- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
- Milyen egeret válasszak?
- Megköveteli a hardveres sugárkövetést az új Indiana Jones
- Egérpad topik
- OLED TV topic
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házimozi belépő szinten
- Dell notebook topic
Aktív témák
-
olahjana
tag
válasz burcz.techno #38742 üzenetére
Helló
A tv képaránybeállításoknál próbáltad "csak pásztázásra" állítani? nekem úgy működött. igaz nem ezzel a fajtával, hanem egy másik samuval -
SpeedR
őstag
válasz burcz.techno #38847 üzenetére
Nem tudom, hogy neked is ugyanúgy vannak-e a hdmi portok (ha jól emlékszem neked 40b530 van, nekem 40b550), de a hdmi3 mellé nekem oda van írva a dvi is, ezért én abba dugtam.
(#38850) tupacamaru
Hol találom ezt az input lag tesztprogit?[ Szerkesztve ]
-
SpeedR
őstag
válasz burcz.techno #38845 üzenetére
Itt találhatod képekkel illusztrálva, hogy a catalystban mit kell állítani. (underscant 0-ra)
Ha ezzel megvagy, akkor a TV menüjében: Menü->Bemenet->Névszerkesztés és a hdmi-t amin a pc jel érkezik, át kell állítani PC-re. -
anrab
addikt
válasz burcz.techno #38772 üzenetére
accc-dtv/hdmi/-scaling options-underscan 15%.......overscan 0%.üres kockát pipáld ki majd húzd 0%-ra.
a hangot pedig csak akkor küldi a tv-re, ha az alapértelmezett hangnak az ATI HDMI OUTPUT van beállítva. -
SpeedR
őstag
válasz burcz.techno #38772 üzenetére
Win7-32 bit, 9.10 catalyst
-
SpeedR
őstag
válasz burcz.techno #38768 üzenetére
Nekem a Media Marktban azt mondták, hogy 72 órán belül bármilyen apróság miatt azonnal cserélik. Pénzt nem kötelesek visszaadni, másik tipusú készülék elvitelében azonban megállapodhattok.
Egyébként szerintem nem hardveres ez a hiba, hanem szoftveres. Priviben már érdeklődött egy harmadik kolléga is (B650 tulaj), hogy sikerült-e már megoldást találni a dologra.
Tehát nem hiszem, hogy a készülékkel lenne a hiba, mert akkor mindegyik rossz kellene hogy legyen. Levelezgettem továbbá egy másik 40B550 tulajjal is, akinek Geforce karis laptopja van és nála nem jelentkezett ez a probléma. (ATI specifikus gond?)
Milyen op. rendszert használsz?[ Szerkesztve ]
-
SpeedR
őstag
válasz burcz.techno #38762 üzenetére
Nem lehet, hogy azért villog, mert rossz minőségű a d-sub kábeled?
Igen, az egyik dvi port volt átalakítva a gyári ati konverterrel hdmi-vé, és így jöttek a fekete csíkok alul-felül és kétoldalt.
-
SpeedR
őstag
válasz burcz.techno #38753 üzenetére
Nem villog, szép képet ad d-subon át. A hdmi-t átalakítóval próbáltam, mert a vga-mon nincs hdmi out. (hd4850 gyári dvi-hdmi konverter). Te dvi-hdmi kábellal próbálkoztál? Milyen vga-d van? (ati, ha jól sejtem)
[ Szerkesztve ]
-
SpeedR
őstag
válasz burcz.techno #38742 üzenetére
Nálam is ugyan ez van. (B550 hdmi-hdmi)) Ma már én is felvetettem ezt a dolgot a topikban , de úgy látszik senki nem tudja a megoldást.
Egyelőre marad a d-sub, azzal legalább jól működik.[ Szerkesztve ]
-
Invi
aktív tag
válasz burcz.techno #38678 üzenetére
Nekem az XBOX megy ki DSUBon, úgyhogy szerintem az nem gond, hogy dsub. Max a Hz-t nézd meg és a kábelt mozgasd, hogy van-e változás.
-
Invi
aktív tag
válasz burcz.techno #38674 üzenetére
Szerintem valami zajt szed össze a kábel vagy a VGA.
-
Moric
aktív tag
válasz burcz.techno #38666 üzenetére
Milyen jelforrásnál?
Analóg tv adásnál nem kell ezen csodálkozni.Látom közben írta a forrást. Analógnál összeszed zajt, azt látod. Szerintem gyenge az árnyékolása a vga kábelednek.
[ Szerkesztve ]
-
Invi
aktív tag
válasz burcz.techno #38615 üzenetére
Én most vettem Le40B530-t. Tökéletesen meg vagyok elégedve vele. 156k volt webshopból. Amire figyelni kell: pixelhiba, zúgás. Ha zúg, akkor csere. Szép a képe nagyon, még analóggal is meglepően jó.
Az 550-es széria kb csak abban tud többet, hogy más a designja, fiatalabb modell.
Szerintem nem éri meg azt a +25-30K HUF.A 650-esig nincsen jobb.
-
///M
tag
válasz burcz.techno #38615 üzenetére
Szerintem gyűjts még és vegyél egy le40B65o-t
Tökéletes vétel,nekem is az van -
Peat76
őstag
válasz burcz.techno #38527 üzenetére
Nemrég többen is ajánlottak 42pfl8404-et 170k-ért,kár hogy már nekem megvan.
Sony OLED XR-55A83J + PlayStation 5 Pro 3TB, XBOX Series X 2TB, Nintendo Wii U + 2 Playstation 3 FAT CECHC03, CECHC04, Iphone 14 Pro Max 256GB+AW7 Cellular+Airprods Pro csakis a futás miatt! Csak azért is kiírom, attól még nem vagyok prosztó!
-
tupacamaru
veterán
válasz burcz.techno #38440 üzenetére
Nekem nincs sok tapasztalatom, mert 3 hete van LCD TV-m. De abban az árkategóriában vettem amit te leírtál. 170-ért egy Samsung 40B550-esem van és az én igényeimnek teljesen megfelel. A HD filmek nagyon szépek rajta, mind PC-ről, mind USB-ről lejátszva.
[ Szerkesztve ]
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
tupacamaru
veterán
válasz burcz.techno #38431 üzenetére
Az a probléma hogy ezek a modern TV-k képesek USB-n keresztül, számitógép közbeiktatása nélkül, filmet lejátszani. Az.mkv filmfájl tartalmazhat DTS kódolású hangsávot is amit a TV készülék nem képes kódolni. Amikor te összekötöd a számítógépedet a TV-vel akkor nem a TV végzi ezt a feladatot hanem már készen kapja a PC-től.
#38432 tigipuf: Én a HDMI-HDMI kábelt ajánlom a VGA kártyához kapott átalakítóval, mert csak azzal megy át hang is a kábelen. Legalábbis én így tudom.
[ Szerkesztve ]
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
ducsesz
csendes tag
válasz burcz.techno #38239 üzenetére
szia !
Nézz be a pcdream.hu oldalra. Ilyen árban samut már kapsz.
GYors ingyenes házhozszállítás, ajáng
dék, gyári garancia: pl le37 b530 kb 140000 FT
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest