- PCI bővítőhelyet elfoglaló Icy Dock mobilrack M.2-es SSD-knek
- Elon Musk járatára váltott jegyet a legújabb magyar műhold
- Viszonylag olcsó, 26,5 hüvelykes QD-OLED monitor bukkant fel az MSI kínálatában
- Jönnek az egyes, problémákkal küzdő ASUS ROG noteszgépek kipofozott BIOS-ai
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- Hobby elektronika
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- Apple asztali gépek
- iPad topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Aktív témák
-
ddt99
tag
Szia Simonzé,
ha már ilyen kedvesen felajánlottad a segítséged...Nálam minden rendesen működik, a képminőség is kiváló, leszámítva egyetlen interferenciát, ami változó erősségben, de minden csatornán látható. Feltettem róla egy 4 megás avit ide Bővebben: link, amint épp a legrosszabb arcát mutatja (az avi természetesen már tömörített, ne következtessen belőle senki belőle képminőségre).
Az elektromos dolgokhoz sajnos elég homály vagyok, de amit emberileg ki lehetett próbálni, azt majdnem mind megtettem, eredmény nélkül.
Amivel próbálkoztam már:
- isolátor,
- konnektorok dugdosása különböző aljzatokba,
- UPS,
- különböző slotok a kártyának,
- másik antennajel (bár itt meg kell jegyezni, hogy az enyémhez hasonlóan az is UPC volt),
- jel keresztülvezetése videón (talán egy árnyalatnyival gyengébb a zavar, de maga a jel is),
- a videókártyám Svideo-out-jának összekötése a tv-kártya Svideo-in-jével (értékelhetetlen, mert túl gyenge minőségű a kép)
Ami még lehetőségként maradt és nem próbáltam:
- a táp zavar be valahogy,
- mégiscsak a bejövő jellel van a gond, esetleg a chello és a kábeltévé zavarja egymást (ami ha jól tudom, elvben nem igaz).
Van ötleted? Esetleg többiek?
Kösz,
ddt
Aktív témák
- Mikrotik routerek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Windows 10
- Revolut
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Battlefield 2042
- Milyen program, ami...?
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Bomba ár! Acer Aspire ES1 - AMD A8 I 8GB I 180GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Acer Predator Helios 300 - PH315-51
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook S762 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 13,3" HD I DP I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6540 - i7-4GEN I 8GB I 256SSD I Radeon I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6510 - i7 I 4GB I 250GB I DVDRW I Nvidia I 15,6" HD+ I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy Book2 Pro 360 i7-1260P 16GB 512GB OLED touchscreen, GARANCIA: 1ÉV
- Samsung Galaxy Watch6 LTE 44mm, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A32 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 35WN75C-B - 35" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - USB Type-C 60W - AMD FreeSync - HDR 10
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest