Aktív témák
-
@freemail.huipaq
csendes tag
Szóval akkor elküldöd, ha időd engedi?
-
@freemail.huipaq
csendes tag
Ezért nagyon hálás lennék, sokat segítene. Tedd meg légyzíves.
A cím: ipaq3630@altavista.com
Előre is köszi!!!! -
guest
veterán
Egy lemezen(haromesfeles) adtak nekem hozza a dobozaban volt. Szal ezt keresdgeld ha nem adtak hozza talan elkuldhetem mailbe hisz egy lemezen van. Bar nem tudom mekkora mert a kartyat most nem hasznalom. Egyszer probaltam ki ezt a teletextes progit de akkor nagyon tetszett. Ablakban fut es szempillantas alatt odalapozott ahova akartam nem ugy mint a tv-nel ahol ugye varni kell.
Ja winxp alatt meg nem probaltam beuzemelni estleg nem tud vki vmi drivert hozza? -
@freemail.huipaq
csendes tag
Vettem egy ilyen kártyát használtan. Az lenne a kérdés hogy TXT-s, vagy nem. Ugyanis a dobozon ott egy -gyárilag- rárágasztott matrica: ''INCLUDES TELETEXT DECODER for versatile brodcrast information''. De a szoftverben, a könyvben, meg a távirányítón sem találom a dolgot. Valaki árulja el plz!!
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asus VG27AQL3A 27 180Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Asus T.U.F gaming monitor 34"
- LG 32GP850-B 32'' Sík QHD 165 Hz 16:9 G-Sync/FreeSync NanoIPS Gamer Monitor - Karácsonyi akcióban!
- LG UltraGear 27GX704A-B - Kicsomagolt monitor (2025 dec)
- LG UltraGear 27GP850A-B GAMING IPS Monitor! 27" 2560x1440 / 165Hz / 1ms / FreeSync / G-Sync!
- Honor Magic V5 Black 16/512 GB Újszerű, kipróbált Garancia 2028. 12. 02-ig
- Redragon Kumara K552 RGB Brown Switch magyar billentyűzet
- iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" Ryzen 5 4680U 6magos! 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi