Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen monitort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Házimozi haladó szinten
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Aktív témák
-
ddt99
tag
Szia Simonzé,
ha már ilyen kedvesen felajánlottad a segítséged...
Nálam minden rendesen működik, a képminőség is kiváló, leszámítva egyetlen interferenciát, ami változó erősségben, de minden csatornán látható. Feltettem róla egy 4 megás avit ide Bővebben: link, amint épp a legrosszabb arcát mutatja (az avi természetesen már tömörített, ne következtessen belőle senki belőle képminőségre).
Az elektromos dolgokhoz sajnos elég homály vagyok, de amit emberileg ki lehetett próbálni, azt majdnem mind megtettem, eredmény nélkül.
Amivel próbálkoztam már:
- isolátor,
- konnektorok dugdosása különböző aljzatokba,
- UPS,
- különböző slotok a kártyának,
- másik antennajel (bár itt meg kell jegyezni, hogy az enyémhez hasonlóan az is UPC volt),
- jel keresztülvezetése videón (talán egy árnyalatnyival gyengébb a zavar, de maga a jel is),
- a videókártyám Svideo-out-jának összekötése a tv-kártya Svideo-in-jével (értékelhetetlen, mert túl gyenge minőségű a kép)
Ami még lehetőségként maradt és nem próbáltam:
- a táp zavar be valahogy,
- mégiscsak a bejövő jellel van a gond, esetleg a chello és a kábeltévé zavarja egymást (ami ha jól tudom, elvben nem igaz).
Van ötleted? Esetleg többiek?
Kösz,
ddt
Aktív témák
- Nokia 5.3 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 9XL 256GB gyári független 2027.08.22. Alza jótállás
- Honor 200 Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S23+ 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S24 8/256G, Megkímélt, Kártyáfüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2,5 év gari - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Phone 9 Pro 16GB/512GB telefon garanciával hibátlan működéssel
- HP 16 Elitebook 860 G9 WUXGA IPS i7-1255U 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nálam minden rendesen működik, a képminőség is kiváló, leszámítva egyetlen interferenciát, ami változó erősségben, de minden csatornán látható. Feltettem róla egy 4 megás avit ide