdés majd az lesz, hogy a tervezett gyártási idő alatt mennyire lesz elérhető...
[ Szerkesztve ]
-
balint82
senior tag
Nálam nem back order, simán engedi megrendelni normál státusszal.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
TROLLOLOOOO[ Szerkesztve ]
Google Pixel 4a
-
tPedro_
őstag
-
MODERÁTOR
Már "Backorders accepted, will ship in 30 days"... Megrendelte ténylegesen valaki innen?
Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
bobafett
tag
válasz koncsik #17679 üzenetére
Én majdnem, ez számít?
Betettem a kosárba, hezitáltam, majd azt mondtam magamnak, hogy nem vagyok normális. Ez negyed millió forint... Úgy, hogy tulajdonképpen megvan rá a keret a kártyán már egy ideje. Lehet, hogy veszek majd ilyet, de nme most. Megvárom hogy alakul a piac, lesz-e esetleg simán kapható, amikor van hozzá valami,ajándék, esetleg 3x VIP pont, stb.
-
MODERÁTOR
válasz bobafett #17681 üzenetére
Mindenképp Én is eljátszottam ugyanezt, akkor az együtt már olyan, mintha megvettük volna...
Nagyon kíváncsi lennék a LEGO AFOL / LEGO nepper arányra, gondolom hasonló, mint az Saturn esetén volt.Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
Teszla_
senior tag
Na, közben out of stock lett a Falcon. Kb. 3 óra kellett hozzá
-
LÁZ
Topikgazda
válasz Teszla_ #17687 üzenetére
számítottam rá , a restock lesz a kérdés, mert az biztos, hogy pl ebay-en kevesen fogják megvenni, ha az a mondás, hogy jövőre is gyártani fogják, októberben amúgy is lesz dupla pontos időszak, talán akkor lesz érdemes rendelni, persze ha lesz készleten
-
LÁZ
Topikgazda
válasz Teszla_ #17689 üzenetére
max ilyen ruszki toysrus helyeken, mert ott pl mindig van karácsonyi 20%, bár kétlem, hogy akkor kirakják, ha normál áron is elmegy, de lehet a reklám miatt kiszórják mindet..
-
balint82
senior tag
Érdemes vetni egy pillantást a bricklink-re is: 75192
Google Pixel 4a
-
LÁZ
Topikgazda
pedig ez ilyen, az arra fogékonyaknak ugyanez lesz majd az ájfónnál, sztem nem kell foglalkozni vele, hanem csak örülni kell neki, ha hozza a postás/futár akárki.
nekem lesz, de mivel karácsonyi ajándék, addig csak nézegetni fogom itthon, meg kitalálni, hogy hova rakom
-
Mcray
senior tag
Senkitől sem sajnálom. Örülök neki, hogy örültök neki és volt rá pénzetek. Nekem is van, de elment a kedvem, hogy akarjak venni. Kb ugyanezt érzem a Saturn V-tel...
Azt hiszem megint beletemetkezem az LDD-be és tervezek valamit.
"Dö Pávaa det wí ár díling hír iz immezsöréböl" WoWs: das_booty
-
bobafett
tag
Szerintem sem kell ezt mellre szívni, főleg ha amúgy megengedhetnéd magadnak. A rosszabb eset, ha nincs pénzed és csak vágyakozol az elérhetetlenre.
Ha nem teszik valami, nem kell megvenni, ha valaki a haszon miatt veszi meg és rögtön árulja,ne foglalkozz vele, lépj rajta túl, minek ezen idegeskedni?
-
Throme
veterán
válasz balint82 #17691 üzenetére
Még ha így is lesz, szted van aki megvenné, mikor "csak" várni kell rá, és "normál" áron megveheti?
#17696) csubi82 : Ezért lenne jó kb 5 évente kiadni újra a komolyabb, népszerűbb szetteket. Legfeljebb az újakból vesznek vissza kicsit (kapacitás miatt). Aki nincs benne a körforgásban, és csak ajándéknak, vagy ha lesz gyerek neki vesz az aktuálisan boltban kapható szetteket, majdnem mindegy hogy már 1x létezett szettet vesz, vagy teljesen új dizájnt. Tudom a lejárt licenszekkel gond lehet. Egy SW talán mindig is meg lesz újítva...
Szvsz
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen program, ami...?
- PlayStation 5
- Okos Otthon / Smart Home
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Autós topik
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Milyen TV-t vegyek?
- Projektor topic
- Ekkor érkezhet Európába a HyperOS 2