Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kaninyul73
friss újonc
válasz Fonti86 #3014 üzenetére
Szerintem egy gyengébb minőségi olajat használ az illető, nem beszélve róla, hogy biztosra menjen nem ötvenes keveréket használ! Pl 30- ast, és alapjáraton pötyögtetve bedusul! Több db profi stihlem is van pl, 500i, 462c-m, 661 c-m! Nem szoktam őket 5 percig pötyögtetni! Úgy látom amúgy értel a dolgokhoz, te nem végy zsákba macska! Amúgy vannak itt figarók bőven! Nem ismer senki személyesen senkit, de mindenki tudja a másikról ki mennyit ér! Ez röhely! Szoktam mondani, más szemében a szálkát ………. de a sajátjában a gérendát! Aki ért éri, aki nem az nem!
-
Kaninyul73
friss újonc
Szép jó estèt kívánok! Új vagyok a csoportban,van pár éves tapasztalatom a fakitermelésben, és a láncfűrészek terén. Nem szeretem a kétszínű embereket, úgy látom ebben a csoportban nagyon sok olyan ember van, akinek nagy a szája, de tudása 0. Nagyon jó szervízes barátaim vannak, mind a STIHL mind a Husqvarna táborából. Nekem az a véleményem, hogy ezeknek az embereknek a szakmai tudása felülmúlhatatlan. Mindenki rendőrnek született, csak van aki tovább tanult. A legrégebbi gépem kb. egy 1980-as 075AV STIHL, ami még egy membrán cserén esett át, 5 rántásra indul. A hitetlenkedőknek bármikor meg tudom mutatni, hogy egyszer volt szakszervízben gyári membrán cserélve.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fibaro okos radiátor termosztát szett (Fibaro Heat Controller+Temperature sensor) - z-wave
- Delonghi Autentica Cappuccino (ETAM 29.666.T) magyar nyelvű automata kávéfőző
- Jura Impressa C5 automata kávéfőző
- Secretlab TITAN Evo "Classic" Regular méret Vadi új Bontatlan Számlával
- Akvárium tisztító berendezés új 6hó jótállás!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest