- VGA-kat károsító ASUS alaplapok: a vállalat hivatalosan is reagált
- Kényelmesen ingzsebbe rakható, fürge hordozható SSD az addlink műhelyéből
- Kicsinálhatja a legújabb driver a friss csúcs-GeForce-okat?
- Nagyon kevés GeForce RTX 5090 készül, és senki sem tudja, hogy miért
- USB4-es dokkolót kapnak az új Surface gépek
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- UHD filmek lejátszása
- VGA-kat károsító ASUS alaplapok: a vállalat hivatalosan is reagált
- Kicsinálhatja a legújabb driver a friss csúcs-GeForce-okat?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- USB4-es dokkolót kapnak az új Surface gépek
- Milyen videókártyát?
- Nagyon kevés GeForce RTX 5090 készül, és senki sem tudja, hogy miért
- Apple asztali gépek
Aktív témák
-
nfsu17
veterán
-
nfsu17
veterán
Üdv.
Mikor fognak kijönni 2011-es modellek tévékből?
Nyáron? Nyár végén?Ilyesmire várnék már.
"2011-ben az LG azt tervezi, hogy egyesíti erőit az internettel, azaz DLNA, USB felvétel, és a TV-ellenőrzés egy teljes megoldását, a Smart TV-t."Egyáltalán érdemes várni usb record-os tévére?
Vagy jobban járok a külön box-szal, plusz hdmi a tévéhez?
Lesz olyan "okos" ez a felvevő funkció, mint külön boxban?[ Szerkesztve ]
exDigi
-
nfsu17
veterán
gejala
Valóban nem tudja leírás szerint ezeket a 30p, 24p-s dolgokat, amit most kinéztem LG-t, ott vannak ilyen funkciók, de mindig ott van mellette a HDMI. Én meg azt most még nem használom. De ha HDMI-n tudja, akkor pendrive-ról is kellene?
vlevi
Az lesz, bizony, itt a pen, rajta a film, meg fogom nézni azokon a tévéken, amik most a listámon vannak, mert engem ez zavar. Amúgy meg sima filmnél alig venni észre, de természetfilmeknél folyamatosan.
exDigi
-
nfsu17
veterán
Hát szerintem meg nem, mert ez 720p volt és néztem már 1080i-t is (tévé, 25 fps) és nyoma sem volt semmi hibának. A 23,976-os filmekkel van tele már a hócipőm.
Itt sem akadásról lehet beszélni, egyszerűen olyan, mintha 1-1 képkocka kimaradna, de ez lehet, hogy pont a 25 fps-hez szokott szemem miatt van, mert a 24 pont 1 képkockával kevesebb.
Lesz külső lejátszó is majd, de csak felvétel miatt.
Amikor 75Hz-ről váltottam 60Hz-re, azt is megéreztem.[ Szerkesztve ]
exDigi
-
nfsu17
veterán
Tudnátok még segíteni egy picit?
50Hz a tévénk képfrissítése elméletileg.
Most nézek pendrive-ról egy természetfilmet, amiben sok az egyenletes kameramozgás. De nekem nem tűnik olyan egyenletesnek, mint a sima tévéadás. A film 23,976 fps.
Tudom mi az a judder, a 60Hz-es monitorom is ezért nem szeretem, azt hittem legalább a tévén eltűnik.
Köze van ehhez az 50Hz-nek? Nem kellene lejjebb vennie a frissítést?Ha veszek egy 100/200Hz-es tévét, akkor az mindig úgy fog menni? RTL forma1 alatt, pendriveról lejátszva, stb?
Vagy be kell valamit állítani?
exDigi
-
nfsu17
veterán
Elég jókat írtok a Samsung 32C650-ről.
Viszont valahol írták, hogy bár tudja a wifis dlna-t, de csak külön megvásárolható wifi adapterrel, amúgy csak lan kábellel megy.
Erről vki tud valami biztosat?
Nem vagyok még otthon ebben a "hálózatba kötöm a tévét" dologgal, kicsit nekem még olyan jövő feature ez az egész, nem volt dolgom még ilyennel, de tetszik a dolog.
A 100Hz-ről is jókat írtok, hogy nagyon folyamatossé teszi a képet.
Viszont valaki meg azt írta, hogy az LG-n ugyan az a 720p meg mégis folyamatosabb volt.Ha minden igaz akkor a "társa" az LG 32LD650.
Aminek meg a feketéje, kontrasztja nem jó, de kb ugyan azt tudja.Most akkor meg vagyok lőve.
exDigi
-
nfsu17
veterán
Értem.
Csak mert gyártói oldal speckók alapján azért nem tűnt szegényesnek a kodekek ismerete.Ez a DLNA most megfogott, egész jó dolognak tűnik, hogy nem kell hdd-vel mászkálni a szobák között, ezentúl ezt is figyelem, melyik tudja.
Később lesz hozzá egy pvr-es felvevő, ami szintén kezel hdd-t, stb, meg le is tud játszani, szóval most még eldönteni sem tudom, hogy kell-e annyira a beépített vagy nem, de inkább az igenre szavaznék.exDigi
-
nfsu17
veterán
Ez a 32LD565 nem okés, azt olvastam, csak trükközve játsza le az usb-ről a dolgokat, nekem ez így nem oké.
Most amit kinéztem megint, az a LG 32LD750.
Ezen ugye már megy az mkv, avi, felirat. Nem kell trükközni, stb.
200Hz, nem LED.Mi van benne buktató, amit mégsem vettem észre?
Ez a DLNA ez mi pontosan és hogy működik?
[ Szerkesztve ]
exDigi
-
nfsu17
veterán
Sziasztok!
Mi a véleményetek az LG 32LD565-ről? Olvasgattam itt, hogy nem elég jó a feketéje, meg lehet bevilágítás. Én ezekre annyira nem vagyok allergiás.
Van nekünk már egy LG 42LE4500-ünk, LED-es, tök jól működik a szolgáltatói Conax modullal, valami ehhez hasonlót szeretnék, csak nem LED-eset.
Mert bár senkit nem zavar a családban a bevilágítása, engem is csak full feketénél, de azért nem tetszett meg a dolog annyira, hogy nekem ez kell. De mondom, nincs baj vele, simán nézhető a kép.Szóval amire kell: CI modul, usb-ről filmek lejátszása, pendrive, hdd, mkv, avi, stb. DTS nincs tudom, nem is kell. Később lesz hozzá egy mediabox, amibe majd beleteszem a Conax-ot és hdmi-vel kötöm össze a tévével. Így ugye menni fog minden hd adás, minőségromlás nélkül és felvenni is tudok...mert a box ezt majd tudni fogja.
Ja, meg nagyon jól jönne a 100Hz, mert nagyon mosódnak a dolgok 50Hz-en, szgépen, monitoron 60Hz-en meg judder van, szóval szeretnék már normálisan filmet nézni, ami nem akad jobbra balra, meg nem mosódik (annyira).
Kinéztem már az LG26LE5500-öt, de a LED-ről le is beszéltem magam, mert Ti sem ajánljátok.
Szóval mit nem tud a tévé, amit mondjuk kategóriatársai tudnak és nem vettem észre és alap dolog, de fontos lehet. Ha van ilyen.
Köszi.
exDigi
Aktív témák
LCD TV topic összevonásra került a LED TV topiccal.
Fáradjatok át a másik topicba a kérdésekkel!
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Milyen egeret válasszak?
- Sosem nyitottak még ilyen jól a Samsung csúcsmobilok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AliExpress tapasztalatok
- Sorozatok
- Okos Otthon / Smart Home
- PlayStation 5
- UHD filmek lejátszása
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest