- Gaming notebook topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- 3D nyomtatás
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Házimozi belépő szinten
- Az AMD-vel tervezi a következő generációs Xboxokat a Microsoft
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
- Három éven belül megelőzheti a szerverprocesszorok piacán az Intelt az AMD
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Aktív témák
-
AND1
őstag
[L]http://www.lomex.hu[/L]
itt is van asszem... -
salazol
őstag
OFF
Ez is igaz, lassan kifogynak a soros és párhuzamos cuccok.
A laptopgyártók rájöttek, hogy ez piacvesztés, mert esetleg azért nem cseréli még le a laptopját a vállalkozó riasztószerelő, mert az újabbon nincs soros port.
Hát visszarakják többen.
De azért például modemekre még egy darabig szükség lesz (nem a nethez) és máig is a soros porti külső modemek a legmegbizhatóbbak.
Nemrég még olyan ISDN dobozokat szereltek fel, amin RS232 csatlakozás van.
Ezért irtam úgy, hogy REMÉLEM nem lesz igy.
Nekem hiányozna a soros és a párhuzamos port is.
ON -
tomcs
őstag
es sok ipari cucc van ami spec kulon gyartott isa slotos kartya, er vagy 10ensokx annyit mint a vadiuj gep amibe raknak.. lesznek ilyenekhez tovabbra is soros portok meg isa slotok is de 1 sima otthoni felhasznalonak semmi szuksege nem lesz ra. mobiltelokhoz egyre inkabb usb kabelek vannak, pdakhoz es fenykepezogepekhez is ritka a mar soros mint a feher kola.
-
salazol
őstag
OFF
Remélem nem lesz igazad a soros porttal.
A legújabb méregdrága laptopokon is megint megjelent az RS232 (az igazi, hardveres).
Ugyanis még rengeteg ipari és speciális cucc működik, amit dosos progival RS232-n kell felprogramozni, karbantartani.
Pl. Riasztórendszerek, telefonközpontok, autócomputerek, liftvezérlések, és sok ipari berendezés.
ON -
tomcs
őstag
-
Zyrt3k
csendes tag
Köszi segítséget. De engem csak csupaszon az LCD érdekelne.. Mert össze tudom én is rakni. Ha még tud valaki segíteni szivesen várom! :)
-
Zyrt3k
csendes tag
Érdekelne engem LCD kijelző a gépembe. Az elektronikai résszel még nem is lenne gond csak nem találok sehol normális lcd-t. :) ) Bár lehet venni bővítőkártyát de az megint csak pénzkidobás.
Vagy ha valaki annyira kira ebben a témában és összedobna nekem egyett az is megfelelne..
Ha van valami megoldás akkor Emailomra is várom a válaszotokat.. Köszi..
Aktív témák
Hirdetés
- Az áremelések és a GTA VI késése miatt nem költekeznek a játékosok?
- Gaming notebook topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Adobe Lightroom topic
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Synology NAS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- Realme 8i 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 32 144Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest