-
PROHARDVER!
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
Throme
veterán
Kösz!
Jah, azt nem is figyeltem, hogy 4 sínből áll az egyenes, így már okés lesz.
...(#17150) Novics
Idén a téli témákkal ki is fújt a vásárlás, még esetleg 31070 (creator) és 75880 (SC) befigyelhet.
A 42069 átcsúszik jövőre, ez még fájdalom küszöb környéki, a london busz már túl van rajta.... pedig nekem bejön..
-
csubi82
kezdő
Saturn temporarily out of stock..
[ Szerkesztve ]
-
balint82
senior tag
A BATMAN designereknél megint elgurult a gyógyszer
Google Pixel 4a
-
balint82
senior tag
válasz balint82 #17105 üzenetére
Nah, egy kis update.
[…] It has come to our attention that rumours have again surfaced claiming that the LEGO® Ideas 21309 NASA Apollo Saturn V has been retired from production. As communicated in our July 11 blog post, we would like to re-assure you and the rest of our fans that the LEGO Ideas 21309 NASA Apollo Saturn V set has NOT been retired and will not be retiring anytime soon either, as we wish to offer the chance for many more fans to get the opportunity to purchase a copy of the set. Although we fully acknowledge and understand the frustrations of our fans who have been waiting to purchase this set, please know that our teams are working tirelessly to ensure that the set will be available as soon as possible. […]
Absender des Statements ist Hasan Jensen von LEGO Ideas Team.
Google Pixel 4a
-
Throme
veterán
válasz [CsuCsu] #17159 üzenetére
Ebben az esetben szerinted érdemes várni addig, míg újra elérhető lesz a lego shop-ban a vonat, és így talán olcsóbban adják a webshop-okban (vagy ha ugyanannyi, akkor tényleg inkább lego shop és gyűjtök a 99 pontomhoz még valamennyit ), vagy teljesen felesleges ilyeneken gondolkodnom?
A Toy Shop megvan, pont emiatt, hogy sanszos volt a kifuttatása erre az évre.
Vonatról se kéne lemaradni(#17154) Novics : Motorizációs költségekkel nem is kalkuláltam... az is jövőre csúszik.
Horgászbolt nekem is tetszik, de elég nagy, és drága, így kimarad, ahogy az assemble square is, ami szintén kafa cucc.[ Szerkesztve ]
-
Jim-X
őstag
Az a baj en mar 2-ben gondolkodok, mert ossze is kene rakni...
Szeptember kozepen viszem a csaladot All Inclusive nyaralgatni, majd egy jobb pillanatban belokom az asszonynak,hogy "Anyuci, meg kb. 400k majd megy LEGO-ra is"
(#17184) Throme: Par het ajtocsapkodast meger, nem?
[ Szerkesztve ]
A játék az nem játék!
-
Janaboy
veterán
Vegyet nekem is egyet pls
Janaboy
-
balint82
senior tag
ALERT:21310 kapható a shopban!
Google Pixel 4a
-
Novics
senior tag
válasz Throme #17184 üzenetére
Hát én sem.
Ez már tényleg akkora, és olyan szintű készlet, hogy méltó környezetet kell neki teremteni a kiállításhoz - pl a múltkor linkelt dohányzóasztal dioráma ilyen - kirakni a komódra, vagy bármelyik random polcra, az íróasztalra, vitrinbe barbárság, és szerintem nem is mutat olyan jól. (Körbe lehet rakni egy halom másik UCS-val, akkor sem lesz jobb a helyzet.) Egy ilyen szintű készletet már prezentálni is tudni kell, nem elég megépíteni.A fontolva haladó. - 30 felett minden nap ajándék.
-
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Newton harmadik törvénye
- A Honor Magic7 és Magic7 Pro is beszálltak az Elite buliba
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Spórolós topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Politika
- Sega, Nintendo - retro konzolok
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Azonnali fotós kérdések órája
- További aktív témák...
- Opel Insignia Full extra! Ezt érdemes megnézni és elolvasni a hirdetést !
- Yose Power 350w (hátsó kerék) Feat Imotor2 240w (Első kerék) 26" + 36v24ah , 36v10ah
- Himiway Zebra Step Thru 2023 elektromos fatbike
- Eladó 3 szobás lakás Bp. 11. kerületben Őrmezőn!
- DXRACER Prince Series L kék fekete gamer szék
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest