Hirdetés

Aktív témák

  • Ren Hoek

    veterán

    válasz biga #13649 üzenetére

    Ezt kicsit bigottságnak tartom. Ha annyira érdekelne bárkit is a harmadik világ (vagy a mi sorsunk) nem vennénk 40-50 colos tévéket, hanem a fizetésünk nagy részét környezettudatos viselkedésre, vagy ételre, vízre fordítanánk a szenvedők javára. Ezt persze nyilván nem tesszük meg (sajnos, vagy nem de így van). Havi 100 ezerből is meg lehet élni, a többi luxus. Addig meg az a 30 Watt ide oda sajnos porszemnél is kevesebbet ér, max a lélek megnyugtatására jó :)

    OFF helyett beszámolnék az LG 42LK530-ról. (Igen, mielőtt még megbélyegeznek a környezetpusztító magatartásomról, a fogyasztás mi is szem előtt tartottuk... 40 colos Samsung lett volna a másik jelölt, ami 180 Wattot evett. Ez csak 130-at, mivel modernebb)

    PcDreamshopnál vettük, kihozták, ellenőriztük hogy nincs-e hiba/pixelhiba. Minden oké volt. Kaptunk ajándékba HDMI, USB hosszabbító, SCART kábeleket (Ezek szerintem nem részei a csomagnak!)

    Belőttük, hát analóg adás az gány, sejtettem is :D De azonnal rákötöttem a PC-t a HDMI-vel, csak belenéztünk az Inception-be, de le is ragadtunk. Hát durva!

    Nagyon korrekt ez az S-IPS panel, színvilága, látószöge és a feketéje is teljesen rendben van. A felülete félsötétben és világosban is teljesen homogén, világosodást sehol sem látok.

    Összegezve, bátran ajánlom mindenkinek a boltot is és az LG megjelenítőket is. 125K+2,5K abszolút megérte. Pár napja még azt hittem csak és kizárólag Samsungot szabad venni, de itt olvasgatva és hála nektek emellett döntöttünk. :))

    Köszönöm szépen a tanácsokat :B

Aktív témák