-
PROHARDVER!
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
LÁZ
Topikgazda
BRÉKING, SATURN BACKORDER 40K 2hétre /ha van vip pontod, most elköltheted /
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
Gabika75
csendes tag
Ma voltam a Bécsi shopban elöttem vette át egy srác a 3hónapja megrendelt saturnját.....
Kaptam vip kártyát, biztos én vagyok a béna, de hogyan tudom hozzá regisztrálni az online profilomhoz? Jeleztem hogy online van vipem azt monták hozzá lehet kötni ahhoz és akkor a mai vásárlásom pontjai is hozzáíródnak. Jól jönne a saturnhoz.😆[ Szerkesztve ]
MI vagyunk a lovagok akik azt mondják:NÍÍÍÍÍÍ !!!
-
LÁZ
Topikgazda
válasz Gabika75 #16955 üzenetére
online shop-faq-I signed up to the VIP Program (in Store or over the phone), but I haven't received my registration email. What can I do?, kattintasz, és alatta dob egy linket, ahol tudod regisztrálni, ha jól emlékszem a kártyaszámot kell megadnod, és utána az account fülön alul már lesz egy VIP szekció
@Teszla: annyit tesz, hogy utánrendelés, van egy kb szállítási dátum, jelen esetben szeptember 6, amikor küldik, az esetek nagy részében ez hamarabb szokott történni, de a Saturn most kicsi más tészta, szóval lehet ki kell várni az időt. Aztán küldik, annyi bibi lehet, hogy ha olyan a bankod, hogy nem tudják kezelni , akkor duplán zárolhatják a pénzt, a lego csak 1x veszi le, a szállításkor, de pl az idióta ersténél a fizetési kérelmet is vásárlásnak veszik. Párszor már rájuk borítottam az asztalt emiatt /bank/, de le se sz@rnak, már a legonál is van erre formanyomtatvány /kicsit miattam is /.
úgyhogy kb ennyi, lesz egy minimális készlet, amire még le lehet adni az utánrendelést.
[ Szerkesztve ]
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
LÁZ
Topikgazda
válasz Teszla_ #16958 üzenetére
normál rendelésnél amikor végigkattintottad már levonják, backordernél meg zárolják, és szállításkor vonják le, de ugye a zárolás miatt olyan, mintha egyből levonnák, a dupla zárolás az erste fszsága /párom banki IT szektoros máshol/, az ő rendszerük külön vásárlásnak nézi az első lekattintást, és a későbbi teljesítést is, azóta inkább nem backorderezek, vagy a párom szlájáról
-
-
MODERÁTOR
válasz koncsik #16961 üzenetére
Meg is rendeltem, "Elfogadott: 25.08.2017 09:13, 8399 HUF" majd az ügyfélszolgálat válaszolt: "A termék jelnlegi ára 11590 FT. Az akció a készlet erejéig vagy a megadott időpontig tart. A készletünk jelenleg elfogyott. Külföldi raktárunkból tudunk rendelni, 11590 Ft-os áron." - valóban ennyi most az oldalukon.
Kíváncsi vagyok, a visszaigazolt megrendelésre ("A termék üzletünkbe érkezésének előrelátható időpontja: 25.08.2017") mit írnak majd...Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
LÁZ
Topikgazda
forsz frájdéj 3x vip pontok sw készletekre /szept 1-3ig/
BB8 káming hóm
[ Szerkesztve ]
-
[CsuCsu]
őstag
Saturn es egy ninjagos battle pack bepattintva a promoert.
Egyebkent a Saturn felol nem aggodnek, a jol fogyo keszleteket addig fejik, amig lehet.
[ Szerkesztve ]
-
-
Freddy76
addikt
Szerencsére. Van ebben is valami jó, pl. azon sem bánkódok, hogy az idei Technic-ek közül a BMW motoron kívül egyik sem tetszik. A Saturn, Assembly Square, Fisherman House, SW UCS Snowspeeder, Falcon mellett nem lenne egyszerű...
Pláne, hogy nő a gyerek, már nem kihívás neki a kis Lego Friends készlet, nagyobbakat kell venni... Kinézett magának egy kb. 20e forintos készletet, mondtam, hogy de az drága, feleségem erre diszkréten köhintett egyet, érezhető rosszallással
"Uram, Ön részeg." "Hölgyem, Ön pedig csúnya. De én holnapra józan leszek."
-
XFishboneHUN
senior tag
válasz Freddy76 #16969 üzenetére
Kinézett magának egy kb. 20e forintos készletet, mondtam, hogy de az drága, feleségem erre diszkréten köhintett egyet, érezhető rosszallással
Így magamban elképzeltem a szitut, gyerek áll a polc előtt, apaa vedd meg. Na de fiam, ez drága! Anyuka, hangosan felköhög a háttérben, tudva lévén, apuka egy LEGO fan és mindent pénzt megad a LEGO-ért.
Xbox GT: X FishboneHUN | PSN: XFishboneHUN
-
hulp01
senior tag
válasz XFishboneHUN #16971 üzenetére
Főleg az előtte lévő bekezdésben említett Falcon fényében.
-
Freddy76
addikt
válasz XFishboneHUN #16971 üzenetére
Nem fiam, lányom, nem polc, hanem katalógus előtt, de amúgy a lényeg megvan
"Uram, Ön részeg." "Hölgyem, Ön pedig csúnya. De én holnapra józan leszek."
-
unclefucka
senior tag
válasz Ereshkigal #16979 üzenetére
Add (el) nekem!
Szívesen elmegyek érte bárhová!Akkor válsz felnőtté, amikor a nálad fiatalabbak elől igyekszel eltitkolni, hogy még mindig gyerek vagy.
-
Teszla_
senior tag
Ezt szívesen megépíteném
-
Ereshkigal
őstag
válasz unclefucka #16980 üzenetére
Írok, ha esetleg aktuális.
-
MODERÁTOR
válasz koncsik #16963 üzenetére
Ehhez képest szerencsém volt: Az átvehető termék: 1 × LEGO® Architecture London, A teljes ár, amit az eladó kérni fog: 8 399 Ft .
(#16981) Teszla: +1
[ Szerkesztve ]
Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
unclefucka
senior tag
válasz Ereshkigal #16982 üzenetére
OK, köszi. Mindenképpen érdekel az ősember és az ősnémber.
Akkor válsz felnőtté, amikor a nálad fiatalabbak elől igyekszel eltitkolni, hogy még mindig gyerek vagy.
-
törölt tag
Sziasztok!
Duna Plaza játékboltban:
42052 Technic: 28.000,-Ft
42054 Technic: 36.500,-Ft(ha valakit érdekel esetleg)
-
Janaboy
veterán
Sziasztok,
A dolgozoi boltban minden akciós
Janaboy
-
Gabika75
csendes tag
Tegnap vettem meg a technicből a 42060at a kisebbik fiamnak 20euro volt nagyon jó készlet, élvezet volt összerakni és játszani vele és benne volt minkét összerakási könyvecske amit hiányoltam a nagyobb készleteknél.
MI vagyunk a lovagok akik azt mondják:NÍÍÍÍÍÍ !!!
-
LÁZ
Topikgazda
-
LÁZ
Topikgazda
-
nagyúr
Srácok, hogy én is kicsit itt legyek, rendeltem az Arocs-hoz alkatrészeket és elkezdem távírányításra megcsinálni!
Csak kormányzás meg az előre-, hátra mozgás lesz megoldva. Minden más "kézi" lesz. Mert ugye legyen egy kis legózás érzés is benne.
A pótkcsit is átalakítom hozzá, lekerül az infra, meg az elemtartó és úgy lesz megcsinálva, hogy csak akkor lehet vele billenteni ha össze van kapcsolva a mercihez!
Ha érdekel majd valakit, akkor képet küldök az elképzelésemről!"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
Janaboy
veterán
Ikarus:
[link]Remelem jo lesz a link igy is.
Janaboy
-
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
- DXRACER Prince Series L kék fekete gamer szék
- Eladó 3 szobás lakás Bp. 11. kerületben Őrmezőn!
- Klarstein Chillout jégkocka készítő
- Opel Insignia Full extra! Ezt érdemes megnézni és elolvasni a hirdetést !
- ÚJ EcoFlow Delta 2 MAX 2kWh LiFePo4 3200W hordozható akku védőborítással, kempinghez is, GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest