Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Ezzel az ismerős óriással megint jó találkozni
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fujifilm X
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Pánik a memóriapiacon
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Mr.Pinter
újonc
Miért? Miért? Miért?
Alig vártam, hogy végre hivatalosan is megjelenjen.
Magic 5 Pro-m van. Ehhez képest a 6 Pro nem volt érdemi előrelépés max az IP védettség révén meg egy Gen-el újabb lett a proci meg a kijelző sem lett lapos... Viszont volt érdemi vissza lépés a főkameránál, mégpedig a vibráló szép dinamikatartomány és képfeldolgozás = nem annyira szép éles színek! Oké, gondoltam majd a 7 Pro kijavítja ezeket és válthatok az 5Pro-mról, de ismét csak proci és parasztvakítás! Kijelző is ISMÉT kerekített
Hát nem tudom most vagy nem váltok ismét, vagy más márka háza táján kell szét nézzek....
-
rdt89
addikt
válasz
Elit3Zotya
üzenetére
Az tuti
-
Elit3Zotya
addikt
Jóféle, az aksi nagyon jól bírta volt már az elődben is.
A gyorstöltés már alap a Kínai telóknál, most a nagyobb kapacitási verseny lesz úgy néz ki.
-
rdt89
addikt
Pedig, ha az euróban meghatározott megjelenési árat nézem gsmarena szerint 97 euróval kevesebbért debütál, mint a 6-os, de igaz mire forintosítják, meg felokosítják, hogy ez újabb valóban jóval felé esik árazásban, ami nem veszélyezteti.
Átvették a Samsung „fejlesztési” szokását.

Most ennél a generációváltásnál sajnos én is így látom
-
-
A képen 4 kamera látszik, de csak 3-at soroltatok fel a hírben
-
rdt89
addikt
A Magic6 Pro-hoz képest szinte semmi előrelépés összességében, ez inkább egy facelift, mint új sorozat. De legalább lenyomja a Magic6 Pro árát, az a legnagyobb haszna (szerény véleményem szerint)
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium Titán dizájn, Pro kamera, 120 Hz ProMotion,90%,3 hó gari
- Microsoft Surface Laptop 5 i5-1245U 16GB 512GB 13.5" Gorilla Glass TouchScreen 1 év garancia
- Samsung Galaxy S24+ / GyáriFüggyetlen / 12/256GB / 12Hó Garancia
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z97-K Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
„Jelen pillanatban” : nézz utána.